Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      wystraszony

wystraszony

(4 wyniki)
    • Corka ma 18 mcy. Jak do tej pory szczepiona wszystkimi obowiazkowymi +rota. Mam w planie za tydzien udac sie na szczepienie przeciwko pneumokokom i rozwazam tez w przyszlosci przed poslaniem do przedszkola memingo. Pozostala ospa. Do tej pory myslalam ze to lekka choroba jest zwlaszcza dla dzieci, ze to dorosli ciezko przechodza. Ale pojawil sie ostatnio watek o tym ze dzieciatko strasznie przechodzilo, mialao krostki wszedzie,w buzi, w dupce,ze strupki z wloskami wychodzily itp. I mnie st...
    • Od mniej więcej tygodnia mój 18 miesięczny synek reaguje na wiele sytuacji strachem w oczach i kręceniem glową, że "nie". Jak przychodzą z pracy i wyciągam do niego ręce to właśnie tak robi i muszę cierpliwie czekać aż sam zdecyduje się podejść. Ucieka i się chowa plus kręci tą małą główką, gdy słyszy hasło "przewijanie", "ubieranie" czy "wyjście na spacer" (mimo, ze to ostatnie uwielbia). Najgorszy jest dla mnie widok tego dziwnego strachu w oczach.... Jest w domu z opiekunk...
    • sw(5)

Dziewczyny opiszę wam sytuację z jaką się spotkałam i szczerze powiedziawszy nie wiem co o tym myśleć. W pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia byliśmy u Teściów i miał przyjechać drugi syn z żoną i 17-miesięczną córeczką. Po ich wejściu do przedpokoju Szwagierka trzymając małą na rękach od razu powiedziała że jest tyle ludzi( w przedpokoju byli tylko tesciowie- dziadkowie których zna) i że mała się wystraszy. Nie rozbierając ani siebie ani dziecka od razu schowali się do drugiego pokoj...
    • Witam, Mam mały problem z moim synkiem 3,5 roku. Chodzi do przedszkola od 0,5 roku i od tego czasu się zaczęły się problemy ze snem w nocy. Od tego czasu zaczął mi chorować i nie chciał spać w swoim pokoju w swoim łóżeczku. Budził się z płaczem kilka razy w nocy, mówił że nie chce być sam w swoim pokuju, że się boi, że są cienie, że są potwory i duchy. W końcu nad ranem o 5 godz. przychodził do nas do łóżka i jeszcze podsypiał. Nie dały zapewnienia że nic tam nie ma, a my śpimy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się