Dodaj do ulubionych

Internet w Zamościu

12.09.11, 09:01
Bardzo proszę o podzielenie się informacją z usług jakiego
operatora korzystacie. Ja z Multimedia. Powiedziano mi,że
korzystanie z internetu uzależnione jest od posiadania
pakietu komfort w tvn /około 67 zl m-nie/ co dla mnie
jest dużym obciążeniem finansowym. Proszę, napiszcie
czy można taniej korzystać z internetu.
Pozdrawiam. Maria
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Internet w Zamościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 21:49
      w derkomie jest cos za 40 zł przy umowie na 2 lata, ale to chyba radiowka jak to to sie sprawuje to nie wiem
      www.derkom.net.pl/content/view/109/103/
      • extremeconcept.pl Re: Internet w Zamościu 14.09.11, 23:08
        Jak dobra radiówka to FreeNet - cennik sobie wygooglujesh. Mają dobry sprzęt, więc i przepustowość/bezawaryjność niezłą...
        • Gość: Wiola Sz. Re: Internet w Zamościu IP: *.vlan147.dengo.lubman.net.pl 16.09.11, 21:12
          Posiadam Od nich Internet juz którys rok z kolei, i jestem w pełni zadowolona, z szybkości, obsługi i niskich cen.

naprawde polecam....
          • maria88 Re: Internet w Zamościu 08.10.11, 21:29
            Dlaczego t Multimedia maja takie długie okresy wypowiadania umów?
            To jest naciąganie klientów i nikt ich za to nie krytykuje.
            • Gość: lolo Re: Internet w Zamościu IP: 91.196.30.* 11.09.12, 13:30
              ja polecam NetMaksa dopiero zaczynaja na naszym rynku,maja neta już od 26zl w bezprzewodowej technologi WIMAX (radiówka na wyższych standardach)
              • Gość: piotr Re: Internet w Zamościu IP: 46.77.124.* 16.01.14, 23:53
                Ze co? NETMAKS TO GOWNO JAKIEGO NIE WIDZIALEM, 2 msc od kad mi zalozyli nie mam internetu tylko przez tydzien mialem, dzwonilem zglaszalem mieli technicy przyjechac i do tej pory lipa, raz jest net za pol godz, niema rano jest wieczorem niema i tak na przemian i nie tylko u mnie taka sytuacja jak zarowno u kolegi z pracy i zapewne u wiekszosci ludzi,NIE POLECAM NIKOMU
                • Gość: AGA Re: Internet w Zamościu IP: *.play-internet.pl 20.01.14, 14:27
                  Niestety w Lublinie to samo
                • Gość: seba Re: Internet w Zamościu IP: *.30.51.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.14, 21:20
                  mam to samo -od 5 listopada miałem internet w sumie miesiąc, i szlag mnie trafia,chciałem rozwiazac umowę bo takie mam prawo jak wynika z regulaminu ale w biurze nikogo nie ma,bo ponoć maja prace w terenie do 10 lutego-horror- nie polecam -jak kaza za to płacic sprawa skończy się w sadzie-przysiegam
                  • Gość: michał Re: Internet w Zamościu IP: *.neospot.pl 22.01.14, 15:53
                    Dzwoniłem na ich infolinię, można wypowiedzieć umowę wysyłając pismo na adres korespondencyjny. Twierdzą, że od lutego ma działać lepiej i szybciej, ale w grudniu mówili, że od stycznia więc ja chyba sobie dam z nimi spokój.
                    • Gość: joa_lublin Re: Internet w Zamościu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.14, 10:58
                      Drodzy Klienci NETMAKSU - LUBLIN
                      Ja jak i kilkoro sąsiadów jesteśmy związani umową z NETMAKSEM. W obecnej chwili od dłuższego czasu Dostawca nie wywiazuje się z umowy tj, nie dostarcza internetu (brak sygnału) oraz nie spłaca kredytu w Banku Pocztowym.
                      Szukamy osób, które również są w podobnej sytuacji, cala ta sprawa wygląda na przestępstwo polegające na wyłudzeniu kredytu.
                      Osoby w podobnej sytuacji, chcące wraz z nami złożyć pozew zbiorowy proszę o kontakt: joanna.olcha@gmail.com.
                    • Gość: gość Re: Internet w Zamościu IP: 78.133.191.* 28.01.14, 18:18
                      Opole bez internetu od net max- POZDRAWIA!
      • ann.afrodyta Re: Internet w Zamościu 23.01.14, 22:07
        nie ma na co narzekać , korzystam juz z 3 lata i smiga jak trzeba, mieszkam pod Zamosciem
        • Gość: naphta Czyżby? IP: *.chelm.hypnet.pl 30.01.14, 20:43
          Robi się bardzo znana firma...:
          biznes.interia.pl/wiadomosci/news/darmowy-internet-za-25-tys-zlotych-przyspieszono-kontrole,1987871Pozdrawiam
          --
          ЗА СЕКУНДУ ДО ПИЗДЕЦА
          • maria88 Multimedia- czy też tak macie? 05.02.14, 16:53
            Odkąd Multimedia zaczęły sprzedawać pakiet" szybki internet" to normalne dotychczasowe
            korzystanie z netu jest dla ludzi o silnych nerwach. Draństwo.
            Czeka się i czeka na połączenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka