-
kilka miesiecy temu wynioslam czesc zabawek moich dzieci do piwnicy.niedawno chcialam zrobic zamiane z tymi ktorymi sie bawia.niestety zabawki z piwnicy maja dziwny zapach i zwykle przetarcie mokrymi husteczkami nie pomaga.czym czyscicie,dezynfekujecie zabawki(glownie sa to samochody i inne plastiki)?
-
Uwielbiam recycling! Niczego nie wyrzucilam do kosza, co mogloby sie przydac jeszcze komus. Poszlo do sklepow charytatywnych, oddalam na Gumtree albo sprzedalam na Gumtree. Uwielbiam moje lokalne Re Use centre. Jezdze tam co jakis czas i zaopatruje sie raz poraz. A to kupilam deske do krojenia za 50p, zabawke dla dziecka za £1, portmonetke za 30p. Stoja tam zapomniane i rozstrojone pianina za £50, meble z lat 50-tych i wiele innych dziwnych przedmiotow, ktore sobie ogladam. Nie, ni...
-
Gdzie moge kupic jakies naprawde fajne, edukacyjne, ladnie wykonane? Tak na wiek okolo 9-18mies, bo wszedzie tylko plastikowe widuje. Ktos sie orientuje? moze cos polecic?
-
czy moglybyscie podzielic sie informacja jakie zabawki lubia Wasze pociechy. Jest tyle przeroznych zabawek, ze ciezko mi cos wybrac. poza tym, w praktyce roznie sie sprawdzaja.
zaczne wiec pierwsza.moj synek 3,5 m-ca uwiellbia:
1) koleczka, ktore mozna dowolnie laczyc i przypinac np. do wozka
super sprawa, bo do koleczek mozna przypinac tez inne zabawki, smoczki etc.
cgi.ebay.co.uk/10-Multicoloured-Linking-Rings-Baby-Toys-/130409256809?cmd=ViewItem&pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item1...
-
Czy ktos z Was zna ta zabawke?
Czy warto kupic dla prawie-2-latka?
Synek wczoraj odwiedzil kolege i jak to zobaczyl, to przykleil sie
do tej zabawki na caly wieczor. Tylko czy to nie nudzi sie szybko?
Co myslicie? Warto kupic?
www.elc.co.uk/toy/wooden-click-clack-track/
-
Dostalam pieniazki i mam cos kupic dla cory. Ale co?
Czyasze dzieci mialy cos ulubionego?
Poleccie prosze.
-
Za kilka dni lecę z córką do Polski mąż niestety z nami nie leci i obawiam się że w razie "złego humoru" córki samej troszkę trudno będzi mi ją zabawić dlatego myślę o kupnie jakieś zabawki tylko nie wiem co kupić :/ córka kończy 10 miesięcy za parę dni, kupiłam kilka małych książeczek w razie draki ale nie wiem co jeszcze dla takiego maluszka bo z pewnością nie może to być nic grającego żadne grzechotki itp bo nie chcę żeby nas pozostali pasażerowie zjedli ze zlości.Jeśli możecie coś doradzi...
-
Zaczyna mnie trafiac powoli cholera. Przymierzam sie do zakupu prezentow dla dzieci na swieta i mam problem, bo tam gdzie ceny sa ok (Tesco, John Lewis), to wszystko jest Out Of Stock.
Potrzebne mi: Play Doh Ice Maker, Duplo Fire Engine, V-Tech Bus i jakies ksiezniczki, moze mikrofon dla ksiezniczki na przyklad.
Przejrzalam Bootsa, Mothercare, Argos, dwa powyzsze, gdzie jeszcze szukacie zabawek dla dzieci?
Najfajniej by bylo z mozliwoscia odbioru ze sklepu.
-
Mozecie cos polecic ( dla chlopca)? Nie chce kupowac byle plastiku, ale cos pozytecznego, co przyda sie dziecku przez najblizszy rok, moze dwa.
Doswiadczenia w tym temacie mi brak, a wiem ze wiele z Was wie co sie sprawdzilo u Waszych dzieci.
-
dla dzieci, kredki itp itd i chcialby oddac dla nowo powstalej
polskiej grupy dla maluszkow?
Grupa powstala niedawno przy polskiej parafii na Putney, dopiero sie
rozkreca. Kazdy przyniosl co mogl, zeby dzieciaczki mialy czym sie
bawic, nadal jednak jest tego malo i kazdy kto ma jakies na zbyciu
bardzo proszony zamiast do kosza - dla nas:-)
Jezeli ktos mieszka w okolicy i chcialby cos sprezentowac dzieciakom
prosze dac znac tu na forum albo na priva, podjade samochodem i
zabiore....
