zabawki

(27 wyników)
  • Czy ktoś z Was wie jak się nazywa taka zabawka: składa isę z dwóch linek i kuli. dwie osoby łapią linki z dwóch stron i po kolei rozciągają taa, że kula przesuwa się raz do jednej, raz do drugiej osoby. A może ktoś wie jeszcze gdzie to kupić ? z góry dziękuję za pomoc
  • mam ogromną prośbę- jeśli ktoś ma niepotrzebe zabawki po swoich dzieciach z wielką chęcią się nimi zaopiekujemy- prowadzimy zajęcia integracyjno- adaptacyjne dla dzieci 1-4 lat( www.studiozdrowia.hbz.pl) i przydałyby się jakies nowe zabaweczki- osoby które mogłyby nam pomóc proszę o kontakt e- mailowy-agnieszka.gro.@wp.pl
  • Czy macie jakieś miejsce w W-wie gdzie można oddać np. niepotrzebne zabawki, rowerki dziecęce. Oczywiście z myślą że komuś się to przyda, że ktoś potrzebuje, że ktoś być może nie ma za co kupić takich rzeczy itp. itd. Myślę o jakimś przytułku dla matek z dziećmi lub innej instytucji pomagającej biedniejszym
  • Czy znacie miejsca gdzie jest duży wybór zabawek dla dwulatków, książeczek? Jesli przyjrzeć się zabawkom w supermarketach to tak naprawdę nic specjalnego tam nie ma. Jakie zabawki polecacie?
  • w warszawie? wokol mnie nie ma zadnych dobrych sklepow a nie chce jezdzic w kolko, szukalam na internecie ale jakos nic nie znalazlam , moze macie jakies psrawdzone miejsca ? albo wiecie gdzie sa? bede wdzieczna
  • Mam ubranka i inne rzeczy po 2 swoich dzieci i chcialabym je zawiezc do jakijs placowki, gdzie potrzebuja takich rzeczy. Najchetniej okolice Ursynowa, Mokotowa. Czy mozecie podpowiedziec?
  • Pisałam juz to zapytanie na forum "Zakupy", ale brak odpowiedzi. Widziałam w internecie. Jest tego sporo. Na jutro muszę kupić prezent właśnie z tej serii. Błagam podpowiedzcie gdzie to się kupuje? Gdzie dokładnie w Warszawie dostanę takie gadżety? Czy w jakimś sklepie w Arkadii??
  • Moze wiecie gdzie w Warszawie jest zaklad specjalizujacy sie w naprawie dmuchanych zabawek. Zepsula sie nam dosc duza zabawka, powietrze wylatuje na szwie. Moze byl juz taki watek, ale nie udalo mi sie go znalezc... Z gory dzieki za pomoc. ________________ pozdrawiam, Patyk, mama 2x
  • Witam, poszukuję jakiś fajnych miejsc w Warszawie, gdzie mogłabym wybrać się z moim 2latkiem. Najlepiej Mokotów, Ursynów. Gdzieś, gdzie można fajnie się pobawić (są zabawki, zjeżdzalnie itp) i nie jest bardzo dużo dzieci.
  • Znacie jakiś sklep z dużym wyborem zabawek tego producenta? Chodziłam po Smykach, ale tam zbyt wiele tego nie było. Tym, którzy już mają ochotę napisać, że FS to szajs i są lepsi producenci, a tak w ogóle to lepszy jest nawet patyczek od loda, odpowiadam - idę na chrzciny do znajomej i to sobie "zażyczyła" dla dziecka po moim pytaniu, więc tak będzie :) Dziękuję.
  • Słuchajcie, może powymieniamy się pomysłami na to, gdzie można się wybrać z dzieckiem w swoim mieście? Czasem marzę o tym, żeby gdzieś się spotkać ze znajomymi, poczuć trochę normalnie i swobodnie, ale też na tyle mało czasu w codziennym biegu i pracy pozostaje na czas z dzieckiem, że kiedy wreszcie z nim jestem nie chcę go znowu z kimś zostawiać (poza bardzo rzadkimi okazjami) żeby z kolei gdzieś wychodzić. z kolei przez to nie miałabym kiedy spotkać się z przyjaciółmi, próbuję...
  • Kochane,potrzebuję kupić na prezent lalkę Barbie Syrenkę z morskich głębin,koniecznie fioletową.Czy może wiecie w którym hipermarkecie w Warszawie są na promocji?Wiem,są na allegro,ale cena+przesyłka przeraża. Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Witam gdzie mam pytanko gdzie w Warszawie mozna pojechac na jakiś plac zabaw ( w pomieszczeniu) z małym dzieckiem tj:20-24m, byłabym wdzieczna za odpowiedz My jezdzimy we wtorki i czwartki do M1 bo od 10-12 sa zabawy dla maluchów, ale chcialabym jeszcze urozmaicic małemu te wypady, zwłaszcza ze nadchodzą chłodne dni :-) Pozdrawiam Mama Gabrynia i.........03.2011?
  • Dziewczyny czy jest jeszcze ten sklep z zabawkami w reducie byly tam miedzy innymi cars , elmo nawet mebelki z postaciami z bajek oraz koszulki ubranka bardzo prosze o informacje jesli jest ten sklep to napiszcie mi jak sie nazywa jesli nie ma go juz tam to moze wiecie czy gdzies go przeniesli czy calkowicie zlikwidowali zalezy mi na tych informacjach Pozdrawiam
  • Hej, nie mam pewnosci czy tak wlasnie sie nazywa ta instytucja, ale wiem na pewno, ze jest na Kasprowicza, gdzies w srodkowej numeracji. Zapisalam gdzies adres i nie moge go teraz znalezc:( jedna z emam pisala kiedys o nim na eDziecku. Jesli macie dokladne namiary, polonijne emamy beda wdzieczne:) Szukamy adresow do przekazania rzeczy po naszych dzieciach, podobno niektore Domy Dziecka i szpitale dzieciece nie sa zainteresowane uzywanymi ubrankami i zabawkami. Jakby cos obilo ...
  • Kochani Rodzice, No wlasnie, chcialabym kupic mojemu synkowi najprostsze klocki drewniane, ale jakos nigdzie ich nie widze. Moze ktos moglby mi podpowiedziec gdzie w Warszawie mozna kupic drewniane klocki? Pozdrawiam, Isia
  • Mam takie nietypowe pytanie: dokad mozna pojsc z dwojka dzieci (bosze,prawie biegajacych blizniakow), zeby usiasc, dac sie obsluzyc przyjemnie i cos zjesc??? Nie mowie tu o Pizza Hut, nie mowie o KFC. :-) tak mi się marzy jakaś miła knajpeczka,której właściciel nie dostanie ataku serca na widok moich pociech. :-) Niedługo jest nasza rocznica ślubu... i nie mamy z kim zostawic dzieci,bo niania w weekendy zdecydowanie protestuje... :-( Ale kto jej się może dziwić po 9 godzinach dzie...
  • Dziewczyny, liczę na Waszą pomoc. Mam 2 synków:2 i 4 lata i jeszcze nigdy nie byłam z nimi u stomatologa, bo po prostu nie mogę znaleźć dobrego prywatnego dentysty dla maluchów. Szukam miejsca, gdzie jest miło, kolorowo (zabawki!!!), gdzie lekarz potrafi namawiać pół godziny do otworzenia buzi, gdzie nikt nie krzyczy, gdzie mama może trzymać dziecko na kolanach, gdzie dzieci zawsze dostają jakiś drobiazg na koniec badania etc.etc. Moje łobuzy są bardzo silne i duże i wiem, że na siłę (czego s...
  • Witam Chciałabym wybrać sie z moim 2letnim (2,4m) letnim synkiem czsto chorującym do groty solnej. Czy możecie mi polecić jakąś fajną, sprawdzoną? Chodzi mi, aby było tam troszkę atrakcji dla dziecka, jakieś zabawki, kulki czy coś takiego. Oczywiście chodzi mi o Warszawę, Może jakieś zajęcia dla dzieci w takiej jaskini są organizowane? Proszę o podpowiedź Pozdrawiam
  • Domy dziecka nie chcą przyjmować? A ja mam ich dużo, cały wór i nie wiem co z nimi zrobić? Wyrzucić szkoda :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się