Dodaj do ulubionych

remont osiru

14.01.07, 22:36
Czy macie może dokładnie informacje jakie są plany dot. remontu OSiRu? Wiem o
krzesełkach, wiem że modernizowane są hale. Mam jednak wątpliwości co do
terenu po odkrytym basenie - mówi się o kręgielni, drugim krytym basenie?? Jak
z boiskiem - słyszałem plotki o sztucznej nawierzchni - ale znowu tylko o
boiskach treningowych? proszę o info bo jestem bardzo ciekawy co tam powstanie.
Obserwuj wątek
    • bad_to_the_bone Re: remont osiru 17.01.07, 23:23
      Jak informuje nas TZ do końca Marca bieżącego roku ma być zrealizowany plan
      okrzesełkowania zamojskiego stadionu od strony Parku Miejskiego. Natomiast
      śledząc losu prezydenta Zamościa oraz Radnych Miasta można zauważyć sporą kwotę
      przeznaczoną na budowę Krytej Pływalni, Kręgielni oraz dwóch boisk ze sztuczną
      nawierzchnią wszystie te obiekty miałyby się znależć na terenie OSiR Zamość jak
      i w jego okolicach. Kryta Pływalnia oraz Kręgielnia powstać ma na
      miejsce "odkrytego basenu" mieszczącego się na terenie OSiRu natomiast kwestia
      dwóch boisk wydaje się łatwa. Pierwsza sztuczna murawa na głownej płycie OSiR
      Zamość natomiast druga tuż obok Stadionu miałoby to być boisko treningowe dla
      drużyny KS HETMAN ZAMOŚĆ. Przewidziane są także dodatkowe fundusze na rozwuj
      boisk treningowych za "Rotundą" w Zamościu.
      • kasztanowa15 Re: remont osiru 19.01.07, 13:53
        rozwój a nie rozwuj
        ed
        • koziorozka OSiR się powiększy 27.01.07, 10:38
          Pisze też o tym Dziennik Wschodni - zapowiada się powstanie dużego kompleksu
          sportowego :)
          dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070127/ZAMOSC/70126032
          • szpak_zam Re: OSiR się powiększy 28.01.07, 17:23
            czekam na realizacje - oprócz centrum turystyki Zamość moze stać się centrum
            sportu Lubelszczyzny!
            • konradts Re: OSiR się powiększy 04.02.07, 16:15
              sport jest szansa dla ludzi mlodych niech sie rozwija! tezyzna zamoscian
              • mceurytos Re: OSiR się powiększy 13.02.07, 21:56
                Ciekawe jak wygląda hala po remoncie :)
                • koziorozka Re: OSiR się powiększy 16.02.07, 16:18
                  mceurytos, też bym z chęcia twoje fotki z nowej hali obejrzała :)
                  a za 2 lata OSiR będzie jak nowy. W Kronice Tygodnia fatalne fot i trochę
                  konkretów: www.kronikatygodnia.pl/tekst.php?abcd=17226&pec=14&reio=4&dz=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka