Dodaj do ulubionych

Słowo do ubotta

IP: *.intrabeg.net / 81.210.17.* 05.11.03, 13:22
Ubott, proszę Cię, nie zapraszaj całej Warszawy na Roztocze, chcę mieć
trochę spokoju jak tam przyjeżdżam! ;-)

Obserwuj wątek
    • gammma Re: Słowo do ubotta 05.11.03, 13:28
      to ci sie ubott dostaje dzisiaj po uszach!
      a gdzie on tak zaprasza jesli mozna spytac?
      pzdr
      g

Gość portalu: bazyliszek warszaw napisał(a):
      > Ubott, proszę Cię, nie zapraszaj całej Warszawy na Roztocze, chcę mieć
      > trochę spokoju jak tam przyjeżdżam! ;-)
      >
      • Gość: janusz Re: I ja sie wmieszam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.03, 14:11
        Biednemu Ubottowi się dostało:-(, a musze przyznac , ze i ja tam co nie co
        namieszałem , też pisałem o Roztoczu, tez zachwalałem jego uroki.
        Ubzdurałem sobie , że Zamość wraz z Roztoczem powinny stac się Zagłębiem
        Turystycznym .Jestem świadomy , że przez masowy napływ turystów Roztocze nieco
        straci na atrakcyjności , nie bedzie tak dzikie , tak tajemnicze, niedostepne.
        I tu wyrażam swój żal:-(
        Cóz jednak jestem zdania , że Turystyka to najwieksza szansa Zamojszczyzny!, z
        której musimy skorzystać, żeby jakoś tam żyć, żeby napływały pieniązki.
        Z jednym sie zgodzę, juz raczej nie nalezy więcej pisac o Roztoczu na tych
        warszawskich forach , bo jest mozliwe , że obrzydzenia nabiorą...
        pozdrawiam i Ubotta i Gammę i Baziliszka
        • Gość: bazyliszek warszaw zaraz zaraz IP: *.intrabeg.net / 81.210.17.* 05.11.03, 15:23
          Nie chodziło o to, żeby ubottowi dać po uszach, chodziło o to, żebyście byli
          ostrożni i nie "przesadzili" na Roztocze piwno-"grylującej" podcywilizacji z
          nieciekawych okolic Wawy, to nie jest miejsce dla takich gości i niech tak
          pozostanie. Piszcie o Roztoczu, wysyłajcie foty, ale nie zapraszajcie
          wszystkich jak leci!

Pozdrawiam.
          • gammma Re: zaraz zaraz 05.11.03, 15:29
            zartowalismy z tymi uszami, nie boj sie nic Ubottowi zlego nie zrobimy!
            no chyba ze znowu bedzie rozrabial!
            od wszelkiej masci podcywilizacji grylujacej Roztocze ochron....
            pzdr
            g

> Nie chodziło o to, żeby ubottowi dać po uszach, chodziło o to, żebyście byli
            > ostrożni i nie "przesadzili" na Roztocze piwno-"grylującej" podcywilizacji z
            > nieciekawych okolic Wawy, to nie jest miejsce dla takich gości i niech tak
            > pozostanie. Piszcie o Roztoczu, wysyłajcie foty, ale nie zapraszajcie
            > wszystkich jak leci!
            >
            > Pozdrawiam.
            • januszx Re: zaraz zaraz 05.11.03, 15:40
              Bedąc swiadomy "pewnej" niekonsekwencji dodaję, oczywiście tych grilującyh nie
              wpuscimy .
              Służby Porządkowe Roztoczńskiej Krainy bądą czuwały nad porządkiem i kulturą
              pozdrawiam
          • januszx Re: zaraz zaraz 05.11.03, 15:37
            Własciwie juz Ci odpisałem w poprzednim liście. Teraz krótko:
            Żal , że Roztocza juz nie będzie dziką i odludną krainą, albo pozostanie taka
            tylko w pewnym stopniu.Jednakowoż Turystyka jest szansa i przyszłością
            Roztocza i Zamościa i ludzie muszą przyjść!

dodam - NIESTETY I NA SZCZĘSICE - PARADOKS? wiem

zapraszamy do pisania :-) Ubott się ucieszy:-)
            j
            • czuk1 Re: zaraz zaraz 05.11.03, 17:10
              januszx napisał:

> Własciwie juz Ci odpisałem w poprzednim liście. Teraz krótko:
              > Żal , że Roztocza juz nie będzie dziką i odludną krainą, albo pozostanie
              taka
              > tylko w pewnym stopniu.Jednakowoż Turystyka jest szansa i przyszłością
              > Roztocza i Zamościa i ludzie muszą przyjść!
              >
              > dodam - NIESTETY I NA SZCZĘSICE - PARADOKS? wiem
              >
              > zapraszamy do pisania :-) Ubott się ucieszy:-)
              > j

A czy obaw że Roztocze nie będzie zadeptane nie mozna odrzucić na podstawie
              takiego dowodu.
              Przed wojną swiatową mieliśmy dużo ryb, a teraz bardzo mało. Wynika to z tego ,
              że przed wojna mielismy krótka granicę morską i ryby gromadzily się na małym
              odcinku, a teraz przy tym 400 kilometrowym wybrzeżu "rozplynęły się" po całym
              wybrzeżu ... i trudno je wyłapać.
              pzdr m
            • Gość: ubott Re: zaraz zaraz IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 06:23
              Oj masz rację Janusz cieszę się , cieszę. Reklama działa. Widzę, że
              narozrabiałem nie tylko na zamojskim forum ale nawet już w Warszawie o mnie
              wiedzą hihihihhihi a przy okazji o Zamościu. Mogę jednak już Was uspokić, że
              ostatnie moje listy na tamtejszych forach były ostatnimi w takiej formie bo
              wiem,że mogły by być juz odebrane jako natręctwo. Miałem zamiar zmienić formę
              postów by w inny sposób pokazać i przyciągnąć w nasze strony. A co do
              nieciekawego towarzystwa no cóż zawsze istnieje takie zagrożenie i nic na to
              nie poradzimy. Wydaje mi sie jednak, że odległość do Zamościa z W-wy jest taką
              zaporą iż przyjadą tu Ci co chcą wypoczywać a nie chuliganić.
              • januszx Re: zapora 06.11.03, 08:40
                Ubott myślę , że jest cos na rzeczy z tą odległością ... oby stanowiła ona
                wystarczającą zaporę przed wszelkiej maści chuligaństwem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka