syrinx1 26.06.07, 14:52 Poszukuje ludzi ,którzy interesują sie literaturą.Obecnie zachwycily mnie książki Murakamiego ,ale też lubię Margueza.Chętnie pogadam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p_zmm Re: Murakami... 26.06.07, 16:06 syrinx1 napisała: > Poszukuje ludzi ,którzy interesują sie literaturą.Obecnie zachwycily mnie > książki Murakamiego ,ale też lubię Margueza.Chętnie pogadam. Obaj byli z Zamościa czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
syrinx1 Re: Murakami... 26.06.07, 22:31 hahahaha świetne ,a najlepsze to ..."czy jak? "....pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
p_zmm Re: Murakami... 26.06.07, 22:47 Mi też się podoba ;) A temat do usunięcia albo przeniesienia do forum o literaturze.. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: Murakami... 26.06.07, 23:37 p_zmm napisał: > Mi też się podoba ;) > > A temat do usunięcia albo przeniesienia do forum o literaturze.. > > Pzdr. bez przesady,czy każdy temat musi być przyprawiony Zamościem??!! Odpowiedz Link Zgłoś
syrinx1 Re: Murakami... 27.06.07, 12:22 przepraszam ,nie wiedzialam ,wynoszę sie stąd pa Odpowiedz Link Zgłoś