Dodaj do ulubionych

Ognisko u Mietka.B !!!!!

09.10.04, 22:17
Nowy watek zalozylem bo po ostatnim przyspieszeniu forum (jak to users
powiedział) polapac sie trudno. Ognisko pewnie trwa dalej, ja niestety
wczesniej wybyłem. Potrawy smaczne, nawet byla mowa jak za ocean przekazac
zapachy rózniste.
Obserwuj wątek
    • blotniarka.stawowa Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:23
      No i co uradziliscie, jak to zrobic?
      • ubott.1 Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:26
        Ja uwazam, ze jakby tak stworzyc taka zapachowa husteczke, szczelnie zapakowac,
        do koperty i w droge.
        • blotniarka.stawowa Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:29
          Bardzo kreatywne z ta chusteczka... ale nie to, co na zywo. Dobrze sie bawiliscie?
          • ubott.1 Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:34
            Wiem, ze to nie to samo sadze jednak, ze moze kiedys jeszcze i w wiekszym
            gronie bedzie na to okazja. A zabawa przednia, jeszcze moze nie byc wszystkich
            w domu wiec oni potem sie wypowiedza. Chociaz mokro bylo i pogoda nie taka jak
            ostatni tydzien to humor dopisywal wszystkim. Poznalismy nawet innych juz
            obecnych na ognisku. Nie byly to osoby piszace na forum ale po dniu dzisiejszym
            duzo o forum juz słyszeli.
            • blotniarka.stawowa Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:38
              Zawsze warto poszerzac krag znajomych o wartosciowych ludzi... :-)
              • ubott.1 Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:42
                Miedzy innymi wiec jestem dlatego tutaj na forum. A jak Twoje przygotowania ?
                • blotniarka.stawowa Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:44
                  W ostatniej fazie... juz niedlugo przypuszczam atak!
                  • ubott.1 Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:48
                    Jakby co to bede w odwodzie, wiesz jakby Ci sil zbraklo rozumiesz ha ha ubott
                    tu ubott tam.....
                    • blotniarka.stawowa Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:54
                      No, teraz juz Ci dam odpoczac, bo to chyba sie calemu towarzystwu ogniskowemu
                      teraz nalezy... Dobranoc.
                      • ubott.1 Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 09.10.04, 22:56
                        Jutro zapewne bedzie wiecej wypowiedzi jak inni uczestnicy sie dołaczą.
    • miet.b Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 10.10.04, 04:04
      A ja sobie dopierio teraz wróciłem z ogniska i dziś opowiem ale nie teraz
      • januszx Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 10.10.04, 10:21
        miet.b napisał:

