Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zasady

zasady

(32 wyniki)
    • zasady(72)

Czy istnieją jeszcze w tych czasach faceci z zasadami,tacy którzy troszczą się o kobietę?
    • Typu "Umiesz liczyć, licz na siebie " czy "Nie pożyczam pieniędzy wiedząc ze ich nie odzyskam" czy zdarza się Wam je łamać?
    • Mężczyźni są przekonani, że męskie zasady są szlachetne, uniwersalne i szybują na poziomie wyższej moralności. Oczywiście - niewiele ma to wspólnego z wiarą w nie, nie mówiąc już o konieczności praktycznego zastosowania. Takie istnieje w świecie Kobiet. Z tym, że "Kobieta z zasadami", to już nie tyle Człowiek z zasadami, a... Osoba z zasadami:) Z tej prostej przyczyny, że "Kobieta z zasadami" to ta, której zasady ograniczają się głównie do relacji K/M. Ogólnie wygląda to tak: * n...
    • Wymieńcie proszę w punktach trzy zasady którymi rządzicie się w życiu i które są dla Was najważniejsze.
    • czy wy również przestrzegacie tej starej zasady, że jeśli była randka, było super i macie ochotę na kontynuację to i tak należy poczekać te 2-3 dni zanim zadzwonicie do dziewczyny?
    • Powinni wprowadzić takie zmiany: 1. [b]reguła "połowy"[/b] - jak w koszykówce. Jeżeli piłka przekroczy połowę, to nie może już za nią wrócić bo będzie strata i piłka przejdzie dla drużyny przeciwnej. Dzięki temu gra będzie o wiele bardziej ofensywna. 2. [b]Zmniejszyć pole karne[/b], żeby bramkarz nie mógł tak daleko wybiegać i łapać piłki w ręce. 3. [b]Zwiększyć bramkę[/b] o 2 metry szerokości i 33cm w górę. Spalone powinny zostać - bez nich gra jest bezsensu.
    • Czy je wogole macie? Jezeli tak to czym one dla was sa, jak pojmujecie moralnosc? Z czego ona wynika..z wlasnych przekonan..z regol narzuconych przez otoczenie?
    • Pokazałem się jej z jak najlepszej strony, spotkaliśmy się parę razy i okazało się że ona ma chłopaka od trzech lat. Chce go zostawić i spróbować ze mną. Tylko jest jeden problem, ja nie bawie się w odbijanie dziewczyn bo mam taka zasadę. Nie miałbym do niej zaufania. Czepiła się mnie dziewczyna. Jest jakieś wyjście awaryjne z tej sytuacji???
    • długoterminowe Z jednej strony cynizm i cwaniactwo sprzyjają robieniu kasy- taki meżczyzna staje sie przez to bardziej atrakcyjny; te cechy to także składniki wizerunku "twardziela." Z drugiej strony - te cechy szkodzą w stworzeniu trwałego zwiazku - a to jest wartość (chyba) najwazniejsze w życiu. - - "Nasze wartości i zasady:prawda,tolerancja,poszanowanie praw ,pomoc potrzebującym. Staramy się je czynnie wprowadzać życie..i w portalu.- pragniemy,uc...
    • Zastanawiają mnie umiejetności konwersacyjne, właściwie ich brak wielu pań. Chodzi mi o skuteczną komunikację, która polega na mówieniu oraz słuchaniu, gdzie obie strony są zadowolone z procesu zachodzącej komunikacji. Tymczasem znam wiele kobiet, które uwielbiaja wysysać z człowieka energię, męcząc opowieściami w której główną rolę odgrywa ona sama. Opowieści niskolotne, małoznaczące, nie wnoszące wiele do dyskusji, której właściwie brak, bo konwersacja ta dawno zamieniła się ...
    • Dawno,dawno temu...będąc małą dziewczynką marzyłam sobie, że pójdę do klasztoru...wiem, wiem dzieci mają dziwne pomysły...moja mama powtarzała mi, że może i pójdę, ale obrazek będzie z chłopców( nie musicie mi mówić, wiem że miałam bardzo postępową mamę...;)No i tak mnie naszło, żeby faktycznie to moje dziecięce marzenie spełnić, z tym aby jednak rad mamusi posłuchać, to myślę nad wakacjami spędzonymi w klasztorze...męskim...no i w związku z tym mam pytanie, jest to możliwe? Aha no i py...
    • Proszę kogokolwiek o przesłanie mi na adres e-mail: mgmaly@yoyo.pl cracka do DSJ 2.01 (ze sniegiem). Ta gra jest the best. I wiele ludu to potwierdzi. Chciałbym mieć pełną i poczuć smak jumpowania na innych skoczniach !!! Please send to me a crack to DSJ 2.01 !!! --------------------------------------------------------------------------------
    • Byłem dziś ze znajomymi w klubie - tzn. miałem być, bo nie wziąłem dowodu i miałem niewłaściwe buty!! :evil: Dowód osobisty - już dawno skończyłem 18 lat, ale OK, takie mają prawo, niech sprawdzają! Ale buty to jest przegięcie, nasza rozmowa w skrócie: - W tych butach pan nie wejdzie, to są adidasy - Przecież to nie są adidasy - Ale prawie są, szkoda pańskiego czasu - :shock: Tak się traktuje gości? Przecież oni mają tam stać i pomagać gościom, pilnować porządku, a nie utrudniać i...
    • i podajcie, czym wg was charakteryzuje sie osobnik rodzaju meskiego, o ktorym powiedzielibyscie - poparaniec. .) dziekuje z gory, za szerokie horyzonty`>P
    • Pytanie jak w tytule, ale pozwolę sobie streścić moją sytuację, bo mam niezły problem i nie wiem czy się pchać z zalotami czy nie. Otóż - z moim facetem jestem od lat 7, górki i dołki wiadomo, jak w każdym związku, ale generalnie oboje się już i wyszaleliśmy i uspokoiliśmy. Myślimy o ślubie i tak dalej. Mój problem wkroczył na scenę tez dawno, bo będzie ze 4 lata, w osobie dobrego kumpla mojego faceta. No nie wiem, co ten koleś ma w sobie, ale od pierwszego spojrzenia pojawiło się m...
    • bardzo chciałbym, by zasady dobrego wychowania prztrwały. a jeszcze bardziej, by nowoczesność ich nie wypierała, a one sie do niej dosotosowywały. jasnym, jest ze siadanie młodej niezamęznej damy obok kawalera na jednej kanpamie, nie bedzie dzis juz obraza dla współtowarzyszy spotkanie, lecz sa uniwersanlne zasady, ktore powinny zyc w nas, Panowie!
    • Pytanie do męskiej części forum..... Jak wasi kumple, przyjaciele mogą mocno ingerować w wasze związki. Czy dla bycia ok. facetem w nowym środowisku gdzie panuje „luźna atmosfera” byli byście skłonni niemal na każde przywołanie (z czasem każde) kumpli zostawiać swoją dziwczynę/partnerkę i prowadzić razem z nimi baaaardzo luźne życie........ Czy dla chęci akceptacji przyjęli byście (czasem wbrew dotychczas głoszonym zasadom) styl życia – pozbyć się dziewczyny (na...
    • Tak jeszcze a propos mojego wątku o byciu dobrą dziewczyną :) Panowie, czy lubicie, gdy wasze dziewczyny: - gotują dla was? - proszą o zdanie przy kupnie ubrań lub wyborze fryzury? - dyskutują, nawet droczą się z wami? - dużo mówią? Będę wdzięczna za opinie... :)
    • Powiedzcie mi, gdzie są tacy normalni ludzcy uczuciowi faceci, wrazliwi, znajacy swoja wartosc, majacy zasady (takze moralne), ktorzy nie chca zaliczac panieniek a znalezc jedna jedyna milosc na cale zycie, ktorzy umieja uszanowac, docenic to, ze kobieta jest madra, niebrzydka, wrazliwa i ze nie chodzi jej o seks tylko cos znacznie wiecej, o znajomosc glebsza, trwalsza. Czy to, ze dziewczyna sie szanuje i szuka milosci na cale zycie to cos zlego, czy to ze mam swoje zasady, normy,...
    • Gdzie ta wasza odwieczna wojna o wolność i tolerancję. O demokrację. Gdzie wasze sztandary? Wyblakły? Tak, dawno wyblakły i zostały z nich tylko szmaty do ścierania podłóg. Szmatowisko. Ale teraz do rzeczy. Gdzie mój wątek, o dzisiejszym cyrku który od 12,00 odstawiają Kaczory? Co Agoro? Rura zmiękła? A taka była twarda, szczególnie w 56, 68, 70, 76 i tak dalej. Takie bylista twardziele Adamki, no i różne Wajdy. Gostki z Marmuru, z Żelaza. No i co? Powialy wiatry histo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się