Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zmotywowany

zmotywowany

(3 wyniki)
    • Wiecie co coraz bardziej zaczynam dochodzić do wniosku, ze nie ma sensu wydawac kupy siana na motywacyjne ksiazki itp tylko trzeba znalezc w sobie to co sie kocha i w to brnac.. zobaczcie sami co mam na mysli motywacja-blog.pl/2012/09/05/klucz-do-automotywacji/
    • Przeklejam z FK, ponieważ potzrebuję też męskiego spojrzenia.... Mój facet (25 lat) ma 178 cm wzrostu i waży aż 127 kg... Tak już jest od kilku lat, nigdy nie widział potzreby, żeby schudnąć. Próbuję go zmotywować, ale nie wiem jak. Przecież taka waga jest niebezpieczna dla zdrowia, prawda? On tego nie rozumie, wyniki ma dobre, więc się tym nie przejmuje. Widzę, ze nie zależy mu chyba na schudnięciu. Prosze Was o rady, jak dotrzeć do faceta, co mu mówić? (może pokażę mu ten wąte...
    • Hej Mam ze soba powazny problem:D:D:D:D, mianowicie nie potrafie sie zmotywować do pracy... Niby smieszne, ale jednak ciagla bezczynnosc doprowadza mnie do szalu, a jak juz sie tak wezme, to po 5 minutach zapal uchodzi ze mnie jak powietrze. Co jest ze mna?? Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się