kalamara 01.01.10, 14:13 Przyznam, ze mam na niego ogromna ochote, ale czy nie jest zabronione jego spozywanie w czasie ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bast3 Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 01.01.10, 15:11 Bez przesady, a w czym majonez mógłby zaszkodzić?? Zajadaj się więc do woli ) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-84 Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 01.01.10, 15:53 pewnie chodzi Ci o to ze jest robiony z surowych jajek, tez o tym myslalam, ale pozniej stwierdzilam ze nie ma co przesadzac bo jakby sie dobrze zastanowic to wiekszosc produktow bylaby zabroniona w ciazy, i jem go kiedy mam na to ochote, np w salatkach kanapkach itd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
montenegrina Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 01.01.10, 21:00 Ja jadlam majonez sam lyzkami stolowymi ze sloika...byl to poczatek pierwszej ciazy (kiedy nie wiedzialam ze jestem w ciazy)...spokojnie...nic sie nie stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ivy_poison Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 01.01.10, 16:04 Jakbyś robiła sama to byłby problem. Ale kupiony w słoiczku w sklepie jest bezpieczny. Musi spełniać normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? IP: *.lublin.mm.pl 01.01.10, 16:06 ZŁOŚLIWE KOMENTARZE SA ZBĘDNE.NIE BADZCIE TAKIE.KOCHANA JA MAJONEZ WCINAM JUZ W 3CIEJ CIĄŻY I ZYJE.DZIECI TEZ MAM ZDROWE.MOZNA JESC W GRANICACH ROZSADKU.ZRESZTO MAJONEZ TO ZBEDNE KALORIE ALE JEST PYSZNY.DLATEGO SMACZNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? IP: 94.254.156.* 01.01.10, 16:32 targo nie flakami jak czytam te pytania mozna jesc majonez . Odpowiedz Link Zgłoś
kalamara Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 01.01.10, 16:42 Tak wlasnie chodzilo mi o to, ze jest zrobiony z surowych jajek. Dziekuje za komentarze bez zlosliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ochra Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 01.01.10, 17:44 A zatrułas się kiedyś kupnym majonezem? Odpowiedz Link Zgłoś
ct19 Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 02.01.10, 14:32 tak zatrulam sie! ale to nie oznacza ze nie mozna go jesc w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 02.01.10, 19:59 Ło matko.........!!!! Czy w ciąży mózg nie pracuje na normalnym trybie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalamara Re: Majonez w ciazy- jest dozwolony? 03.01.10, 11:53 Malgosiek2 a mozesz rozwinac swoja wypowiedz....? Odpowiedz Link Zgłoś
irytator Domowy z surowych jaj niewskazany 03.01.10, 19:31 Kupny nie szkodzi, bo z jajkami ma nie wiele wspólnego. Też się zastanawiałam i niestety musiałam zrezygnować robienia domowego mimo że od lat nie zhańbiłam się kupna białą substancją ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś