-
Drogie emamy, która z Was uprawia sport, ćwiczy? I jakie byly poczatki i jak u Was z motywacją? I co robić kiedy motywacja spada, nie chce się ruszyć, pada i w ogole. Za godzine mam trening o wdzięcznej nawzwie BUBy - czyli brzuch, uda, biodra. Musze się zwlec z kanapy w ciągu 20 min i wskoczyć w swoje supergetry by zdązyc. Zmotywujcie mnie prosze.
-
Kurcze mam z tym problem :(. Otóż prawie codziennie postanawiam, że będę się ograniczać od jutra i z rana tak tez robię ale przychodzi popołudnie i zapominam o postanowieniu. Nie mam nadwagi ale przytyło mi się ostatnio troszkę i źle się z tym czuję. Myślę, że 5 kg by wystarczyło. Ale jak wytrwać w postanowieniu?
-
musimy pracować nad motoryką, rytmiką, logopedią- 4 latek nie chce, po prostu nie chce. Naczytałam się sposobów motywujących, zaopatrzyłam we wszelkie pomoce-zabawki, a on zwyczajnie "nie ma już siły". Musi ćwiczyć i nie wiem czy nie objąć taktyki "wymagającego trenera", bo "wyrozumiała mama" nie przynosi efektów. Macie może jakieś sprawdzone sposoby. Dziecko, niestety w ww kwestiach jest w tyle za rówieśnikami i potrzebna jest ciężka praca- jak to rozumiem, dziecko nie. Doradźcie coś- tak z ...
-
muszę jak najszybciej napisać napisać pracę licencjacką, ale tak mi się nie
chcę!!! pomocy! zmotywujcie mnie! proszę!
-
Weszłam dziś na wagę i w podsumowaniu wyszło mi,że waże o 5kg więcej niż rok
temu (gdy byłam pół roku po porodzie).
Nie mam już siły, chce mi sie płakać, czuję sie jak wielka, tłusta krowa.
Czuje sie jak w 9 miesiącu ciąży. Nie chce mi sie nic kupowac do ubrania,bo
po co skoro i tak źle wyglądam, nie chce mi sie nigdzie pokazywać, bo boje
się że zaraz będą szeptać...ale Ona przytyła. Nawet kochac z mężem mi się nie
chce bo mam wrażenie,że dla Niego to żadna przyjemność kochac sie z...