Dodaj do ulubionych

wizzair lot + hotel - pytanie

30.06.15, 07:49
Jak w temacie.
Korzystał ktoś?
Podobno jest taniej ;)
Obserwuj wątek
    • kemot97 Re: wizzair lot + hotel - pytanie 03.07.15, 21:27
      ja nigdy nie wierze w te opcje 'taniej w pakiecie' szczegolnie oferowane przez tanie linie lotnicze. Zwykle bukuje lot, hotel, samochod I inne dodatki mi potrzebne osobno bez posrednikow.
    • pp2014 Re: wizzair lot + hotel - pytanie 01.11.15, 09:43
      Czy Ubezpieczenie podróżne Multirisk jest obowiązkowe? Podczas rezerwacji Lot + hotel wyświetla się w usługach - ubezpieczenie. Należy wybrać opcję - ale opcji nie ma (chyba, że czegoś nie wiem?). Trzeba zaznaczyć Ubezpieczenie podróżne Multirisk za jedyne 95 zeta od osoby jeżeli oczywiście chce się dalej kontynuować rezerwację. Dodam, że u innego ubezpieczyciela, ubezpieczenie podróżne za 4 os. wynosi 130 zł tutaj 380 zł. Czy jest to przymusowy haracz czy można z takiego TANIEGO ubezpieczenia zrezygnować?
      • mysimpleworld Re: wizzair lot + hotel - pytanie 03.11.15, 08:12
        No właśnie nie można zrezygnować z ubezpieczenia. Dlatego są to "tanie linie" ;) my jednak zdecydowaliśmy się na sam przelot.
        A gdzie się wybieracie?
        • jorn Re: wizzair lot + hotel - pytanie 03.11.15, 16:51
          Wizzem dawno nie latałem, ale w Ryanie opcja rezygnacji z ubezpieczenia jest dość dobrze ukryta, może w Wizz jest podobnie. Trzeba rozwinąć listę krajów i między Turcją, a Węgrami jest tekst "ubezpieczenie nie jest konieczne".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka