jareczek8752
10.06.12, 13:50
witam ,na imię mi jarek . mam lat 24 i szukam kolezanek do wspólnych wypadów do kina ,na spacery po parku na wypady rowerowe . piszę na tym forum bo nie mam za dużo znajomych szczerze mówiąc to praktycznie wcale . bo jestem chory na epilepsję . długi fakt to ukrywałem ale jak moi znajomi zobaczyli masakryczny atak to się wystraszyli i ulotnili się . od tamtej pory czuję się bardzo samotny . ciągle przebywam w domu mało co wychodzę bo nie mam z kim wyjść nawet na głupi spacer pogadać i porobić coś ciekawego . a wiec jeżeli w zamosciu są dziewczyny dobrze poukładane dla których nie liczy się kasa i wygląd ogulny tez ma śerdnie znaczenie to niech napiszą do samotnego troszkę otyłego chłopaka na gg 24537534 . z miłą checią pogadam a może znajdzie się osoba która mnie zaakceptuje i pozwoli mi uwierzyc w innych ludzi i da mi szczęscie to niech napisze . ps proszę ze mnie się nie nabijac . sory za pisownię ale mam dysleksję ... z góry dziękuję za odpisanie na moje wiadomosci czekam az zjawi się osoba która pozwoli mi uwierzyc w siebie i sprawi ze na mojej twarzy pojawi się uśmiech ...