Dodaj do ulubionych

< Global Publi Cash

07.07.13, 12:23
Witam,

Właśnie zacząłem przygodę z nowym programem. Pieniędzmi w tym systemie zarządzają sami uczestnicy. Pieniądze wpłacasz nie na konto założyciela programu ale bezpośrednio na konta uczestników. Nie ma więc możliwości, że właściciel zwinie interes i zniknie z naszymi pieniędzmi. Global Publi Cash to program naprawdę niezwykły. Możemy tutaj zarabiać bardzo przyzwoite pieniądze bez żadnego ryzyka, a jedyne co potrzebujemy na start to zaledwie 10 dolarów. To nasz jedyny wkład w ten biznes. Nie ma tez opłat administracyjnych. Dodatkowo program jest tak bardzo prosty, że informacja o nim rozprzestrzenia się bardzo szybko a firma zaczęła działalność całkiem niedawno, to warto zaznaczyć. Wszystko co powinniśmy zrobić, aby zakwalifikować się do udziału w zyskach to zaprosić do programu tylko 2 osoby. Oczywiście każdy płaci 10 dolarów na start, więc bardzo łatwo jest zaprosić wiele osób. I każdy zarabia pieniądze. Dlatego właśnie program ten z powodzeniem rozwija się bardzo szybko. Global Publi Cash to przede wszystkim dobra zabawa w zgranej drużynie oraz duże możliwości zarobkowe. Do tego mamy także okazję sporo się nauczyć i zyskać wartościową wiedzę o zarabianiu przez internet. W Global Publi Cash zakładamy swoje konto posługując się linkiem referencyjnym osoby, która jest już zarejestrowana w GPC. Rejestrując się z linku danej osoby jesteśmy w jej zespole. Każdy po zalogowaniu się ma dostęp do danych kontaktowych swojego opiekuna (telefon, skype, e-mail, facebook). GPC jest programem, w którym wszyscy wspieramy się finansowo. W pełni automatycznie kontrolowany przepływ darowizn. Strona tłumaczona również na język polski. Poświęć trochę czasu na obejrzenie poniższej prezentacji. Jeśli pojawi się szczere zainteresowanie odezwij się.

Pozdrawiam

www.youtube.com/watch?v=RomiPOY8vQM&noredirect=1
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Dobrze mieć dużo przyjaciół... 07.07.13, 13:33
      Nu, osobiście uważam, że to bardzo fajna rzecz.

Mam tam już nieco przyjaciół na kilkunastu innych forach społecznościowych, ale dlaczego nie jeszcze kilku więcej?

Dobrze mieć dużo przyjaciół...

Człowiek nie jest taki samotny w świecie...

Coś mi się stanie i co?

Bez przyjaciół jesteś zgubiony...

Jak w tym wczorajszym experymencie z człowiekiem w garniturze i tym samym człowieku w podartych dżinsach...

I z podobnymi firmami już nieco kasy zrobiłem.

Sprzedawałem rodzinie i znajomym proszki do prania i szorowania, perfumy i inne potrzebne rzeczy.

Potem zmieniłem branżę na ubezpieczenia. Każdy potrzebuje ubezpieczenie.

Dlaczego nie miałbym teraz wstąpić do branży społecznościowej?
      Gdzie tylu samotnych ludzi na świecie?

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka