Dodaj do ulubionych

Centra/sale zabaw dla małych dzieci

18.02.11, 22:49
Witam, poszukuję jakiś fajnych miejsc w Warszawie, gdzie mogłabym wybrać się z moim 2latkiem. Najlepiej Mokotów, Ursynów. Gdzieś, gdzie można fajnie się pobawić (są zabawki, zjeżdzalnie itp) i nie jest bardzo dużo dzieci.
Obserwuj wątek
    • domi_33 Re: Centra/sale zabaw dla małych dzieci 18.02.11, 23:24
      Bajkolandia na Hawajskiej na przykład. też chcę się powybierać gdzieś z moim prawie dwulatkiem, ale czekam aż epidemia grypy minie.
      • agnieszka77_11 Re: Centra/sale zabaw dla małych dzieci 19.02.11, 13:38
        Słyszałam, ze Bajkolandia jest fajna, ale dla nieco starszych dzieci. Nasz Maluch nie jest jeszcze zainteresowany zjeżdżalniami, labiryntami. Przynajmniej nie tak, żeby korzystać z nich samemu (bez mamy). Szukam raczej czegoś takiego, gdzie są fajne zabawki - samochody, klocki itp. A nie labirynty.
        Ale dzięki za info.
        • agnieszka77_11 Re: Centra/sale zabaw dla małych dzieci 19.02.11, 13:50
          i jakieś fajne małe zjeżdżalnie ...
          • domi_33 Re: Centra/sale zabaw dla małych dzieci 19.02.11, 19:51
            skarbnica talentów, kids planet. no ale tam też zorganizowane zajęcia to nie wiem czy wtedy można wejść. w tej bajkolandii w weekend dużo dzieci, w tygodniu podobno da się wytrzyma c i z dwulatkiem. smile
            • green-koala111 Re: Centra/sale zabaw dla małych dzieci 26.02.11, 22:14
              zamierzam otworzyc taki klubik w 50 tysiecznym miescie. Ile byłybyscie w stanie zaplacic za wstep, gdzie moglibyscie/mogłybuscie wypic sobie herbatke, kawke, wode, czekolade, napoj, skonsumowac ciacho a dziecko w tym czasie bawiłoby sie zabawkami przystosowanymi do jego wieku . Dodam ,ze bedzie do klubik od 0+ do jakis 6 lat.
              I drugie pytanie. Ile bylybyscie w stanie zaplacic za zajecia, w których Wasze dzieci uczesnicza, sa pod opieka prowadzacega a Wy w tym czasie popijacie sobie herbatke , siedza na kanapie lun wariant, zajecia sa dla dziecka i opiekuna, czyli uczestniczycie w nich czynnie.
              Bede wdzieczna za podpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka