ziomek000 23.02.07, 22:31 Nie mam pojęcia, czy fajne laski ze stalowej woli mozna poznać tylko na dyskotece, bo wsieci pustka , stalowa wola ,świeci pustkami, a naiwny nie jestem zeby jezdzic do planety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nyyankee Re: Gdzie te dziewczyny 25.02.07, 15:14 Tu ich nie znajdziesz. Przejdź się po klubach, pizzeriach czy pubach w Stalowej a na pewno spotkasz kogoś interesującego. Natomiast prawda jest taka że kogoś kto ci się spodoba, spotyka się zwykle wtedy gdy nie jesteś na poszukiwaniach lecz całkiem przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bajak Re: Gdzie te dziewczyny 26.02.07, 08:42 nie wiem ile masz lat, ale powiem ci ze najfajniejsze dziewczyny mozna poznac na studiach :P polecam WSIiZ w Rzeszowie, na kierunku turystyka i rekreacja jest pelno fajnych lasek :D Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolaczka Re: Gdzie te dziewczyny 02.03.07, 18:58 yyy bylam na wsizie I NIE POWIEM ZE JAKAS REWELKA nawet znam pare dziewczyn z wsizu i sa wrecz ochydne i z wygladu i zachowania zreszta wsizowska turystyka i rekreacja jest znana w okolicach wlasnie z nieciekawych panieik - typu kilo tapety w glowie pusto tylko zeby caly czas susza po co komus takie pustodzwony?? Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolaczka Re: Gdzie te dziewczyny 16.03.07, 17:34 smiej sie glupia smiej :o) bo co ci pozostalo :D prawda w oczy kole.... hahahahaha cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkawodka Gdzie ci FACECI ??? 21.06.07, 19:55 LUBIE CIACHA.... A TAKICH MAłO... GDZIE ONI Są?? Odpowiedz Link Zgłoś
podbijacz Re: Gdzie ci FACECI ??? 21.06.07, 22:20 gorzkawodka, lepiej od razu napisz, czego oczekujesz po spotkaniu sie z facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
pozaslowami Re: Gdzie te dziewczyny 30.09.07, 16:26 w arkadii są dziwczyny, całkiem sympatyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozaslowami Re: Gdzie te dziewczyny 30.09.07, 16:28 no i jeszcze w bibliotece... a może szukasz żony? hehe w stalowej znajdziesz najszybciej:) Odpowiedz Link Zgłoś