ksfiona 22.02.04, 15:17 moze wiecie coś na temat jakiś imprez,lub mozliwosci spędzania wolnego czasu...szczególnie dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksfiona Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 15:31 widzę,że więcej informacji znajdę o historii Zamoscia niż o czasach współczesnych...hii Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 15:53 Wybacz Ksfiono, ale ani ja, ani moje dzieci nie mają ferii, więc i moja wiedza w tym zakresie jest prawie żadna, więc... Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 15:57 czytałem na forum ,że strazacy poleli gdzieś wodą i jest lodowisko ale gdzie to było ...? chyba w okolicach budowlanki:-) pozdrawiam zimowym popołudniem i zycze dzieciom miłych, białych ferii J Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 16:50 ksfiona napisała: > widzę,że więcej informacji znajdę o historii Zamoscia niż o czasach > współczesnych...hii Masz rację, ale nie wszyscy mamy wiedzę na yen temat. Ja np.mieszkam na wsi, jestem starszym bardzo facetem i ... nie wiem co Zamościu się dzieje. Uważam ,że takie informacje powinny być w internecie dostępnestępne, generowane przez władxe miasta ... np . w BIP . Mamy "Roztocze on line" - takie forum . Tam też jest świetne miejsce dla takich publikacji. Stamtąd wydobywam np.informacje kinowe. Pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 16:46 to juz jest coś...moze jakos przezyję,juz niewiele zresztą zostało dni, a,... o historii tez lubię czytać..."w końcu to moje miasto" Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 16:53 ksfiona napisała: > to juz jest coś...moze jakos przezyję,juz niewiele zresztą zostało dni, > a,... o historii tez lubię czytać..."w końcu to moje miasto" Napisaliśmy w tym samym momencie. Ty optymistycznie, a ja (zgorzkniały) krytycznie. Pzdr Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
demkel Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 16:51 Poszukaj tutaj: roztocze.net/newsroom.php/13539.html roztocze.net/newsroom.php/15834.html roztocze.net/newsroom.php/15802.html Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 16:55 demkel napisał: > Poszukaj tutaj: > roztocze.net/newsroom.php/13539.html > roztocze.net/newsroom.php/15834.html > roztocze.net/newsroom.php/15802.html I znowu powtórka z rozrywki . Ja podaję portal Roztocze on line (choć nie wiem czy jest tam potrzebna informacja) a Demkel Cie tam dosłownie przełacza. To jest czat a nie forum. M Odpowiedz Link Zgłoś
demkel Re: ferie w Zamościu 24.02.04, 18:37 Twój post pojawił się o 16:50, mój o 16:51. Po prostu podając te adresy nie widziałem że podałeś już adres Roztocza On-line. Stąd nasze "dublowanie" się. Odpowiedz Link Zgłoś