Dodaj do ulubionych

Kaczynski nie zyje.

10.04.10, 10:56
Spadl samolot w ktorym lecial.

magazine.web.de/de/themen/nachrichten/ausland/10210058-Flugzeug-mit-Polens-Praesident-abgestuerzt.html
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 12:45
      Ty chuju pierdolony, nawet w takiej chwili musisz swój spam wpierdalać?
      • gadupa Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 19:14
        Zbysiu a ty dzisiaj nie dopity?
        Kaczynski naprawde nie zyje, to nie spam. heheheheh
        • zbyfauch Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 19:37
          gadupa napisała
          > Zbysiu a ty dzisiaj nie dopity?
          > Kaczynski naprawde nie zyje, to nie spam. heheheheh

Na Twoim miejscu zmieniłbym nazwisko, imię i zaszył się gdzieś w amazońskiej
          dżungli, żeby nikt mnie nie znalazł i nie wyśmiał.
          Jeżeli jeszcze nie zrozumiałeś to nażryj się whiskas, wysraj się do kuwety i idź
          spać.
          • ja.nusz Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 19:46

Zbychu, trzeba było katastrofy pod Smoleńskiem, abyś wyabsorbował jeden ze
            swoich lepszych tekstów w karierze.
            Do gadupowatego nie będę się ustosunkowywał - szkoda słów na debila . Mnie
            wystarczy, że asiekowy dzisiaj milczy - może umarł?
            • annajustyna Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 19:47
              Wlasnie, gdzie Asiek?
              • ja.nusz Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 19:54

Może leciał z Nimi?......
                • jureek Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 20:14
                  ja.nusz napisał:

> Może leciał z Nimi?......

Nie możesz sobie darować takich tekstów nawet dzisiaj?
                  Ja doceniam to, że Asiek nic nie napisał.
                  Ujął mnie bardzo Podolski. Zawsze mówiłem, że to szczery i porządny chłopak,
                  choć czasami trochę narwany.
                  Jura
                  • annajustyna Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 22:24
                    A co Podolski takiego zrobil?
                    • jureek Re: Kaczynski nie zyje. 10.04.10, 22:27
                      annajustyna napisała:

> A co Podolski takiego zrobil?

Po prostu zagrał w dzisiejszym meczu z czarną opaską.
                      Jura
                      • drugiich znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 10.04.10, 23:15
                        paszportu?
                        Tak wygląda kształtowanie opinii publicznej za pomocą kopacza piłki.
                        • annajustyna Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:14
                          Paszport (tracacy waznosc po paru latach) nie rowna sie obywatelstwu. Tego
                          ostatniego Podolski nie zostal pozbawiony.
                          • jureek Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:18
                            I paszportu też nikt go nie pozbawiał. Jakiś durny minister z LPR-u coś kiedyś
                            chlapnął o odbieraniu obywatelstwa (co zresztą prawnie jest obecnie nie do
                            przeprowadzenia), ale jak widać Podolski wykazuje więcej zdrowego rozsądku niż
                            niektórzy, pożal się Boże, intelektualiści.
                            Jura
                            • zbyfauch Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:26
                              jureek napisał:
                              > (...) niektórzy, pożal się Boże, intelektualiści.

W tym przypadku niemieckie "möchtegerne" pasuje dużo bardziej. :)
                            • annajustyna Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:31
                              Jurku, paszport = dokument, obywatelstwo to obywatelstwo. Dokument traci waznosc
                              po paru latach (a nieraz i szybciej, jesi np. zmienisz nazwisko badz wyglad).
                              • jureek Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 00:38
                                annajustyna napisała:

> Jurku, paszport = dokument, obywatelstwo to obywatelstwo. Dokument traci waznos
                                > c
                                > po paru latach (a nieraz i szybciej, jesi np. zmienisz nazwisko badz wyglad).

Nie musisz mi tego tłumaczyć. Moje dzieci np. mają polskie obywatelstwo, chociaż
                                ich paszporty już dawno straciły ważność, a ostatnie urodzone w Niemczech nawet
                                nigdy polskiego paszportu nie miało. Prawdopodobnie podobna jest sytuacja
                                Podolskiego, który przyjechał do Niemiec jako dziecko.
                                Jura
                                • annajustyna Re: znaczy się, wybaczył pozbawienie go polskiego 11.04.10, 10:25
                                  Dokladnie, aczkolwiek Twoje dzieci (i Podolski) wjezdzajac na teren POlski
                                  powinny legitymowac sie polskim dokumentem. Urok podwojnego obywatelstwa - to
                                  takze podwojne obowiazki, chocby paszportowe.
                                  • drugiich podsumowując powyższą dyskusję: 11.04.10, 10:30
                                    macie klapki na oczach i potraficie pieprzyć bardzo wąsko.
                                    • jureek podsumowując popisy "möchtegerne" intelektualisty 11.04.10, 11:21
                                      Wolę szczery gest prostego chłopaka, który nie żywi w sercu nienawiści do kraju,
                                      w którym niejeden "patriota" go obrażał i od hanysów wyzywał, od Twojego
                                      wysilania się na cynizm.
                                      Jura
                                      • gadupa Pruferor ze skladu wegla sie odezwal. 18.04.10, 23:10
                                        Daj se siana kolego.
                    • jureek Re: Kaczynski nie zyje. 13.04.10, 18:10
                      annajustyna napisała:

> A co Podolski takiego zrobil?

www.express.de/sport/fussball/fc-koeln/zoff-um-podolskis-trauerflor-/-/3192/1835716/-/index.html
                  • donnerbalken samolot wylądował w Hannoverze... 11.04.10, 09:56
                    forum.spiegel.de/showthread.php?p=5328131#post5328131
                    =================================================================
                    #152 DER SPIEGEL

Pamiętam mój lot z przed 30-tu lat z Londynu do Bremen.

W Bremen była mgła, samolot wylądował w Hannoverze...

Na szczęście na pokładzie samolotu nie było żadnego prezydenta, głównodowodzącego armią.

=================================================================

jureek napisał:

> ja.nusz napisał:
                    >
                    > > Może leciał z Nimi?......
                    >
                    > Nie możesz sobie darować takich tekstów nawet dzisiaj?
                    > Ja doceniam to, że Asiek nic nie napisał.
                    > Ujął mnie bardzo Podolski. Zawsze mówiłem, że to szczery i porządny chłopak,
                    > choć czasami trochę narwany.
                    > Jura
            • zbyfauch Re: Kaczynski nie zyje. 11.04.10, 00:32
              ja.nusz napisał
              >
              > Zbychu, trzeba było katastrofy pod Smoleńskiem, abyś
              > wyabsorbował jeden ze swoich lepszych tekstów w karierze.

Dziękuję za uznanie, niemniej trochę głupio mi wobec kotów. Lubię je mimo, że
              mam alergię na ich sierść. ;)
              • gadupa Re: Kaczynski nie zyje. 11.04.10, 10:16
                Jeszcze mu loda obciagnij ty chuju. hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka