szpak_zam 04.08.05, 19:36 roztocze.net/newsroom.php/19408 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszx Re: taki konkursik 05.08.05, 11:21 A to ciekawe ,że Zamość wystepuje z Borzęchowem gdzieś w środkowych partiach rankingu , zgłaszam sprzeciw...;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erh Re: taki konkursik 05.08.05, 15:19 hmm przyznam ze czuje sie lekko skonfundowany Wiekszości duzej częsci miejscowosci nie znam wogole. Oczywiscie jako osoba nie zamieszkujaca na stałe na Lubelszczyźnie mam prawo nieznac ale z drugiej strony jako osoba ktora tam czesto bywa powinienem cos słyszec i tak np co to jest ten Borzechów, czy Krzczonów nie wiem tez co ciekawego jest w takich miejscowosciach jak Ryki, Wysokie, Wojciechów, no i cała grupka Lublin, Okuninka, Uścimów (oczywisciw jest mi wiadommym iż lublin jest stolica województwa ale gdzie ta perła ). Moze ktoś mnie laika nieco oswieci ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: taki konkursik 05.08.05, 15:45 Konkurs, w którym o atrakcyjności miejsca decyduje liczba wysłanych SMS-ów? Liczba złożonych kuponów? Dziękuję, nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś