-
To pytanie kieruję do bardziej doświadczonych mam. Z jakich pierwszych
zabawek były najbardziej zadowolone wasze dzieci i oczywiście Wy??? Jakimi
bawiły się chętnie, a jakich nie warto kupować??? Chciałabym kupić synkowi
jakąś fajną zabaweczkę ( może być nawet z droższych), taką która już teraz
będzie go zaciekawiać inadal będzie mógł się nią bawić za miesiąc, dwa, czy
trzy. Proszę o radę. Mój Ignaś ma dwa miesiące.
-
Jakie zabawki są teraz Waszym zdaniem najbradziej "na topie"? Co teraz robi na dzieciach wrażenie, takie jak kiedyś robił Harry Potter, czy Król Lew? Jest teraz coś takiego?
-
Czy ktoś ma jakieś przecieki dotyczące promocji na zabawki w Tesco?
Potrzebuję Lego Roszpunka - wykupiona właśnie w smyku a była w dość dobrej cenie i Lego Friends obóz jeździecki.
-
Jakie polecacie i co wam sie sprawdzilo dla dziecka okolo 2 l?najlepiej eco,znam janod i w planie kupic alfabet ukladanke.slyszalam o firmie Goki,ladne sa Boikido ale nie mialam
Okazji posiadac.
-
Jakie zabawki sprawdziły się u waszych półtorarocznych dzieci. poradzcie coś....
-
Moja córeczka niebawem kończy roczek. Mikołaj też tuż tuż..... Nie mam mozliwości wybrać się na poszukiwania do sklepów.
Czy moglibyście polecić mi tanie sklepy internetowe z zabawkami dla najmłodszych.
Będę bardzo wdzięczna za adresy.
-
Gdzie mogę kupić drewniane zabawki?
Zakupy mogę zrobić tylko w Białymstoku (osobiście) lub w Warszawie (przez rodzinę). Interesują mnie adresy sklepów, nazwy producentów, i jeżeli wiecie to również orientacyjne ceny. Ale również i Wasza opinia o tych zabawkach, ich bezpieczeństwie i trwałości.
I jeszcze jedna sprawa: mój 12 miesięczny Smyk dostał pół roku temu w prezencie drewnianego dzięcioła: ptak wprawiony w ruch stukając dziobem zsuwał się w dół po kiju. Niestety jest dramat, bo zabawka ...
-
Maja swietne zabawki dla najmlodszych, dopiero dzis zwrocilam uwage na ich
stoisko w sklepie - kolorowe, smieszne, ciekawe i duzo tansze od Tint Love
czy FP. Kupilam corce tel. komorkowy i swinke, ktora ucieka - radochy bylo co
nie miara. Polecam, bo zabaweczki sa naprawde swietne.
-
Witam!
Planuje otworzyc sklep ineternetowy sprzedajacy drewniane zabawki dla
dzieci.Sama jestem podwojna mama zainteresowana tego typu rzeczami i
zauwazylam ze wybor jest głownie ograniczony do klockow i
ukladanek.Napiszcie Kochani czy Wy macie takie doswiadczenia w
poszukiwaniu tego typu zabawek i czego szukaliscie,ewentualnie czego
wam brakuje na polskim rynku.
-
powiedzcie prosze czy Wy tez odczuwacie brak dostepności zabawek drewnianych
w sklepach? A może nie wiem gdzie ich szukać? A może to tylko ja chcialałbym
kupować dziecku takie zabawki, a one nie są teraz "na topie"? Szukam na
przykład fajnej bryczki i konika, albo mebelków dla lalek.
-
Witam gdzie mogę kupić zabawki drewniane ale nie klocki i żeby nie kosztowały 250 zł tylko coś taniego i fajnego bardzo chciałabym kupić wózki do pchania albo ciągnięcia.
-
Dziewczyny, czy sprawdzacie dokładnie, ale tak naprawdę szczegółowo z czego są zrobione kupowane przez Was zabawki i produkty dla dzieci?
Bo ja się załamałam. Myślałam, że jestem dobrą mamą, bo czytam etykietki na produktach spożywczych i ubraniach, a tu skucha.
Koleżanka mi wspomniała o istnieniu raportu Rapex, gdzie publikowane są listy produktów niebezpiecznych dla użytkowników. I np. można przeczytać, że są jakieś bańki mydlane, które są zagrożeniem mikrobiologicznym i kontakt z nimi ...
-
Nie pamietam jak to było rok temu ale czy po swietach można było kupic zabawki w marketach taniej? Były jakies wyprzedaże?
-
Piszcie, gdzie są aktualnie lub będą zniżki na zabawki. Prezenty pod choinkę trzeba kupić...
-
Kupiłam dziś duże zestawy Lego Ninjago (Perła przeznaczenia i Ogniokieł) w zamian dostałam kupon na zakupy w carrefourze - wychodzi jakoś tak że od 350zł kupon 140zł, a od 199 60zł. Na jedne zakupy można dostać kupon do 160zł, więc trzeba rozdzielić i płacić osobno (nie ma żadnego problemu). Było też trochę innych zestawów klocków lego i lego duplo (m.in. z kubusiem puchatkiem). W zasadzie to na większość zabawek podnieśli ceny wyjściowe np. szczeniaczek uczniaczek 189zł, ale chyba i tak się ...
-
Witam,
z nieoficjalnych źródeł (od pracownicy tesco) dowiedziałam się, że w nocy z 21 na 22 listopada ma być w tesco podobna akcja co w roku ubiegłym - zabawki za pół ceny.
Nic więcej nie wiem, ale może ktoś z Was wie ?
-
Byłam dzisiaj w Auchan i na wybrane zabawki jest 50% od ceny wyjsciowej.
np. Tomek i przyjaciele zestaw torów ze 120 zł na 60 zł.
Monster przebiernki po 32 zł.
-
Szukam zabawek dla chłopca 2 latka, chodzi mi o zabawki odwracające uwagę od innych rzeczy, zachęcające do zainteresowania się nimi, najchętniej coś co wydaje dźwięk ale nie non stop grające, coś w stylu gadającego młotka albo gadającego odkurzacza albo coś całkiem innego, nie wiem czego szukać. Firmy typu Fisher Price, Dumel, Simba
Odpada odkrywczy domek, wszelkie klocki, sortery, instrumenty muzyczne. Pomóżcie mi coś znaleźć. Cenowo bez znaczenia.
-
Może ma ktoś jakieś przecieki, kiedy w carrefour będzie obniżka na zabawki? :)