Gość: bazyliszek warszaw IP: *.intrabeg.net / 81.210.17.* 05.11.03, 13:22 Ubott, proszę Cię, nie zapraszaj całej Warszawy na Roztocze, chcę mieć trochę spokoju jak tam przyjeżdżam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gammma Re: Słowo do ubotta 05.11.03, 13:28 to ci sie ubott dostaje dzisiaj po uszach! a gdzie on tak zaprasza jesli mozna spytac? pzdr g Gość portalu: bazyliszek warszaw napisał(a): > Ubott, proszę Cię, nie zapraszaj całej Warszawy na Roztocze, chcę mieć > trochę spokoju jak tam przyjeżdżam! ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: I ja sie wmieszam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.03, 14:11 Biednemu Ubottowi się dostało:-(, a musze przyznac , ze i ja tam co nie co namieszałem , też pisałem o Roztoczu, tez zachwalałem jego uroki. Ubzdurałem sobie , że Zamość wraz z Roztoczem powinny stac się Zagłębiem Turystycznym .Jestem świadomy , że przez masowy napływ turystów Roztocze nieco straci na atrakcyjności , nie bedzie tak dzikie , tak tajemnicze, niedostepne. I tu wyrażam swój żal:-( Cóz jednak jestem zdania , że Turystyka to najwieksza szansa Zamojszczyzny!, z której musimy skorzystać, żeby jakoś tam żyć, żeby napływały pieniązki. Z jednym sie zgodzę, juz raczej nie nalezy więcej pisac o Roztoczu na tych warszawskich forach , bo jest mozliwe , że obrzydzenia nabiorą... pozdrawiam i Ubotta i Gammę i Baziliszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek warszaw zaraz zaraz IP: *.intrabeg.net / 81.210.17.* 05.11.03, 15:23 Nie chodziło o to, żeby ubottowi dać po uszach, chodziło o to, żebyście byli ostrożni i nie "przesadzili" na Roztocze piwno-"grylującej" podcywilizacji z nieciekawych okolic Wawy, to nie jest miejsce dla takich gości i niech tak pozostanie. Piszcie o Roztoczu, wysyłajcie foty, ale nie zapraszajcie wszystkich jak leci! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: zaraz zaraz 05.11.03, 15:29 zartowalismy z tymi uszami, nie boj sie nic Ubottowi zlego nie zrobimy! no chyba ze znowu bedzie rozrabial! od wszelkiej masci podcywilizacji grylujacej Roztocze ochron.... pzdr g > Nie chodziło o to, żeby ubottowi dać po uszach, chodziło o to, żebyście byli > ostrożni i nie "przesadzili" na Roztocze piwno-"grylującej" podcywilizacji z > nieciekawych okolic Wawy, to nie jest miejsce dla takich gości i niech tak > pozostanie. Piszcie o Roztoczu, wysyłajcie foty, ale nie zapraszajcie > wszystkich jak leci! > > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: zaraz zaraz 05.11.03, 15:40 Bedąc swiadomy "pewnej" niekonsekwencji dodaję, oczywiście tych grilującyh nie wpuscimy . Służby Porządkowe Roztoczńskiej Krainy bądą czuwały nad porządkiem i kulturą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: zaraz zaraz 05.11.03, 15:37 Własciwie juz Ci odpisałem w poprzednim liście. Teraz krótko: Żal , że Roztocza juz nie będzie dziką i odludną krainą, albo pozostanie taka tylko w pewnym stopniu.Jednakowoż Turystyka jest szansa i przyszłością Roztocza i Zamościa i ludzie muszą przyjść! dodam - NIESTETY I NA SZCZĘSICE - PARADOKS? wiem zapraszamy do pisania :-) Ubott się ucieszy:-) j Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: zaraz zaraz 05.11.03, 17:10 januszx napisał: > Własciwie juz Ci odpisałem w poprzednim liście. Teraz krótko: > Żal , że Roztocza juz nie będzie dziką i odludną krainą, albo pozostanie taka > tylko w pewnym stopniu.Jednakowoż Turystyka jest szansa i przyszłością > Roztocza i Zamościa i ludzie muszą przyjść! > > dodam - NIESTETY I NA SZCZĘSICE - PARADOKS? wiem > > zapraszamy do pisania :-) Ubott się ucieszy:-) > j A czy obaw że Roztocze nie będzie zadeptane nie mozna odrzucić na podstawie takiego dowodu. Przed wojną swiatową mieliśmy dużo ryb, a teraz bardzo mało. Wynika to z tego , że przed wojna mielismy krótka granicę morską i ryby gromadzily się na małym odcinku, a teraz przy tym 400 kilometrowym wybrzeżu "rozplynęły się" po całym wybrzeżu ... i trudno je wyłapać. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: zaraz zaraz IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 06:23 Oj masz rację Janusz cieszę się , cieszę. Reklama działa. Widzę, że narozrabiałem nie tylko na zamojskim forum ale nawet już w Warszawie o mnie wiedzą hihihihhihi a przy okazji o Zamościu. Mogę jednak już Was uspokić, że ostatnie moje listy na tamtejszych forach były ostatnimi w takiej formie bo wiem,że mogły by być juz odebrane jako natręctwo. Miałem zamiar zmienić formę postów by w inny sposób pokazać i przyciągnąć w nasze strony. A co do nieciekawego towarzystwa no cóż zawsze istnieje takie zagrożenie i nic na to nie poradzimy. Wydaje mi sie jednak, że odległość do Zamościa z W-wy jest taką zaporą iż przyjadą tu Ci co chcą wypoczywać a nie chuliganić. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: zapora 06.11.03, 08:40 Ubott myślę , że jest cos na rzeczy z tą odległością ... oby stanowiła ona wystarczającą zaporę przed wszelkiej maści chuligaństwem... Odpowiedz Link Zgłoś