Gość: endrju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.03, 22:49 w związku z chęcią zmiany kompa chciałbym sie spytać forumowiczów, który sklep komputerowy na terenie stalówki byście mi polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba214 Re: dobry komp 10.04.03, 23:54 Ja kupiłem swojego w Mikrolandzie i jestem zadowolony. Z ich serwisu też byłem. Ale parę miesięcy temu Mikroland zniknął. Chyba został zlikwidowany, bo gdyby go przenieśli, zostawiliby jakąś informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: dobry komp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.03, 00:12 ja o mikrolandzie słyszałem różna zdania, raz ponoć mieli nalot to okazało się ze sprzedają kompy o zaniżonych parametrach w stosunku do tego co podawali klientom..... a tak apropo to mikroland przenieśli do białych domów tam też już ich nie ma?! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba214 Re: dobry komp 11.04.03, 00:32 Ja kupiłem swojego właśnie w "białych domach". I stamtąd zniknęli. Chyba pod koniec października. W tych samych domach, tylko od strony al. Jana Pawła II, ale też "od podwórza", jest sklep komputerowy. Tam kupuję różne drobiazgi. Ale co warte są ich komputery, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba214 Re: dobry komp 11.04.03, 09:37 Na drzwiach klatek schodowych poprzyklejane są reklamy sklepu ATX, ul. Wojska Polskiego 3a. Nie wiem, co oni są warci. Zajrzeć można. Odpowiedz Link Zgłoś