> A ja sobie dopierio teraz wróciłem z ogniska i dziś opowiem ale nie teraz

Jeżeli Mietek wrócił po czwartej rano z ogniska , zabawa musiała byc
        przednia:-))z niecierpliwością wielką czekam na relacje, czy rzeczywiście padał
        deszcz ,ćzy możę ustał? Jednak jestem przekonany ,że atmosfera była ciepła...
        J
        • miet.b Re: Ognisko u Mietka.B !!!!! 10.10.04, 10:38
          Nawet deszczu nie było. Niebo się rozjaśniło. Z pierwszej fazy impprezy jest
          udokumentowane fotograficznie. Ba nawet nalewka była.
          • januszx Lista obecności.... 10.10.04, 10:44
            A po nalewce już nie dokumentowaliście;-)))
            Może napiszecie kto był?
            Domyślam się lub też wiem, że Mietek , Mariusz , Users, Ubott, ale kto
            jeszcze ...
            Ksfiona??
            • arwen.a Re: Lista obecności.... 10.10.04, 10:51
              Trzeba nam chyba zgadywać, bo strasznie trudno cokolwiek od uczestników
              wyciągnąć :-)
              • januszx Re: Lista obecności.... 10.10.04, 10:58
                Chyba należy rzucić okiem na liste Mietka miła Arwen, może tam znajdziemy
                podpowiedź?, skoro uczestnicy nie uchylają rąbka...
                • users1 Re: Lista obecności.... 10.10.04, 11:19
                  Złożyłem przysięgę że dochowam tajemnicy. Jak już wspomniałem mietek zapowiadał
                  niespodziankę, może On nie składał przysięgi. Jamuszu dokumentowanie
                  fotograficzne było również po nalewce, ale niebawem film się skończył
                  (urwał):))))) Mietek nie dodał że to była nalewka wiśniowa z tegorosznych wiśni
                  wyrosłych na działce, wiecie przecież gdzie takie wyjątkowe wiśnie mogą rosnąć
                  Pozdrawiam
                  w.2
                  • users1 Re: Lista obecności.... 10.10.04, 11:22
                    Jeszcze jedno, wczoraj świętowaliśmy na spotkaniu forumowym urodziny jednego z
                    forumowiczów, zgadnijcie czyje, myślę że jeszcze dzisiaj przyjmuje
                    życzenia :))))
                    Pozdrawiam
                    W.2
                    • januszx Re: Lista obecności.... 10.10.04, 11:59
                      Arwen juz odgadła;-)) mam nadzieję ,że wypiliście zdrowie naszego kolegi
                      nalewką z (pod)zamojskiej wiśni!!!
                      sto lat!
                      J
    • wiloa wypieczone ziemniaki? 10.10.04, 14:22
      A smaczne byly te ziemniaki? , bo nic o tym nie piszecie? wysmarzyly sie w
      zarze? pozdrowienia wiola
      • koziorozka Mietek, jak bylo na ognisku? 15.10.04, 13:56
        Czytam relacje, czytam (Alty na forum Roztocze) a od gospodarza i jubilata,
        czyli Ciebie, jakos malo tekstu. Zadowolony jestes? Udala sie impreza? Glowa
        juz przestala bolec?
        • benia30 Re: Mietek, jak bylo na ognisku? 15.10.04, 14:14
          Hi, hi, Koziorozko, mija już tydzień, może przez ten czas Miecio zdążył już
          dojść do siebie?
          • miet.b Re: Mietek, jak bylo na ognisku? 15.10.04, 14:22
            Jeszcze napisaę, teraz jestem przeziębiony trochę
            • januszx może grzańca Mietku? 15.10.04, 14:41
              proponuję grzane piwo z cynamonem, gożdzikami i sokiem malinowym! , Mietku
              drogi stawia na nogi szybciej niz aspiryna ...i szybciej będzie relacja , czyli
              wszyscy będa zadowoleni:-))
              • benia30 grzaniec... 15.10.04, 14:47
                januszx napisał:

> proponuję grzane piwo z cynamonem, gożdzikami i sokiem malinowym!

Sądziłam, że grzaniec to grzane czerwone wino z goździkami, cynamonem i bez
                dodatku soku z malin?
                Lepiej wybrać grzańca niż aspirynę. Skuteczniej stawia na nogi i zdecydowanie
                lepiej smakuje :-))
                • koziorozka Re: grzaniec... 15.10.04, 15:09
                  Jeszcze kilka takich rad (spirytusik z pieprzem tez pomaga) i biedny Mietek
                  popadnie w alkoholizm albo zachoruje na "chronicznego" kaca. Biedactwo.
                  • benia30 Re: grzaniec... 15.10.04, 15:26
                    koziorozka napisała:

> Jeszcze kilka takich rad (spirytusik z pieprzem tez pomaga) i biedny Mietek
                    > popadnie w alkoholizm albo zachoruje na "chronicznego" kaca. Biedactwo.

Ależ Koziorozko! Próbujemy pomóc biednemu, schorowanemu Mieciowi stanąć na
                    nogi...
                    Spirytusik z pieprzem dobry na problemy żołądkowe, ale niech Miecio też
                    wypróbuje, może wyleczy przeziębionko i w końcu nam coś opisze?
              • blotniarka.stawowa Re: może grzańca Mietku? 15.10.04, 17:43
                januszx napisał:
                > proponuję grzane piwo z cynamonem, gożdzikami i sokiem malinowym!

a co ze smarowaniem? jakies oleje kamforowe rozgrzewajace, stawianie baniek,
                pijawek, rozne oklady?!
                Wspolnymi silami postawimy chlopa na nogi!
                • benia30 Re: może grzańca Mietku? 15.10.04, 17:46
                  blotniarka.stawowa napisała:

> > Wspolnymi silami postawimy chlopa na nogi!

coś mi się zdaje, że wcześniej, za sprawą tych naszych porad, Go wykończymy...
                  • koziorozka Re: może grzańca Mietku? 15.10.04, 17:52
                    Silny chlop, wytrzyma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka