lunatix 10.04.10, 10:56 Spadl samolot w ktorym lecial. magazine.web.de/de/themen/nachrichten/ausland/10210058-Flugzeug-mit-Polens-Praesident-abgestuerzt.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 12:45 Ty chuju pierdolony, nawet w takiej chwili musisz swój spam wpierdalać? Odpowiedz Link
gadupa Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 19:14 Zbysiu a ty dzisiaj nie dopity? Kaczynski naprawde nie zyje, to nie spam. heheheheh Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 19:37 gadupa napisała > Zbysiu a ty dzisiaj nie dopity? > Kaczynski naprawde nie zyje, to nie spam. heheheheh Na Twoim miejscu zmieniłbym nazwisko, imię i zaszył się gdzieś w amazońskiej dżungli, żeby nikt mnie nie znalazł i nie wyśmiał. Jeżeli jeszcze nie zrozumiałeś to nażryj się whiskas, wysraj się do kuwety i idź spać. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 19:46 Zbychu, trzeba było katastrofy pod Smoleńskiem, abyś wyabsorbował jeden ze swoich lepszych tekstów w karierze. Do gadupowatego nie będę się ustosunkowywał - szkoda słów na debila . Mnie wystarczy, że asiekowy dzisiaj milczy - może umarł? Odpowiedz Link
jureek Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 20:14 ja.nusz napisał: > Może leciał z Nimi?...... Nie możesz sobie darować takich tekstów nawet dzisiaj? Ja doceniam to, że Asiek nic nie napisał. Ujął mnie bardzo Podolski. Zawsze mówiłem, że to szczery i porządny chłopak, choć czasami trochę narwany. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 22:27 annajustyna napisała: > A co Podolski takiego zrobil? Po prostu zagrał w dzisiejszym meczu z czarną opaską. Jura Odpowiedz Link
drugiich znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 10.04.10, 23:15 paszportu? Tak wygląda kształtowanie opinii publicznej za pomocą kopacza piłki. Odpowiedz Link
annajustyna Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:14 Paszport (tracacy waznosc po paru latach) nie rowna sie obywatelstwu. Tego ostatniego Podolski nie zostal pozbawiony. Odpowiedz Link
jureek Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:18 I paszportu też nikt go nie pozbawiał. Jakiś durny minister z LPR-u coś kiedyś chlapnął o odbieraniu obywatelstwa (co zresztą prawnie jest obecnie nie do przeprowadzenia), ale jak widać Podolski wykazuje więcej zdrowego rozsądku niż niektórzy, pożal się Boże, intelektualiści. Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:26 jureek napisał: > (...) niektórzy, pożal się Boże, intelektualiści. W tym przypadku niemieckie "möchtegerne" pasuje dużo bardziej. :) Odpowiedz Link
annajustyna Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:31 Jurku, paszport = dokument, obywatelstwo to obywatelstwo. Dokument traci waznosc po paru latach (a nieraz i szybciej, jesi np. zmienisz nazwisko badz wyglad). Odpowiedz Link
jureek Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:38 annajustyna napisała: > Jurku, paszport = dokument, obywatelstwo to obywatelstwo. Dokument traci waznos > c > po paru latach (a nieraz i szybciej, jesi np. zmienisz nazwisko badz wyglad). Nie musisz mi tego tłumaczyć. Moje dzieci np. mają polskie obywatelstwo, chociaż ich paszporty już dawno straciły ważność, a ostatnie urodzone w Niemczech nawet nigdy polskiego paszportu nie miało. Prawdopodobnie podobna jest sytuacja Podolskiego, który przyjechał do Niemiec jako dziecko. Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 10:25 Dokladnie, aczkolwiek Twoje dzieci (i Podolski) wjezdzajac na teren POlski powinny legitymowac sie polskim dokumentem. Urok podwojnego obywatelstwa - to takze podwojne obowiazki, chocby paszportowe. Odpowiedz Link
drugiich podsumowując powyższą dyskusję: 11.04.10, 10:30 macie klapki na oczach i potraficie pieprzyć bardzo wąsko. Odpowiedz Link
jureek podsumowując popisy "möchtegerne" intelektualisty 11.04.10, 11:21 Wolę szczery gest prostego chłopaka, który nie żywi w sercu nienawiści do kraju, w którym niejeden "patriota" go obrażał i od hanysów wyzywał, od Twojego wysilania się na cynizm. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Kaczynski nie zyje. 13.04.10, 18:10 annajustyna napisała: > A co Podolski takiego zrobil? www.express.de/sport/fussball/fc-koeln/zoff-um-podolskis-trauerflor-/-/3192/1835716/-/index.html Odpowiedz Link
donnerbalken samolot wylądował w Hannoverze... 11.04.10, 09:56 forum.spiegel.de/showthread.php?p=5328131#post5328131 ================================================================= #152 DER SPIEGEL Pamiętam mój lot z przed 30-tu lat z Londynu do Bremen. W Bremen była mgła, samolot wylądował w Hannoverze... Na szczęście na pokładzie samolotu nie było żadnego prezydenta, głównodowodzącego armią. ================================================================= jureek napisał: > ja.nusz napisał: > > > Może leciał z Nimi?...... > > Nie możesz sobie darować takich tekstów nawet dzisiaj? > Ja doceniam to, że Asiek nic nie napisał. > Ujął mnie bardzo Podolski. Zawsze mówiłem, że to szczery i porządny chłopak, > choć czasami trochę narwany. > Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kaczynski nie zyje. 11.04.10, 00:32 ja.nusz napisał > > Zbychu, trzeba było katastrofy pod Smoleńskiem, abyś > wyabsorbował jeden ze swoich lepszych tekstów w karierze. Dziękuję za uznanie, niemniej trochę głupio mi wobec kotów. Lubię je mimo, że mam alergię na ich sierść. ;) Odpowiedz Link
gadupa Re: Kaczynski nie zyje. 11.04.10, 10:16 Jeszcze mu loda obciagnij ty chuju. hehe Odpowiedz Link