Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      zabawki

zabawki

(139 wyników)
    • Wczoraj zwróciła się do mnie Pani nauczycielka przedszkola i zerówki - placówki wiejskiej. Przedszkole jest prowadzone w szkole wiejskiej w wiosce Siecieborzyce. W tym, roku szkoła miała być zlikwidowana, jednak burmistrz z radą miejską tak kombinowali aby uratować szkołę, że przekształcili placówkę w filię szkoły w Szprotawie. Jednak aby szkołę utrzymać konieczne są cięcia w budżecie. Brakuje pieniędzy na wyposażenie przedszkola właśnie w zabawki, gry czy przybory typu bloki, ołówki itp. ...
    • Mam kilka toreb ubranek i wielką torbę zabawek, które są czyste i dość porządne ale nie markowe i takie ot, po prostu.... Czy znacie jakiś Dom Dziecka w Warszawie lub Dom Samotnej Matki, który byłby zainteresowany takimi darami? Bardzo chętnie gdzieś bym je podrzuciła tylko nie mam pojęcia gdzie a niektórzy znajomi twierdzą, że w stolicy takim jednostkom dobrze się wiedzie i takich zrzutów nie potrzebują :( Jeśli nie okolice Warszawy, to potrzebuję dobry adres w potrzebie, gdzie takie ...
    • WItam, mam sporo zabawek po moim synku. Leza one niestety w piwnicy i troche zajmuja mi miejsce... Chcialabym je oddac nieodplatnie oczywiscie gdzies do organizacji wspomagajacych dzieci lub do domu dziecka. Jestem z mazowieckiego i nawet moge je na tym terenie podrzucic. Czy macie jakies pomysly gdzie moge je oddac tak aby trafily do osob potrzebujacych?
    • Przyjme zabawki do Gdańskiego przedszkola. Pani dyrektor robi co moze, ale niestety nie na wszystko starcza kasy :( Ważne aby dzieci mialy co jesc i aby zimą było ciepło niz to aby mialy super zabawki- a tych jest mało i w kiebskim stanie :( Pani dyrektor skierowala apel do rodzicow o pomoc w tej sprawie, wiec ja bardzo [b]porosze i Was[/b], jestem w stanie zaplacić za przesylke jak i podjechac w okolicach trojmiasta :)
    • Oddam grzechotki w super stanie,klocki sensoryczne, bączek z samochodzikami. Cały worek świetnych zabawek.Mam też miękką matę tiny love.Chętnie oddam.
    • Ostatnie rzeczy "poremanentowe" :) Zabawka ze względów wielkosci i wartości raczej dla kogoś z Białegostoku, tym bardziej że jest gdzie niegdzie trochę powgniatana :( Paputki, sweterek i bluzka za koszty przesyłki :) Prosze pisac na lakersgirl@wp.pl, nie na gazetową, dziękuję :) voila.pl/9fjw3/ Asia ma już... lilypie.com/baby2/040726/1/4/0/+1 Asia wygląda tak... bi.gazeta.pl/o/a/forum/227/8/227891.jpg
    • Nie stac mnie a dzidziuś pragnie bodzców innych niż buzia mamy :)Kontakt to mail nanuk@tlen.pl.Rzeszów.Z góry dziekuje:)
    • Drogir mamy jak pamiętacie jakiś czas temu udzielałam się na forum. Otrzymałam wiele pomocy za którą ogromnie dziękuję. Moja sytuacja poprawiła się. Mamy które mi pomogły a chcą czegoświęcej siędowiedzieć proszę do mnie napisać. Piszę w sprawie zabawek. Troszkęmi siętego nazbierało. Pluszaki, gryzaki, bajki i takie tam. Jeśli jest ktoś chętny z radością odstąpię.Gorąco pozdrawiam. P.s.Jeśli byłoby więcej chętnych proszęo pokrycie kosztów.
    • wszystkie mamy zainteresowane zabawkami edukacyjnymi zapraszam na priva - podam pomysły na zrobienie fajnych i tanich zabawek edukacyjnych dla dzieci - gwarantuję, że mimo braku nalepki z super firmą dziecko będzie bardzo zadowolone!!!
    • Dzien dobry Czy nie mialaby moze ktoras z was jakis niepotrzebnych zabawek dla mojego 2 letniego synka? Jesli tak to bardzo chetnie je przyjme . Moge zaplacic za przesylke. Jestem ze Swinoujscia. Z gory bardzo serdecznie dziekuje i pozdrawiam wszystkie mamy
    • Moje dziewczyny , a raczej starsza Natalia zrobiły pomadek z zabawkami w pokoju . Z tej okazji mam do oddania - Klocki duże „ Mega Bloks”–0,6-18mc (23elementy ) - Malutki klocki zwykłe-z 20elementow może trochę więcej - 2 maskotki- małe - żyrafa na kolkach –po naciśnięciu sama jeździ- zręcznościowa dla roczniaka-18mc dziecka - 2 książeczki ,może więcej - parę innych drobiazgów - łóżeczko dla lalek drewniane z 53cm-28cm bez pościeli - lalkę z buteleczk...
