Gość: ubott IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 22:48 Ciekawych linkó o Roztoczu Zamościu i bazie noclegowej. Mam pytania o takie strony od internatów i mam im podać linki. Może macie coś ciekawego ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Poszukuję ............!!! 16.10.03, 07:55 Gość portalu: ubott napisał(a): > Ciekawych linkó o Roztoczu Zamościu i bazie noclegowej. Mam pytania o takie > strony od internatów i mam im podać linki. Może macie coś ciekawego ??? Pozdrawiam Ale nie mam. Kiedyś znalazłem sporo infomracji o bazie noclegowej, ale nie trzyma czegoś co jest mi potrzebne jednorazowo. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Poszukuję ............!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.10.03, 08:49 www.roztocze.pl/turystyka/index.php?i=mapa www.wgsr.uw.edu.pl/informatorostacjach/iguciow.htm www.roztocze.stalwol.pl/Roztocze/Fhtm8/szlak.htm roztocze.pol.lublin.pl/Roztocze/baza.htm www.krasnobrod.pl/uzdrowisko9.html Czy chodziło Ci mniej wiecej o takie adresy? pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Poszukuję ............!!! IP: 194.204.162.* 16.10.03, 12:05 Właśnie tego szukałem !!!! Dzięki wielkie, teraz oferta zaproszenia na Roztocze będzie pełniejsza. Dostałem ostatnio zapytanie od Warszawiaka właśnie o takie strony. Więc teraz mu prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Poszukuję ............!!! 16.10.03, 12:46 za promowanie miasta słynącego z arkad i pieknej krainy wzgórz chwała Ci i pozdrowienia j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Poszukuję ............!!! IP: *.pkobp.pl 16.10.03, 12:56 januszx napisał: > za promowanie miasta słynącego z arkad i pieknej krainy wzgórz chwała Ci > i pozdrowienia > j To weż jeszcze wszystkie miasta np. Szczebrzeszyn, Lubaczów które mają swoje linki na portalu ROZTOCZE ON LINE. Mogą też nowi miłośnicy Naszego regionu na bieżąco czytać w internecie Kronikę Tygodnia (też linka na Roztoczu on line) mała ojczyzna Ci tego nie zapomni mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Poszukuję ............!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 14:12 Dziękuję za pochwały. Postaram się propagować to nasze Roztocze, przy oczywiście Waszej pomocy. Tyle akurat teraz moge zrobić. Co kiedyś będzie to sie okaże ale zawsze warto cos robić bo nie wiadomo nigdy jak kiedyś się sprawy ułoża i może rzeczywiście wniesiemy jakiś wkład w rozwój naszego regionu. Janusz już pisał o stowarzyszeniu czy też innej działalnośći. Jest to jakiś pomysł i kto wie może i cos takiego wyjdzie. Na razie póki co robimy to dla zabawy, dla zabicia czasu czy też z ciekawości. Dobrze , że tak jest bo jednak coś robimy a nie tylko marudzimy. Jesteśmy jakby nie było "opinią publiczną". Może na razie małą grupą ale cóż wszystko przed nami. Może jesteśmy na razie takimi podwalinami a potem przyjdą inni. Warto wierzyć w to co sie robi a wtedy wieksze są szanse na sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Poszukuję ............!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.10.03, 14:44 Ujmę to w ten sposób. Pisze tutaj głównie dla przyjemności , własnej, gdyż dla innych to z pewnością czasami gehenna jest:-) Nie traktuje mojego pisania do końca na serio, bo przecież jest to głównie rodzaj rozrywki. A może akurat ktoś zechce przeczytac te bazgroły i zastanowi sie chwilę, zainteresuje...a to juz cieszy! Lubie to miasto i cieszy mnie każda dobra wieść o nim. A jak juz nie raz pisałem jestem przekonany , ze przyjdzie jeszcze jego czas... a my obudzimy się z asami w rękawach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Poszukuję ............!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 15:25 To dobrze że je lubisz ! A ja pokaże Wam co inni piszą o naszym regionie w odpowiedzi na moją jak to ktoś napisał mini kampanię forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=8493353 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=8493481 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=289&w=8493571 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=8502639 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Poszukuję ............!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 11:13 widziałęm na wasne oczy jaki kawał roboty odwaliłeś - ne serio!;-))) że tak powiem na forach zawrzało...:-) Odpowiedz Link Zgłoś