Dodaj do ulubionych

Sala weselna

03.10.11, 13:25
Witam

Proszę o opinię tych którzy mieli wesele już albo byli gdzieś na fajnym weselu w stalowej lub okolicach - gdzie można zrobić wesele na ok 60-80 osób.
Na razie myślę o Sezamie - też mnie namawiają na Ulanów na Galicję
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: Sala weselna 03.10.11, 20:04
      byłem i w Sezamie (dolna sala) i w Ulanowie (oba obiekty) i... moim zdaniem Ulanów jest bardziej nastrojowy
      ale... musisz wybrać się sama i ocenić oba obiekty
      • bartosowa Re: Sala weselna 04.10.11, 08:59
        Ja byłam w sezamie jako gość i byłam rozczarowana, bo Młodzi czekali na tę salę ze 2 lata chyba, a moim zdaniem nie ma na co. Dolna sala. Razem jedzenie i tańce, orkiestra tak nagłośniona, że przy stole nie da się porozmawiac jak grają, mroczno jak w piwnicy, no i nie ma gdzie wyjść przed lokal, chyba że na schodki, albo na parking. Ulanów wyglada ok, przynajmniej z zewnątrz, na weselu tam nie byłam, więc się nie wypowiadam. Tak jak napisał Mariusz decyzję musisz podjąc Ty:) Najlepiej poświęcić trochę czasu i przejechać się po wybranych lokalach, popytać właścicieli co i jak i wybrać. Powodzenia!
        • wilkolaczka Re: Sala weselna 04.10.11, 19:08
          witam
          objechałam wszystkie te sale i oto co Wam powiem moim zdaniem:
          - Sezam - wystrój koszmarny - jak na wsi, złote dodatki, mnóstwo wiejskich sztucznych kwiatów....
          - Ulanów Tanew - wygląda jak ruina - jakby nikt tam nigdy nie przychodził...
          - Ulanów Galicja - bardziej odpicowany lokal - ale na odwal się - wszędzie beżyki nic ciekawego, nuda... a i za dojazd ze stalowej musze dopłacić a chyba za bardzo nie ma za co, nie ma tego standardu
          - Roma - bardziej stonowany niż sezam ale nie ma gdzie wyjść - na zewnątrz jest brzydki parking z busami..... i brak okien dla mnie to jest nie dopuszczalne ponieważ uwielbiam wielkie okna
          - Hutnik - sali górnej nawet nie biorę pod uwagę - tylko dolna - wizualnie ok. ale słyszałam że jedzenie nie bardzo i obsługa komunistyczna....
          - Królewski - dobra sala dla cyganów - wszystkiego niesamowity przerost, i tandetnie wykończono, nie starannie....
          - Duo Janów - drogo ale ładnie i dobre jedzenie i jeszcze raz drogo.... zwłaszcza jeśli się wlicza noclegi

jeśli ktoś jeszcze słyszał o jakimś miejscu - piszczcie bo ja więcej nie znam a chętnie bym odwiedziła :)
          • madziulka49 Re: Sala weselna 30.11.11, 17:04
            Pozostaje sala na MOSIRZE, jedzenie tam maja z ROMY ponieważ oni nie dyskonują duża kuchnią a ponoc to ten sam wlasciciel ale sala mala, prosta a jest i gdzie wyjsc, duzo tarasu, stoliki pod parasolami, ponoc super tam jest na weselu- zdanie mojej siostry.
        • boleczek17 Re: Sala weselna 19.03.12, 18:44
          Ja byłem u znajomego na weselu w Wólce Tanewskiej dodam ze jest to blisko ulanowa bo jest to mało znana sala prawdopodobnie od roku no może max dwa lata ale wesela są tam świetne menu w kwocie 110 zł od osoby i jest wszystkiego pod dostatkiem nie ma przydziału na napoje wędliny itd i moge dodac ze obsługa spisuje sie wspaniale także spokojnie mozna jechac oglądnąć to miejsce mysłe ze naprawde warto
    • paulinahd Re: Sala weselna 01.12.11, 11:57
      WSPAniałe wesele
      w Hotelu DUO****SPA w Janowie Lubelskim

Tylko - 150,00zł/pary w 2012r.

W sprawie rezerwacji i uzyskania bliższych informacji prosimy o kontakt;

tel. 15 8722-880
      fax. 15 8722 707
      email: biuro@duojanow.pl; recepcja@duojanow.pl
    • boleczek17 Re: Sala weselna 19.03.12, 18:49
      Ja byłem u znajomego na weselu w Wólce Tanewskiej dodam ze jest to blisko ulanowa bo jest to mało znana sala prawdopodobnie od roku no może max dwa lata ale wesela są tam świetne menu w kwocie 110 zł od osoby i jest wszystkiego pod dostatkiem nie ma przydziału na napoje wędliny itd i moge dodac ze obsługa spisuje sie wspaniale także spokojnie mozna jechac oglądnąć to miejsce mysłe ze naprawde warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka