zabawki

(19 wyników)
  • Czy znacie w Łodzi dobrze zaopatrzony sklep z zabawkami? I żeby to były zabawki dla dzieci starszych niż rok. I bardzo proszę, żeby w tym sklepie było coś więcej niz anorektyczne barbie, wózki dla lalek i koniki różnokolorowe ze skrzydełkami lub bez. I żeby zabawki edukacyjne niekoniecznie wydawały z siebie dźwięki i mrugały setką światełek. I mogą być drewniane, plastikowe i z tkanin przeróżnych, ale żeby były ładne i w miarę porządne! Czy w ogóle gdzieś jest taki sklep???????
  • Dziewczyny może macie w tym temacie jakąś wiedze. Chciałabym oddać ubranka,buciki,zabawki,wanienki i nie wiem gdzie? PCK, Dom Samotnej Matki? Inne? Będę wdzięczna za podpowiedzi.
  • podpowiedzcie mi :) niekoniecznie same FP i TL ale zwykłe zabawki, nie typu <mydło i powidło> ale zabawki proste a ciekawe, kiedys takie sklepy były ale teraz jakos nie kojarzę, może ktoś coś wie...
  • Zbliża się dzień dziecka to może się przyda. Sklep jest na Piotrkowskiej 111 w podwórzu po prawej stronie. Jest malutki ale zabawki są naprawdę fajne. Są koniki bujane, śliczna farma ze zwierzątkami dla trochę starszych dzieciaków, całe mnóstwo zwierzaków do pchania i wiele innych zabawek. Ja kupiłam dziewczynkom kolorowy pociąg z klockami. warto zajrzeć :)
  • Dziewczyny, prosze o pomoc. Chcemy maluchowi na urodziny kupić jakąs fajna zabawkę. Zdecydowalismy sie na Fisher Price bo znaleźliśmy z mężem w internecie dużo fajnych zabawek. Chodzi nam o takie większe jak np. garaż czy pociąg itp. Generalnie nie ma problemu żeby kupić w sklepie internetowym ale wolałabym jednak obejrzec dokładnie te zabawkę (nie sa tanie, pozatym to jednak dla malucha). Nie znam na tyle Łodzi żeby wiedzieć gdzi szukać tych zabawek. Podpowiedzcie bo za 2tyg świę...
  • Chcialabym sprzedac mate edukacyjna Tiny Love Zoo po mojej coreczce i kupic Jej uzywane firmowe, edukacyjne zabaweczki - czy w Lodzi sa komisy, w ktorych oprocz uzywanych wozkow, fotelikow itp mozna kupic zabawki?
  • dokładnie potrzebuję traktorek, taki jaki jest w zestawie z torami. dzięki za wiadomości
  • Zbliża się Dzień Dziecka a ja zastanawiam się co kupić aby moja córka była zadowolona. Może macie jakieś fajne pomysły. Proszę podzielcie sie nimi. Boję się bo czesto to co mi sie wydaje super zabawka nie podoba sie mojemu dziecku i odwrotnie. Dlatego moje watpliwosci.
  • Witam! Proszę o podanie namiarów na jakiś fajny sklep z artykułami dziecięcymi i zabawkami. Chodzi mi o sklep, który sprzedaje porządne rzeczy dobrych producentów, a nie jakaś "chińszczyznę", aha i nie chodzi mi również o SMYK'a bo u nich z jakością jakoś coraz słabiej... Dziękuję z góry za informacje i pozdrawiam.
  • ubranka to w większości bielizna dla noworodkow, jezdziki, koniki itp.; dlatego zwracam się z prośbą o namiary na placowki w Łodzi typu dom samotnej matki itp.
  • Hej dziewczyny? Czy któraś z Was wie, gdzie można w Łodzi kupić taki pojemnik? baby.kramik.net.pl/product_info.php?cPath=5_26&products_id=150&osCsid=02ff6bfdfcf3623506938bb7b2d8105c
  • Natchnięta wypowiedziami o Klubie Malucha dzialającym przy tym przedszkolu, zakladam oddzielny wątek, bo bardzo mnie interesują opinie o PRZEDSZKOLU konkretnie. Czy są tu mamy, ktore posylają tam dzieci? Jakie jest Wasze zdanie? Jak dzieci sie tam czują? Podpytywalam juz oczywiscie wsrod mam na osiedlu i na razie znalazlam takie rzeczy, ktore są dyskusyjne: Podobno za rzadko dzieci wychodzą tam na spacery- ta opinia mnie zaniepokoila, przyznam, bo ja akurat nie uwazam, ze przez calą zi...
  • Nawet mi nie chodzi o foteliki do karmienia, choc to pewnie podstawa, ale slyszalam ostatnio, ze w Krakowie jest jakas restauracja, gdzie jest osobna sala zabaw dla dzieci, i zastanawiam sie wlasnie, czy jest cos podobnego w Lodzi. Nie trafilam do zadnej przyjaznej dzieciom restauracji, ale moze nie wiem wszystkiego. Znacie cos?
  • Macie już? ja mam pustkę w głowie! wspomoże ktoś?
  • co dajecie maluchom do żłobka? czy moga zabierac swoje ukochane zabawki, smoczek itp? i co zycza sobie opiekunki bo u mnie sliniak bluzeczke na zmiane i jak narazie to nic a jak jest w innych placowkach? Aha czy w waszych złobkach sa jakies dodatkowe zajecia i czy znacie plan dnia swoich dzieci?
  • Ponownie proszę Was o pomoc. Potrzebne są rzeczy dla maluchów brak jest wszystkiego odzieży, butów, pieluch, zabawek, środków czystości. Podaję adres do maluchów Dom Dziecka dla Małych Dzieci, ul.Drużynowa 3/5, 94-226 Łódź jeśli ktoś może pomóc to bardzo proszę www.czarodziejka.com
  • Co za niespodzianka - zdążyli przed zimą - wszysko odnowione i pachnące farbą -tylko mam wrażenie że zabawek ubyło.
  • Witam kolejny raz I właśnie - co można zaproponować takim dzidziusiom w naszym mieście? Chodzi mi o jakąś zoraganizowana aktywność z rówieśnikami. Pozdrawiam Magda
  • Cześć wam wszystkim,dzisiaj moja koleżanka wraz ze swoją prawie 4 letnią córką wzięła mnie i Olka ze sobą do sali zabaw na Uniwersyteckiej.Godzina od pon.do piątku kosztuje 6,50,za każdą następną 4,00 zł,a w weekendy 8,50 za godz.Dzieci,które jeszcze nie chodzą nie płacą nic.Jest tam bardzo fajnie,a przede wszystkim jest sporo zabawek dla takich maluchów jeszcze nie chodzących,bo jest specjalnie oddzielona siatkami dla nich salka.W Agatce tego nie ma,nie wiem jak w Piotrusiu?Może ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się