Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      zaburzenia

zaburzenia

(5 wyników)
    • od razu powiem, że korzystałam z wyszukiwarki ;-) ale nie znalazłam tego o co mi chodzi. Mój syn ma zaburzenia z tzw. spektrum autyzmu, między innymi opóźniony rozwój mowy (ma 3 lata i 4 miesiace). Szukam homeopaty w Warszawie lub okolicy, który ma coś do powiedzenia w tym temacie. Polecono mi pana z Bydgoszczy i panią z Bielska, ale to dla mnie, ze względu na okoliczności zyciowe, za daleko, bo tych wizyt pewnie będzie sporo. Wiem jeszcze o pani dr MCK z Warszawy ale na...
    • czy są jakieś leki homeopatyczne na dolegliwości żołądkowe wymioty i biegunka syn całą noc wymiotował biegunki nie ma teraz czuje się ciut lepiej ale widzę że jeszcze jest osłabiony dzięki za pomoc
    • może są jakieś kropelki/granulki? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Moje dziecko ma kłopoty z motoryką. Mała ma 3,5 roku i nie potrafi skakać, dziwnie biega i generalnie ruchowo znacznie odstaje od rówieśników. Zastanawiam się czy homeopatia miałby w tym przypadku coś do powiedzenia? Jeśli macie jakieś doświadczenie z takimi "dolegliwościami", to proszę, napiszcie o nich. Doradźcie coś.
    • Witam wszyskich jestem na tym forum nowa.Chciałam sie dowiedzieć czy może ktoś wie na co dziłaja te leki, byłam ostatnio u homeopaty po raz pierwszy i własnie to dostałam, dodam że, lecze sie na zaburzenia hormonalne głownie niedoczynność tarczycy i PCOS.Jeszcze jedno pytanko pani Doktor kazała mi odstawić Diane co mam zrobić? Posłuchać jej rady? Troche sie obawiam bo mam spore zaburzenia.Dziekuje za wszelką pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się