tiges_wiz 17.12.10, 20:40 mam sponsora na jakis taki tani wynalazek .. jak ktos cos ma jezdzacego lub cos wie to czyms co sie jeszcze nie rozpada to poprosze o pw ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: auto do 2000? 19.12.10, 11:01 tiges_wiz napisał: > mam sponsora na jakis taki tani wynalazek .. jak ktos cos ma jezdzacego lub cos > wie to czyms co sie jeszcze nie rozpada to poprosze o pw ;) 2000 jak 2k PLN czy też tak, jak do 2000 w dowodzie rejestracyjnym? Bo jakby co, to mam (posługując się terminem prawniczym) w zamiarze ewentualnym sprzedaż mojego BMW (E36, 316i, wrzesień 1998). Jest też w rodzinie KIA Pride (też 1998)... ale do sprzedania będzie chyba dopiero na wiosnę, no i ze względu na stan za przynajmniej 3 - 3,5. Odpowiedz Link
yamasz Re: auto do 2000? 19.12.10, 14:18 Tiges, poszukaj felicji/tico, do 2k coś dostaniesz, często są to w miarę zadbane autka od pierwszego właściciela z pełną dokumentacją od nowości. Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: auto do 2000? 19.12.10, 14:42 prawdopodobnie bedzie espero od znajomego ;) Odpowiedz Link
tiges_wiz no to jest za 1800 20.12.10, 13:25 espero rocznik 1997. + jezdzi i na gazie i na benzynie i nie szarpie i jest cicho + hamuje - troche pobcierany i lekko powgniatany, ale to ujdzie w tloku ma to dość żwawy silnik 1.8 i troche elektryki .. (dzialajacej - szyby, lusterka itp) calkiem przyjemne i niezniszczone wnetrze. nawet jakies podlokietniki i halogeny wiec wyposazony calkiem niezl, bo nawet klimatyzacja jest i podobno dziala. przenajmniej grzeje, a czy chlodzi sie okaze jak sie zrobi cieplej ;) auto od znajomego mechanika, ktory go dostal w rozliczeniu ;) ciekawe ile pojezdzi u mnie ;) ogolnie to jestem zaskoczony daewoo. Odpowiedz Link
rapid130 Re: no to jest za 1800 20.12.10, 18:25 > ogolnie to jestem zaskoczony daewoo. Pozytywnie jak mniemam. :D Kto to tutaj sprowadzał na kółkach czyjeś Espero z zagranicy, w ramach przysługi, bo już zapomniałem? Pamiętam tylko, że też był pozytywnie zaskoczony. Odpowiedz Link