    • Witajcie zrobiłam porządek na półkach i stwierdziłam, że mam książeczki dla maluchów, którymi moi chłopcy juz się nie interesują. Niektóre są w gorszym stanie, inne w lepszym. Głównie twarde, ale takie zwykłe też. Żadne raryasy, ale dla malców dobre, bo kolorowe obrazki. I jeszcze drobne zabawki, ktorymi chłopcy się nie bawią. Jestem z Krakowa, moge wyslać za koszt wysyłki 10 zl, bo książeczki ważą . kalpa
    • Witam, wiem, że moja prośba jest dla niektórych może kaprysem, ale co mam zrobić jak mój mały tak kocha wszystko co ma przyciski, dzwoni, a w szczególności szaleje za telefonem i pilotem od telewizora. Bardzo chciałabym mu "dać gwiazdkę z nieba", ale niestety nie zawsze jest to jednak możliwe. Wiadomo, pieniądze najpierw idą "na życie", a potem przyjemności. Bardzo proszę - zapłacę za przesyłkę, z wielką radością przyjęłabym jakiekolwiek zabawki dla 9-cio miesięczniaka (oczywiście pro...
    • Hej, mam wiele zabawek po moim synku, którymi on sie już po prostu nie bawi, a brakuje nam miejsca w domu i mogę się podzielić. Przy okajzji porządków chętnie oddam dla dzieci które nie mają zabawek (oczywiście tylko dobre i bezpieczne). Dajcie znać na forum lub mail. Moze znacie dzieci, ktore nie dostaną prezentów na święta:-). ANia
    • oddam torbę ubranek dla dziecka około roku i wzwyż (zebrałam wszystko po mojej córeczce która teraz ma 2 latka i 3 miesiące), niektóre rzeczy nadają się dla chłopca, są tam rajstopki, kurtki zimowe, bluzki, spodenki, dresiki itp. mam też całą torbę zabawek od niemowlęcia do roku.tylko odbiór osobisty w warszawie.
    • Kochane jest do oddania zabawka grająca, pełna miłych dzwięków i światełek. Firma szwedzka, więc i zabawka dzieciom pryjazna. Rodzicom też. Ma być oddana mamie, która naprawdę nie ma dla swojej pociechy na zabawki. Wśród moich znajomych nie znalazłam osoby aż w takiej sytuacji, więc może kóraś z was zna. Ta zabaweczka jest dla rocznego człowieczka. kalpa
    • -dużą zabawkę firmy Mattel-trzeba ruszyć plastkową rączką i usłyszymy liczebnik+ rzeczownik-po angielsku, -dużą myszkę plastikową z dużą ilością dzwonków ,przycisków itp -zabawkę do przesypywania piasku -małą lokomotywę -mały samochód z kierowcą-zabawka bezpieczna dla malucha,nic się nie da urwać -2 rodzaje plastikowych klocków dla maluszka -i pewnie jeszcze jakies pluszaki Oferta aktualna do końca tygodnia(poniewaz wtedy ja jestem w domu),między godziną 8.30-11.30(wtedy mojego dzi...
    • Drogie mamy zrobiłam porządki w dziecięcych rewirach i trochę się nazbierało: klocki, puzzle, ksiązeczki, samochodziki i pluszaki. Stan dobry, po prostu moje chłopaki tym się nie bawia, więc tylko plącze mi się to po domu. Ktoś chętny? kalpa
    • Witam, dziewczyny, po moim i dzieciakach siostry pozbierałyśmy masę różnych zabawek, głównie pluszaków, ale nie tylko. Ponieważ nie śledzę wszystkich postów na forum, czy mogłybyście mi podać jakieś kontakty na rodzinne domy dziecka, domy dziecka lub inne placówki, którym mogłabym to wysłać jeszcze przed świętami? Komuś, kto z zabawek tych zrobiłby dobry użytek, komu posłużyłyby dla wielu dzieciaków :-) Jestem z Warszawy, ale paczkę wyślę na swój koszt... Ania
    • Rozmowa z jednym z uchodźców - tatą kilkumiesiecznego bobasa - o tym jak mu się mieszka poza ośrodkiem, jak sobie radzi, co planuje na przyszłość, czego mu potrzeba itp. Ot, taka zwykła rozmowa ;) o tym jak dziecko rośnie :) Dumny tata chwali się pierworodnym i opowiada jak to stara się zapenić rodzinie byt :) Ale wymyka mu się, że chciałby żeby mały miał w wózku zabawkę, żeby mógł się czymś zająć gdy w nim siedzi. Nie prosił o nią - tylko tak mu się wymsknęło... Wiem że nie ma za co kupić sy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się