ksfiona 31.12.04, 21:08 kto tu dzis zaglada???,zagorzali forumowcy,niechętni zabawom(moze akurat dziś) samotni, kichajaco-kaszlajacy?witamy wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benia30 Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 21:15 Cieszę się jak wariat, że ostatni dzień starego roku mogę spędzić w domu. Po ponad godzinnych negocjacjach puszczono nas na przepustkę i jeśli wszystko będzie w porządku nowy rok możemy witać aż do poniedziałku (moja radość nie ma granic) Może ktoś pisze się na wirtualnego szampana??? Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 21:25 Ja jeszcze 15 minut bawie w domu wiec mozemy sie napic tego szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 21:30 Hi hi, Ubott... Nie planowałam pić dzisiaj z Tobą szampana :-)) A to niespodzanka... No to zdrówko :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 21:58 ubott.1 napisał: > Ja jeszcze 15 minut bawie w domu wiec mozemy sie napic tego szampana. ciekawe Ubott bawi sie w domu?a poten chyba jakis spózniony pomknie na bal,zresztą do 12 pewnie zdąży...obys czegoś nie gubił,np.jakiejś lampy,czy adidaska Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 21:54 i ja się dołanczam !!! i ja ale ostrzegam ze juz po jednym kieliszku świat mi wiruje i głupoty opowiadam witam Cie Beniu,cos długo Was w tym szpitalu trzymają,niepokoję się szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 21:58 ksfiona napisała: > i ja się dołanczam !!! i ja ale ostrzegam ze juz po jednym kieliszku świat mi > wiruje i głupoty opowiadam > Opowiadaj, opowiadaj... Tylko na smutno się nie upijmy, błagam... To pójdę po jakąś sałatkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 22:02 Beniu jaką masz kreację w tę noc sywestrowa,czy posypałaś głowę pyłem księżycowym? Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 22:06 jakoś wcale dziś mi nie smutno,choć na balu nie wiruję...a lubie bardzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 22:40 no pewnie wyobrazni mozna sobie pomóc...szkoda Beniu ze Cię nie ma w Zamosciu,chociaż na forum mozna ze soba pobyć,o 11 wybieramy się na rynek...chociaż wybuchy petard tak bardzo mnie nie bawią,i szkła potłuczone ,ale moze mam ochotę choc na chwilę dotknąć atmosfery Sylwestra,moze przy okazji będzie jakis ciekawy koncert,albo kogoś znajomego spotkamy,choć nie sadze w takim tłumie...byłam kiedyś w Sylwestra na Rynku w Nowym Sączu,z pięknego ratusza poprostu wylwewały się strumienie swiatła,było to swietnie zrobione,takie widowiska cieszą moje oczy...a jeszcze w takim przemiłym mieście nic nie ujmując Zamościowi,z którym powoli się "oswajam" Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 23:02 Może być całkiem przyjemnie, nawet jeśli sie tego nie spodziewasz... Przynajmniej widok pięknego ratusza zapewniony :-)) Dobrej zabawy Wam życzę :-)) (a gdy znajdziesz chwilkę czasu, zajrzyj do swojej i) Pozdrawiam b... Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 22:43 Nie martw się Ksfiono, za rok będzie lepiej... A w jakiej Ty kreacji sylwestrowej dziś występujesz? Ja mam kieckę strojną bardzo, falbaniastą, koloru szafirowego i pierwszy raz w życiu buty na obcasie :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 23:00 wow!!!!,niech Ubott,załuję ze tak szybko zbiegł... Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 23:03 Wszyskiego najlepszego Beniu,gdybym szybko nie wróciła,nie uwodż tylko za bardzo w tej swojej kreacji... Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: sylwester na forum.... 31.12.04, 23:10 Najlepszego, Ksfiono... Bawcie się dobrze :-)) Wygląda na to, że zostaję sama na posterunku, sama w falbanistej kiecce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
demkel Re: sylwester na forum.... 01.01.05, 01:40 Wszystkiego Najlepszego dla wsztystkich forumowiczów w Nowym Roku!!!! Dla mnie niestety dobra zabawa skończyła się ok. 23:30 (w końcu nie każdy się musi dobrze bawić) Ale ostatnio wyszedłem na największego malkontenta na forum, więc trzeba tradycję podtrzymać :). Może za rok będzie lepiej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: sylwester na forum.... 01.01.05, 19:26 och jaka w sieci była zabawa sylwestrowa ! i jak te kreacje były? I CO nie napiszceie dziewczęta słowka w co sie ubrałyście... no uchylcie rąbek;-)) jeszcze w nastroju sylwestrowym pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: sylwester na forum.... 02.01.05, 13:04 Takze byłem na Starym miescie o 24 i takze odpalałem petardy. Wszystkiego naj w Nowym Roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: ale jak bylo na rynku 02.01.05, 19:13 Ale jak bylo jestem ciekawa ? czy przyszlo duzo ludzi czy bawili sie grzecznie czy butelek natlukli ? Odpowiedz Link Zgłoś