Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy z ubraniami marki George

21.11.12, 11:00
    Drogie Panie,

pojawił się pomysł sprzedaży internetowej nowych ubrań marki George (zwłaszcza dla kobiet i dzieci), przywożonych z Wielkiej Brytanii.
    Jak sądzicie (z własnego doświadczenia, rozmów z przyjaciółkami itp.) czy cieszyłby się waszym dużym zainteresowaniem?

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • aqua48 Re: Sklep internetowy z ubraniami marki George 21.11.12, 14:54
        Ja kupuję wyłącznie to co mogę wziąć do ręki i przymierzyć. Wiele już razy zdarzyło mi się po obejrzeniu ładnego obrazka odrzucić z rozczarowaniem rzeczy po zobaczeniu ich w sklepie ze względu na rozmiar, jakość materiału, krój albo tandetne wykończenie.
      • terra5 Re: Sklep internetowy z ubraniami marki George 21.11.12, 15:13
        Ja chętnie kupiłabym, jeśli byłyby to faktycznie rzeczy nowe. Broń Boże przed szmateksami z allegro. Właśnie jestem na etapie poszukiwania dobrych sklepów internetowych z ciuchami. Wiadomo, na początek trzeba sprawdzić jakość, wzornictwo. Jeśli będzie OK, dlaczego nie.
      • pamoz Re: Sklep internetowy z ubraniami marki George 21.11.12, 17:16
        George to marka supermarketu Asda, wiec jesli ktos lubi ciuchy np. z Tesco, to czemu nie.
        • terra5 Re: Sklep internetowy z ubraniami marki George 21.11.12, 19:49
          Zdecydowanie nie lubię ciuchów z Tesco ........
      • maggi9 Re: Sklep internetowy z ubraniami marki George 21.11.12, 19:56
        Zależy od cen.

George to faktycznie supermarketowa marka, jak F&F z Tesco.

Jakość jest na poziome H&M, cen nie znam bo ich ciuchy kupuję w lumpeksach.Czasami można trafić na coś przyzwoitego.

Ja bym w sklepie internetowym nie kupiła bo muszę pomacać.Nie jest to uznana marka, szyjąca na równym poziome.Czasem jest coś fajnego ale czasem rzeczy są beznadziejne jakościowo.
      • kbjsht Re: Sklep internetowy z ubraniami marki George 06.05.13, 23:04
        to zależy od potrzeby w danym czasie
        jak coś potrzeba na gwałt,to idę i kupuję
      • komanchu Re: Sklep internetowy z ubraniami marki George 07.05.13, 08:48
        Zauważyłam ogrom rzeczy tej marki w lumpeksach. Także nowych, z metkami. Nie zauważyłam, aby były szczególnie chodliwym towarem. Jakość taka sobie. Wzornictwo takie sobie.
      • annthonka Re: Sklep internetowy z ubraniami marki George 08.05.13, 16:02
        George to marka ciuchowa sieci supermarketów Asda. Jakość i wzornictwo jak to w supermarketowych ciuchach - takie sobie.
        W tej cenie można spokojnie kupić coś lepszego w Polsce.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka