wystraszony

(5 wyników)
  • Dziś jak wróciłam z pracy teściowa powiedziała, że moja córka na moment - dosłownie chwilę straciła przytomność. Były na działce i koło córki z nienacka pojawił się kot jak go zobaczyła, krzyknęła i osunęła się na ziemię, za chwilę oczywiście już było dobrze. Nie wiem co myśleć, oczywiście po niedzieli udam się z nią do pediatry niech skieruje na podstawowe chociaż badania, ale zastanawiam się czy mogła się aż tak wystraszyć...?? Owszem jest strachliwa, boi się koparek, autobus...
  • od trzech dni moja osmio miesieczna coreczka miala kaszelek plus katarek.zastosowala oczywiscie wszystkie znane i polecane sposoby na dolegliwosci czyli suropki woda morska inhalacje itp.Ale dzisiaj corka zaczela oddychac charczaco poszlismy do lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli juz takie zaawansowane i oczywiscie dostala antybiotyk klacid plus to co sama wczesniej dawalam czyli eurespal i ketotifen.dodam ze coreczka wczesniej nie chorowala jest to jej pierwsza powazna...
  • Hej, niedawno wyszliśmy ze szpitala po operacji VSD. Samą operację opiszę w innym wątku dla tych, którzy się przygotowują. Mój synek ma 4 miesiące. Dużo czytałam na temat całej operacji oraz okresu po operacji. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć dwóch rzeczy, więc mam pytanie do użytkowników: - do kiedy dziecko jest na lekach po operacji (maluszek ma lek na nerki oraz serduszko) - czy dziecko do końca życia jest objęte profilaktyką zapalenia wsierdzia. Kardiolog powiedział, że przy każdej ...
  • Niepokoi mnie zachowanie mojej 10-miesięcznej córki podczas płaczu.Zdażyło to się dwa razy.Pierwszy raz wystraszyła się jak do niej głośno powiedziałam, zaczeła płakac to wzięłam ją na ręce aby pocieszyć, a ona nagle nie mogła wydobyć z siebie dźwięku, odchyliła się do tyłu, następnie głowa jej opadła do przodu i zrobiła się na chwilę sina.Położyłam ją i wszystko wróciło do normy.Drugim razem, dzisiaj, przewróciła się i uderzyła w głowę i znowu płacz i pocieszanie przeze mnie i id...
  • eMamy doradźcie proszę, ostatnio zauważyłam u mojego synka coś niepokojącego jakieś 10-15 minut po zaśnięciu bardzo poci mu się główka jest tak mokra, że muszę wycierać ją pieluszką i zmieniać poduszkę nie przegrzewam go, śpi tylko pod cienkim kocykiem, poci się jedynie główka czy Wasze pociechy też tak mają czy powinnam biec do lekarza? Kasia mama Jasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się