Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      zasady

zasady

(45 wyników)
    • jesli są prosze je podac
    • Oto, piekne zaiste zasady i wartosci które wyznaje Agora. Chcemy realizować wartości, którymi kierowaliśmy się zakładając tę firmę, i którym pozostajemy wierni - prawda, tolerancja, Staramy się je nie tylko propagować na łamach "Gazety Wyborczej" i za pośrednictwem iportalu, ale także czynnie wprowadzać w życie. Chcemy, by "Gazeta Wyborcza" mówiła do czytelnika językiem zwykłej ludzkiej przyzwoitości, - pragniemy, by czytelnik, który chce uchronić się przed inwazją nienawiści, ...
    • elementy wklejone w naglówek forum którym zarządzam zdobywają informacje o miejscu z ktorego piszą uczestnicy forum? Czy w jakiś sposób przekazywane lub podczytywane sa adresy IP? Jeśli tak, to czy istnieją programy pozwalające administratorom forów przywatnych okreslanie IP uczestników forum? forum.gazeta.pl/forum/f,92767,KiR_reaktywacja.html
    • Na "Oślej ławce" znalazłam taki post: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=17808486 Nie wiem na jakim forum był zamieszczony przez autorkę. Może na niewłaściwym i dlatego wyleciał - innej przyczyny jego usunięcia nie potrafię znleźć. Chciałabym wiedzieć dlaczego został usunięty. Ostatnio na forum jest wiele postów, które ewidentnie łamią regulamin i netykietę, np. wurgalnymi i obraźliwymi słowami na temat dyskutantów lub osób publicznych i nawet po wsakazniu ich administrac...
    • Podobno od jakiegoś czasu wątki przeniesione na ośle ławki znajdują się tam tylko przez pewien określony czas, po którym znikają bezpowrotnie. Tak poinformował stolek na forum warszawskim. Mam w związku z tym następujące pytania: 1. dlaczego nie poinformowano publicznie o tych nowych zasadach? 2. jak długi jest konkretnie ten "określony czas"? 3. jak ma się takie rozwiązanie do deklarowanego braku cenzury na forum gazety? Pozdrawiam Jurek
    • napisałem>> Re: A ten Cymbał to Szczurek? Autor: rolotomasi Data: 30.05.2004 16:24 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany ------------------------------------------------------------------------------ W tym przypadku ^^ zapewne jak najbardziej." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9765069&a=13050707 Dzisiaj '4.11.29, chcę dopisać się do wątku, ale jest już po kisielu. Czy 6 miesięcy aktywności pakietu w Gazecie znaczy co innego niż 6 miesięcy kalendarzowe...
    • Jakie zasady obowiazują w sprawie archiwizacji wątków, bo nie możemy zrozumieć. ...Pięćdziesięciolatki to my... " przycinano przez trzy kolejne dni. Dziś zatrzymano sie przy postach z 1 lipca. Myśleliśmy, że jest zasada półrocznego prawa istnienia wątków na forum. Z tego wynika, że obowiązuje jakas inna. Mamy też wrażenie, że nie dla wszystkich forów jednakowa, bo na innych, znanych nam forach całkiem dobrze mają się wątki np. z 20 grudnia 2004 roku, z 14 grudnia itp. Bardzo p...
    • Szanowna Administracjo Forum Gazety W oraz Administratorzy Spoleczni, to, o coc chce zapytac ponizej dotyczy przestrzegania zasad , o ktorych tyle mowilo sie na forum GW. Jakis czas temu na forum Polonia obrazono w bardzo niewybredny sposob moja rodzine ( o czym tutaj zreszta informowalem). Napisalem rowniez list do Redakcji, ktory na pewno mozecie Panstwo odnalezc w korespondencji. Zaden z uczestnikow nie uznal, ze nalezaloby przeprosic czlowieka, ktory pierwszy raz wyglosil n...
    • moderatorów? Dlaczego jabbur wyznaczył lewe_oko i jan_w na takowych bez konsultacji z innymi użytkownikami i mieszkańcami Ursynowa?
    • możliwość publikowania zdjęć? Dlaczego możliwość ta jest starannie zamaskowana? ********************************** Chodzi o forum gumisty forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10168 A to miejsce gdzie gumista może publikować zdjęcia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=4 Dlaczego kategorii SPECJALNE nie ma na stronie głównej forum forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Czy trzeba mieć jakieś znajomości żeby być tak wyróżnionym? I dlaczego tego sie wstydzicie?
    • Pierwszy, to aby Agora prowadzila "kubki promocyjne" w stalej ofercie. Tzn. aby na dole, kolo biura przepustek czy portierni (no, tam ktoredy wchodzil Lew i inni), lezala zawsze sterta kubkow do wziecia. Nieodplatnie. Powinno to ostudzic nieco emocje, ktore ostatnio siegaly tu niemal tych, jakie staly sie udzialem klientow MediaMarkt w Lodzi. Drugi, to aby w przyszlosci zakladac osobne forum dla bojownikow o kubki (jesli pomysl pierwszy zostanie uwalony). Ewentualnie, mozna by pr...
    • Wydaje mi się, że niedozwolone jest wklejanie w całości postów z innego forum bez zgody ich autora. Ciężko się dokopać do regulaminu, ale coś mi się tak wydaje, czy się mylę?
    • 1. Zdecydowanie protestuje przeciw przejeciu publicznego forum przez osoby, ktore ani dlugo na nim nie uczestniczyly, ani sie specjalnie na nim nie udzielaly. 2. Zdecydowanie protestuje przeciw samowolnemu i nieuzgadnianemu ze stalymi uczestnikami zmianie formy samego forum, kasowaniu wskazowek dotyczacych uzytkowania i wprowadzania nowych, niekonsultowanych z nikim, a po czesci zbytecznych jak piate kolo u wozu ustalen. Kiedy redagowane byly wczesniejsze wskazowki, to przez prawie ...
    • Czy forumowicze maja w tej sprawie cos do powiedzenia? Gdzie mozna cos na ten temat przeczytac? Pozdrawiam,
    • Czemu kasujecie moje wątki w których stwierdzam oczywisty fakt, że jesteście żałośni. Gdzie chrześcijańskie miłosierdzie?
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21280870&a=21281145 szaleje facet ktory zrobil sobie nicka ludzaco podobnego do mojego. inny uklad "s" w nicku juz kiedys byl tutaj watek na ten temat i goscia kasowano ale on wraca i wraca i wraca. mozna go po prostu zbanowac???
    • jak mam znalezc w wyszukiwarce odpowiedzi na pytania, jesli wyszukiwarka stale nie dziala. a jesli zapytam o problemy z wyszukiwarka zostane wykasowana, bo byla juz o tym mowa, ale skad mam o tym wiedziec jesli wyszukiwarka nie dziala. ps. to nie jest wpis nietowarzyski! nieprzysiadalny wrecz
    • Bo dziala przez jakies 5 minut w ciagu godziny. Wiem ze pstmstr wie, ale co on wie, tego juz ja nie wiem.
    • Ptyanie do adminów... Czy istniałaby możliwość podlinkowania na stałe Forum Kabaty-Moczydło na forum Ursynów ? Czy też raczej fora dzielnicowe mają z zasady zostać wolne od 'podpięć' ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się