-
Zakładam ten wątek zainspirowana prezentem który zakupiłam dla syna na
urodziny. Zdecydowanie najlepsza rzecz jaką kupiłam: dla lat 4-8 system
Leapster, taka konsola na której gra się w gry edukacyjne. Mamy cały rząd
eappadów, Little Touch Leappad i Leappad dla 4-8 latków. Jest dużo promocji
na te programy i systemy, obecnie w Argos. A jakie są waszym zdaniem
najlepsze zabawki dla dzieci dostępne na wyspach?
-
Pomozecie?
Znajomi podarowali pieniazki na zabwke dla synka, bo bezdziteni i
nie wiedza, co kupic...£20.00
A ja tez nie wiem, co polecacie?
-
szukam zabawki jak na fotce, ciezarowka z carsow, i w srodku 15 malych aut z filmu, wszystko podobno metalowe , ciezarowka ma na imie Mack, ale nie moge takiego modelu znalesc nigdzie, sa wersje ze w srodku Mack`a jest myjnia i rozne inne, ale szukam tej konkretnej , chodzi mi o sklep stacjonarny lub cokolwiek online w UK, to jest chyba w formie walizki, raczka sie wyciaga od gory i moze dziecko sobie przenosic
pomoze ktos?
img192.imageshack.us/img192/866/1287224189.jpg
-
Miałam tę zabawkę jako dziecko i szczerze mówiąc nie wiem nawet jak się nazywa po polsku. Ostatnio pomyślałam, że chciałabym kupić ją synkowi i trafiłam przypadkiem na stronie Johna Lewisa. Na Amazonie też jest tego dużo, gdy się wpisze angielską nazwę:
www.johnlewis.com/231009863/Product.aspx
-
sprzedam za symboliczna cene, mieszkam w londynie, nw3, musze sie pozbyc
wielu zabawek mojego synka, gdyz nowych przybywa, a miejsca niestety wiecej
nie mamy.
zabawki sa dla dziecka w wieku od urodzenia do mniej wiecej 12 miesiecy.
w sklad zestawu wchodza:
- mata tiny love, gymini super deluxe-light&music
- dmuchane kolo Galt- pomaga w nauce siedzenia, raczkowania, swietnie sluzy
tez jako miejsce zabaw, bez dzwieku
- lusterko amazing baby, mozna przymocowac do lozeczka, w...
-
Jakie zabawki polecacie dla rocznego dziecka?Interesują mnie zabawki z FISHER PRICE.Pytam ponieważ już sama nie wim co jest odpowiednie i co się dobrze sprawdza.
-
Jak w temacie, czym sie wasze dzieci bawia, co polecacie? Mamy rower, hulajnoge, hustawke i piaskownice. Ogrodek niewielki, a i wydawac duzo nie moge. Myslalam o malej trampolinie, ale boje sie, ze sie mlody szybko znudzi. Najlepsze byloby pewno towarzystwo, ale wiecej dzieci, niestety, nie planujemy.
-
U nas w baby clinic jest taka zabawka-dosc duza kostka,na czetrech bokach
sa rozne labirynty, tablica do malowania, zegar itp. a na gorze jest cos
takiego:
cgi.ebay.co.uk/WOODEN-Bead-Frame-Coaster-BABY-SENSORY-TOYS-12months-/220636650398?
cmd=ViewItem&pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item335ef81b9e
To oczywiscie jest calosc polaczona w jedno.
Chcialabym cos takiego kupic mojemu malemu,bo on jest na etapie zabawy na
stojaco-obecnie pasjonuje go sciaganie wszystkiego ze stolika
kawowe...
-
synek za 3 miesiace konczy 2 latka. Szukam dla niego nowych zabawek/ ukladanek. Od jakiegos czasu uwielbia laczyc ze soba tory Thomasa, budowac z duplo i mega blocksow, przerabiamy drewniane puzzle, puzzle zwierzatka 2 czesciowe, magnetixy. Jemu wystarczy nawet plotek z farmy fisher price, byle cos laczyc i rozlaczac.
Chetnie kupie mu cos jeszcze. Jakies pomysly? Bede bardzo wdzieczna
-
dziewczyny, mam pytanie odnośnie cen zabawek:
lego duplo zoo, ten największy zestaw
www.allegro.pl/item146429647_lego_duplo_zoo_super_zestaw_4960_gw_od_ss_.html
duża (40cm) maskotka tubisiowa
www.allegro.pl/item145900523_teletubbies_teletubisie_z_telewizorkiem_teletubis.html
garaż chicco
www.allegro.pl/item146409278_chicco_garaz_wielopoziomowy_nowosc_nowe.html
w jakiej cenie w/w są w UK?
czy są jakieś konkretne sieci sklepów, do których warto zajrzeć?
a poswiateczne wyprzedaze? ...