Dodaj do ulubionych

fajny zespol weselny

10.05.07, 23:22
Hej :)
Czy znacie jakies fajne zespoly na wesele?
Prosze o namiary i opinie
Dzieki :)
Obserwuj wątek
    • ocha80 Re: fajny zespol weselny 14.05.07, 17:30
      Ja mam świetny zespół - bardzo oblegany.
      Zamówiliśmy go 1,5 roku przed ślubem, a i tak zmienialiśmy datę ślubu
      dostosowując się do tego kiedy mają wolny termin. Wszyscy muzycy mają ukończoną
      szkołe muzyczną i grają dosłownie wszystko!
      Kiedy masz wesele?
      Ewentualny namiar prześlę na Twój adres e-mail.
      Cieplutko Pozdrawiam!
      • julka225 Re: fajny zespol weselny 21.05.07, 22:32
        Hej :)
        Sorki,ze dpoiero teraz odpowiadam, ale nie mialam dostepu do neta.Dzieki,ze odp
        na mojego posta. Wesele mamy 21 czerwca 2008 roku. Jak sie nazywa ten zespol i
        ile maja osob? Oto moj e-mail: julka225@gazeta.pl
        Pozdrawiam serdecznie
        • koraa2 Re: fajny zespol weselny 22.05.07, 20:39
          hej ja tez poprosze o namiary na meila,czy maja wolne etrminy na przyszly rok?
          • matisband Re: fajny zespol weselny 23.05.07, 07:49
            Zespół muzyczny Matis z Rudnika nad Sanem woj. Podkarpackie: wesela, zabawy,
            studniówki to nasza specjalność. Zadzwoń telefon: 015 8415337 lub 505788507.
            Więcej informacji na naszej stronie internetowej www.matisband.republika.pl
    • koraa2 Re: fajny zespol weselny 22.05.07, 20:42
      jakie ceny ma ten zespol
      • julka225 Re: fajny zespol weselny 23.05.07, 22:21
        Całościowy koszt imprezy to około1700 złotych.
        Usługa obejmuje:
        1. Granie obok domów Państwa Młodych.
        2. Granie na błogosławieństwie.
        3. Ewentualny przemarsz do Kościoła.
        4. Granie pomiędzy stołami (saxofon, akordeon, bęben, tamburynek)
        Za w/w kwotę gramy całe wesele bez żadnych dopłat.
        Więcej informacji pod numerami telefonów: 0158415337 , 505788507 lub na
        www.matisband.republika.pl
        • koraa2 Re: fajny zespol weselny 24.05.07, 00:10
          granie przed domem,na blogoslawienstwie,miedzy stolami hm to jakas wiocha czy
          co??
          • matisband Re: fajny zespol weselny 24.05.07, 14:39
            Koraa2 - a co ci się nie podoba w graniu obok domów lub na błogosławieństwie,
            może to że większość zespołów nie potrafi tak grać, niestety z dyskietką pod dom
            się nie da przyjść i zagrać . Jeśli ktoś potrafi grać na akordeonie i saxofonie
            i ludzie to chcą to twoim zdaniem musi być odrazu wiocha. Proponuję ci DJ
            najlepiej takiego co gra tylko zagraniczną dyskotekę i oczywiście współczuję
            twoim gościom weselnym którzy przy tym się będą bawić.
          • matisband Re: fajny zespol weselny 27.06.07, 08:53
            koraa2 myśle że tobie to by chyba nikt nie dogodził
            najpierw czepiasz się kamerzystów, posłuchasz kilka opini "dzieci neostrady" i
            kombinujesz jak odzyskać 200 zł zaliczki mimo tego że oglądałaś płytkę
            Zawadzkiego i ci się podobała, potem zespoł że gra przed domem czy między
            stołami i piszesz że to wiocha, a ty niby jestes z "miasta" Stalowa Wola czyli
            co wiesniara aż miło. Mam dobrą radę dla tego twojego kolesia, niech zwiewa póki
            jeszcze nie jest za późno.
            • koraa2 Re: fajny zespol weselny 27.06.07, 20:51
              a gdzie ja napisalm ze bede izdywskiwac zaliczke i ze wogole mam taki zamiar?
              Nawet jezeli bym zrezygnowala z uslug tego Pana nie dochodzilabym zwortu
              zaliczki to po pierwsze a po drugie ze chyba bym sie zaplakala jakbyl wziela
              takiego wiesniaka wlasnie jak ty i wypraszam sobie wyzwiska ad personam.Twoja
              wypowiedz jest na bardzo niskim poziomie,zastanow sie nad soba i co soba
              reprezentujesz
              • matisband Re: fajny zespol weselny 28.06.07, 13:26
                koraa2 - jesli zamówiłaś kamerzyste i potem pytasz ludzi o opinie na jego temat
                to mysle że trzeba o tym Zawadzkiego poinformować bo dzięki takim jak ty kilka
                osób obsmarowało gościa i to pewnie za darmo bo robi to pewnie jak najlepiej
                potrafi. A takie opinie że jedno wesele nakręcił dobrze a inne źle to opinia
                konkurencji a nie objektywnych osób. A jesli chodzi o temat grania to sama
                rospoczełaś ten temat nazwywając go "wiochą" no ale skoro próbuje się polecać
                zespoły które potrafią tylko włączyć dyskietkę to wszystko jest jasne, no bo
                dyskietki pod domem nie można włączyć.
                Ps: I prosze cię nie używaj słów których nie znasz znaczenia, chociaż niczego
                innego się nie można było po tobie spodziewać.
    • djnarva Re: fajny zespol weselny 24.05.07, 10:15
      Polecam pięcioosobowy zespół muzyczny System, skład perkusja,gitara, gitara
      basowa, klawisz, vocal+akordeon. www.system.strona.pl lub 509 980 843
      • koraa2 Re: fajny zespol weselny 24.05.07, 14:59
        to,ze takie (w.w.)zachowanie nie podoba mi sie no moze przecierpialabym to na
        typowo wiejskim weselu,w remizie to ok to jest fajnie,to nie znaczy,ze nie
        doeceniam fajnego zespolu,wrecz przeciwnie jesli jest fajny uwierz nie musza
        chodzic miedzy stolami i przygrywac hehe straszne.Bylam na kilku weselach co
        byla kompletna porazka ale na sescie wiekszosc wspominam wspaniale
    • gonzoo2 Re: fajny zespol weselny 30.05.07, 14:12
      galeriatbg.pl/
    • angela1112 Re: fajny zespol weselny 18.06.07, 12:39
      Polecam zespół System-jak dla mnie rewelacja!
    • koraa2 Re: fajny zespol weselny 18.06.07, 14:47
      a ja wlasnie slyszlam bardzoo niepochlebne opinie o nich od kilku osob(jesli
      chodzi o granie na weselu,bo podobno do innye imprezy sie nadaja)moze nie bede
      tu wymieniac sytuacji o ktorych slyszalam no ale napewno hccialabym takich
      omijac szerokim łukiem
      • asieko41 Re: fajny zespol weselny 18.06.07, 15:22
        U nas grał System i byłam bardzo zadowolona.Zarówno z grania,jak i zabaw.
        Myślę,że ważne jest ,żeby sobie wszystko z zespołem uzgodnić :jakie zabawy chce
        się i jak długie.I część tajemnicy sukcesu tkwi w gościach-jak nie będą chętni
        do zabawy, to najlepszy zespół niewiele zdziała .
        • julka225 Re: fajny zespol weselny 27.06.07, 23:52
          Co do zespolu System to ja jestem pelna podziwu dla ich profesjonalizmu, a wiem
          co mowie, bo mialam okazje bawic sie na weselu, gdzie oni grali. Zabawa byla
          wysmienita, goscie caly czas sie wspaniale bawili do bialego rana. Sa naprawde
          super, polecam.
    • julka225 Re: fajny zespol weselny 27.06.07, 23:56
      A poza tym serdecznie dziekuje wszystkim, ktorzy uraczyli mnie swoimi opiniami
      na temat zespolow muzycznych grajacych w naszym regionie.
      Serdecznie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka