szpak_zam 02.03.05, 18:08 www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=60046 ktoś jeszcze ?? www.izamosc.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: plfotowicze zamojscy 02.03.05, 18:29 Bylam, widziałam i podziwiałam. Gratuluję. Poza tym zajrzałam na twoją stronę o Zamosciu. Czy mi sie zdaje, czy ją poprawiłeś i bardziej rozbudowałeś? teraz wydaje mi się lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: plfotowicze zamojscy 02.03.05, 19:08 Też oglądałem stronke Szpaka , tak trzymaj:-)) Pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: plfotowicze zamojscy 02.03.05, 19:30 Szpaku nie udało mi się wszystkiego rozpracować na podanej stronie, ...czy te wsztskie zdjęcia są Twoje? mi bardzo się podobają Pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
demkel Re: plfotowicze zamojscy 02.03.05, 19:30 Ekstra jest ta twoja strona. Szczególnie dział "Zamość dawniej" jest bardzo fajny. Można by kilka rzeczy z nich z powrotem zrobić, np.park przed pałacem Zamoyskich Odpowiedz Link Zgłoś
mceurytos Re: plfotowicze zamojscy 02.03.05, 22:50 cyberfoto.pl/viewtopic.php?p=178884#178884 oraz ogólniej www.mceurytos.prv.pl - aktualnie bez aparatu wiec nic nowego nie pstrykam Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: plfotowicze zamojscy 03.03.05, 06:16 Mceurytos, zdjęcia super, a to w zbliżeniu z gołębiami extra!!! Miłego Dnia W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: plfotowicze zamojscy 03.03.05, 06:14 Demkel, w tym wątku Szpakowi chodziło o "plfoto", ale dzieki i za blogi. Zapraszam do odwiedzania, obiecuję że co jakiś czas (około tygodnia) coś znika i coś nowego się pojawia. Na stronie Szpaka jest dużo "starych" zdjęć, mogę obiecać że na moim blogu będziesz mógł je zobaczyć w kategorii "wczoraj i dzś" Miłego Dnia W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: plfotowicze zamojscy 03.03.05, 08:57 Czwarte zdjecie "cyberfoto" zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Chłodne i przerażajace, czyli takie, jakie powinien robić bastion chyba. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mceurytos Re: plfotowicze zamojscy 03.03.05, 13:15 cieszcze sie ze zdjecie sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: plfotowicze zamojscy 04.03.05, 14:10 zdjęcia nie są moje - lwią część stanowią fotki usersa (dz) i innych autorów. Tylko nieliczne moje (ale się ucze więc może więcej będzie moich). Stronę staram sie rozbudowywać ale czas ogranicza :(. ps. grat. zdjęć mceurytos Odpowiedz Link Zgłoś