Dodaj do ulubionych

gdzie naprawa rowerów

26.07.07, 14:17
Czy ktoś może wie gdzie przeniósł się taki miły pan naprawiąjący rowery ( i
chyba też parasolki) w przedszkolu obok szkoły nr 7 naprzeciwko kościoła?
A moze ktoś zna jakiś inny dobry i przyjemny serwis rowerów?
Obserwuj wątek
    • htoft Re: gdzie naprawa rowerów 27.07.07, 17:42
      Na Harcerskiej (w domkach jednorodzinnych na osiedlu Widok) swego czasu był serwis
      • gronholm Re: gdzie naprawa rowerów 01.08.07, 00:37
        No cóż, ja bym odradził ten serwis(na Harcerskiej). Nie podoba mi się sposób,
        w jaki traktują tam klienta, no chyba że jest się laikiem rowerowym z kasą,
        wtedy klient - nasz pan. W rojaxie można zagadać do któregoś sprzedawcy
        i indywidualnie się z nim dogadać, ja tak zrobiłem i jestem zadowolony.
        • kruk812 Re: gdzie naprawa rowerów 14.12.07, 21:32
          Ja polecam serwis na ul. okulickiego w piwnicy pod bankiem
          sopoldzielczym, nie znam dokladnego adresu ale jest to 400 metrow
          przed wiaduktem, patrzac od rozwadowa. . Jest tam sklep rowerowy w
          ktorym "gosc" naprawia rowery, szybko dobrze i po rozsadnych cenach.
      • salomp Re: gdzie naprawa rowerów 17.05.14, 21:36
        htoft napisał:

> Na Harcerskiej (w domkach jednorodzinnych na osiedlu Widok) swego czasu był ser
        > wis
        • kuropatwaa Re: gdzie naprawa rowerów 23.12.14, 01:18
          Jeśli chodzi o ten serwis na Harcerskiej (obecnie Serwis sportowy Stalowa Wola) to prawdę mówiąc nie spotkałem się jeszcze w Stalowej Woli z takim zaangażowaniem ze strony serwisanta a byłem jeszcze w dwóch "serwisach" w Stalowej Woli i przez grzeczność tylko nie opiszę co tam się działo i nie napiszę w których. Moje odczucie jest takie, że chłopak na górce dostał powołanie do tej pracy. Pozdrawiam
        • ka.m.i.l.a Re: gdzie naprawa rowerów 19.09.15, 22:43
          Witam. Bardzo się cieszę, że w Stalowej Woli mamy choć jeden dobrze wyposażony z wysokiej klasy obsługą i odpowiednimi kompetencjami serwis rowerowy na ulicy Harcerskiej i z tych powodów właśnie polecam serwis sportowy na tak zwanej "górce".
      • krzysiek.st.wola Re: gdzie naprawa rowerów 13.02.15, 21:08
        Witam. Potwierdzam zdanie htoft-a i kuropatwy jest lepiej jak bardzo dobrze jeśli chodzi o serwis rowerów w serwisie sportowym na górce na Harcerskiej. Pozdrawiam.
    • marek.waremko Re: gdzie naprawa rowerów 02.11.15, 06:19
      Zgadza się htoft. Nie dość, że na ulicy Harcerskiej jest bardzo dobry serwis to do tego otworzyli niedawno w dobrej cenie przechowalnie rowerów, nart i skuterów. Pozdrawiam wszystkich. Marek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka