Dodaj do ulubionych

dobre bialko na obnizony nastroj: L-Tyrozyna

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 23:27
od dluzszego czasu odzywiam sie racjonalnie i nawet sportowo (tzn. bialka, tluszcze roslinne ,
karnityna i takie tam) ale niedawno uszlyszalam cos o bialku l-tyrozyna jako najlepszym naturalnym
antydepresancie. Poniewaz nastroj mi sie obniza a klopoty zyciowe narastaja postanowilam wziac ten
specyfik. Po kilkunastu dniach brania po ok. 5-7 g dziennie naprawde czuc roznice.!!!
Zapewniam ze nie jest to autosugestia ale wyraznie odczuwalny przyplych dobrego humoru, wiary w
siebie a odplywa lekow i strachow:)))
Poczytajcie sobie w internecie: szczegolnie anglojezyczne strony pelne sa opisow dobroczynnych
skutkow L-Tyrosin na psychike czlowieka.
Wszystko polega na tym ze jest to prekursor dopaminy i noradrenaliny w naszym mozgu bez ktorych
ciezko jest o energie, wiare i optymizm. Wiecej tyrozyny = wiecej zycia. SPROBUJCIE !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marysia Re: dobre bialko na obnizony nastroj: L-Tyrozyna IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 15.07.02, 13:14
      Czy moglabys podac mi nazwe tego specyfiku, firme, ktora go produkuje i cene.
      I jeszcze czy mozna ten suplement kupic w aptece, a jezeli nie to prosze podaj
      gdzie go kupilas.

Dzieki
      Marysia
      • Gość: darek Re: dobre bialko na obnizony nastroj: L-Tyrozyna IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 20:30
        Czesc

Bralem L-Tyrozyne + L-fenyloalanine przez 2 miesiace i to w duzych dawkach.
        Do tego bardzo dobrej jakosci zestaw witamin i mineralow.
        Wszystko to zamiast lekow.
        Niestety nie uchronilo mnie to od kolejnego ostrego nawrotu depresji.
        Wszystkim ktorzy mieli "ciezkie" epizody depresyjne zdecydowanie odradzam
        porzucanie lekow na rzecz suplementacji aminokwasowej.
        Oczywiscie jesli kogos na to stac(sa to drogie preparaty) to moze sobie brac
        dla kurazu ale nie kosztem leczenia antydepresantami!

Pozdrawiam
        Darek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka