Dodaj do ulubionych

Dotarla do Was moda na Chodakowska?

16.11.13, 14:58
Ostatnio przeczytalam, ze Ewa Chodakowska jest wedlug "Wprost" najbardziej wplywowa Polka.
kobieta.wp.pl/gid,16169575,img,16169592,kat,132006,title,Ewa-Chodakowska-najbardziej-wplywowa-Polka-Ewa-Chodakowska,galeriazdjecie.html
Ciekawa jestem, jak rozpowszechnia sie moda na nia w Niemczech. Slyszeliscie o niej, albo moze nawet cwiczycie z nia?
Panowie, co sadzicie o szale na szczupla, umiesniona sylwetke?
Obserwuj wątek
    • gadupa Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 16.11.13, 15:06
      Dobre.

Polacy mysla, ze odkryli kult sylwetki. hehehe

• rotkaeppchen1 Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 16.11.13, 15:59
      Nie, o tej pani w Niemczech sie nie mowi. Jedynymi Polakami, o ktorych sie mowilo, to JPII, Lech Walesa, Kubica... No, moze jeszcze Podolski, Klose, ostatnio Lewandowski... :D Ale Ewa Chodakowska? Kto to jest?
      • breili Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 16.11.13, 16:41
        E. Chodakowska to ostatnio bardzo popularna w Polsce trenerka. Wydala kilka plyt, ma kilka programow cwiczen na youtube i popularny profil na FB. Jej plyty rozchodza sie jak cieple buleczki.

Udalo jej sie sprawic, ze setki kobiet podniosly sie z wersalek i zaczely cwiczyc w domu przed telewizorem z niezlymi wynikami. Wiele z nich wrzuca potem swoje fotki "przed" i "po" na jej profil na FB.
        • chief-denunciator Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 16.11.13, 17:31
          Zarumieniłem się ze wstydu, że dotąd nic o niej nie słyszałem...

Ile ja swego życia zmarnowałem!

Ot, co...
          • breili Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 16.11.13, 19:46
            No, ale juz jestes na biezaco. Lepiej pozno niz wcale ;)
        • rotkaeppchen1 Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 16.11.13, 23:29
          Ale dlaczego mialaby byc znana w Niemczech?
    • fan.club Od... 17.11.13, 16:26
      zarazy, głodu, ognia, wojny, fikających wpływowych Polek oraz wszelkich polskich mód uchowaj nas Panie!
      A na poważnie: przecie my som na obczyźnie, conie?
      • breili Re: Od... 17.11.13, 19:15
        Niby tak, na obczyznie, ale co po niektore rodaki na wygnaniu podczytujom czasem wiadomosci z bylej ojczyzny i pozniej rzucaja na prawo i lewo intelektualnymi linkami ;) Wiec myslalam, ze na ten temat tez cosik wiadomo. Ale widac pomylilam sie. Mea culpa. O ile cos nie dotyczy polityki, Zydow, moherow, zlego traktowania Polokow przez Niemiaszkow i na odwrot to juz nieintresujace. :D
        Tak wiec zwaracam honor do kieszeni i nie zawracam juz glowy tak przyziemnym tematem.
        • fan.club Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 17.11.13, 19:28
          Przeciez nie pożyczałaś, gell?
          • breili Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 17.11.13, 19:37
            Tja, wiadomo to?
            • chief-denunciator Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 18.11.13, 05:53
              breili napisała:

> Tja, wiadomo to?
              ==========================
              Zrozumiałem Cię dobrze?

Ty powróciłaś na łono ojczyzny?

Skoro tak, to moje serdeczne gratulacje...

Skoro nie, to moje serdeczne ubolewanie...

Ot, co...
              • breili Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 18.11.13, 16:01
                Chief zle mnie zrozumiales, wiec ubolewaj sobie do woli. Jezeli od tego poczujesz sie lepiej....:)

Gwoli wyjasnienia: Myslalam, ze skoro jestem na polskim forum, na polskiej stronie internetowe (nawet jezeli siedze za granica) to moge rozwniez zagadac na tematy dotyczace Polski. A argumenty w stylu: jestesmy zagranica, wiec co nas obchodzi jakis tam artykul (w tym przypadku dot. najbardzije wplywowej Polki) dotyczacy wydarzen w Polse sa w tej sytuacji dziwne. Zaczelam watek, bo bylam ciekawa, czy ktos o niej cos slyszal i jak ja odbiera.

Rozumiem, ze skoro temat nie dotyczy szkol, jezykow arabskich czy tureckich to moze byc dla niektorych nieciekawy. Ale wtedy zamiast glupio komentowac, nic nie pisze.....

Ot to....
                • fan.club Breili, nie daj się zwariować! 18.11.13, 18:46
                  Nie wydaje Ci się, że te posty swiadczą o tym, że temat tzw. wpływowej Polki po prostu nikogo nie interesuje? Zagadnęłaś i dostałaś odpoqwiedź. W czym problem?
                  A tak po znajomości: nazywanie kogoś wpływową osobą z powodu fikania koziołków to jednak dosyć osobliwa sprawa. Co kraj - to obyczaj...

I nie zapominaj:
                  Nie dajmy się zwariować!
                  • breili Re: Breili, nie daj się zwariować! 18.11.13, 19:13
                    Fan dzieki za podpowiedz, juz sie zorientowalam, ze ten temat nikogo nie interesuje ;)

Nie damy sie, nie damy...
                  • mei3 Re: Breili, nie daj się zwariować! 18.11.13, 19:31
                    gdzies mi sie obila o "oczy", chyba na jakims pokazie mody, ale szczerze powiedziawszy nie rozumiem do konca na czym polega jej fenomen;), chyba faktycznie na fikaniu, bo uroda mnie nie zachwycila, nogi ma zbyt mocne,przepracowane. W dobie mody na Personal Trainer, jakies mniejsze lub wieksze gwiazdeczki pewnie korzystaja z jej uslug. Pewnie cena za Training z ta pania kosztuje , co podnosi jak wiadomo prestiz klienta i kolko sie zamyka. Pytanie, czy dla wszystkich jest jednakowo dobra?..
                    Gdyby nie jej workaut, pewnie wiele kobiet nigdy by sie nia nie zaintresowalo.
                    • mei3 Re: Breili, nie daj się zwariować! 18.11.13, 20:00
                      zaraz mnie zlinczuja ;)
                      workout
                      • jureek Re: Breili, nie daj się zwariować! 19.11.13, 07:15
                        mei3 napisała:

> zaraz mnie zlinczuja ;)
                        > workout

Nie przejmuj się, czy to workaut czy workout i yak tak samo nie rozumiem, co to miałoby znaczyć :)
                        Jura

• chief-denunciator Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 18.11.13, 19:16
                  Mi zależy bardzo na tym, abyś była szczęśliwa...

Można być szczęśliwym na obczyźnie?

Pytam się z ciekawości...

Ot, co...
                  • jureek Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 19.11.13, 07:23
                    chief-denunciator napisała:

> Można być szczęśliwym na obczyźnie?
                    >
                    > Pytam się z ciekawości...

A sam sobie już odpowiedziałeś? Skoro jesteś taki nieszczęśliwy na obczyźnie, to dlaczego nie wracasz?
                    Jura
                    • chief-denunciator Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 19.11.13, 09:56
                      jureek napisał:
                      >
                      > A sam sobie już odpowiedziałeś? Skoro jesteś taki nieszczęśliwy na obczyźnie, to dlaczego nie wracasz?
                      > Jura
                      =========================================

Ja bardzo dużo grzeszyłem w młodości.

I teraz na starość pokutuję za moje grzechy, żyjąc tu między tym narodem mentalności tendencji eichmannowskiej. To takie samobiczowanie...

Nie mogę sobie jednak wyobrazić, aby tak olbrzymia ilość osób tak samo grzeszyła...

Jak ja...

Ot, co...
                • chief-denunciator Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 18.11.13, 19:41
                  www.plotek.pl/plotek/56,78649,14831476,Chrzciny_dobiegly_konca__Ksiezna_Kate_z_synkiem_na.html

Mnie interesuje Księżna Kate z synkiem...

A jak ją w Polsce widzą?

Ot, co...
                • jureek Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 19.11.13, 07:22
                  Z tą "najbardziej wpływową Polką" to chyba jakiś żart, skoro mało kto o niej słyszał, nazwisko skojarzyło mi się w pierwszym momencie z serialem "M jak miłość".
                  No i na pewno nie jest ta pani lepsza od mojej trenerki na siłowni, bo ta z siłowni w przeciwieństwie do Chodakowskiej może mi zwrócić uwagę, gdy jakieś ćwiczenie źle wykonuję.
                  Jura
                  • breili Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 21.11.13, 17:40
                    Ja o niej dowiedzialam sie przez przypadek. Kupilam kiedys gazete i w srodku byla jej plyta. W sumie mila kobieta, ale bardzo mnie zdziwil fakt, ze "Wprost" tak wysoko ja ocenil. Jak bylam dwa tygodnie temu w Polsce, to gdzie sie nie ruszysz to Chodakowska. Na co drugim przystanku tramwajowym z reklama adidasa.

Ja osobiscie tez wolalabym trenerke na silowni, choc ta pewnie nie zyska tytulu najbardziej wplywowej ;)

Chief a Tobie w ramach pokuty proponowalabym odciecie od neta na jakis czas. To chyba w Twoim wypadku byloby skuteczniejsze od wygnania.
                    • chief-denunciator Re: Potrzeby zwracania honoru nie widzę. 22.11.13, 11:37
                      breili napisała:
                      Chief a Tobie w ramach pokuty proponowalabym odciecie od neta na jakis czas. To chyba w Twoim wypadku byloby skuteczniejsze od wygnania.
                      ==========================================

Ja osobiście uwielbiam samobiczowanie...
                      Dla pasjonatów samobiczowania nie znajdziesz nic lepszego, aniżeli życie między narodem mentalności tendencji eichmannowskiej...

Życie na obczyźnie to ciągle trwający orgazm!

Ot, co...
                      • chief-denunciator Stop Nazi Propaganda! 22.11.13, 11:47
                        niezalezna.pl/48374-protest-polakow-przed-bbc
                        Wróciłem przed chwilą z Londynu...

Protestowałem tam przeciw wrednym Niemcom...
                        ====================================

chief-denunciator napisała:

> breili napisała:
                        > Chief a Tobie w ramach pokuty proponowalabym odciecie od neta na jakis czas. To
                        > chyba w Twoim wypadku byloby skuteczniejsze od wygnania.
                        > ==========================================
                        >
                        > Ja osobiście uwielbiam samobiczowanie...
                        > Dla pasjonatów samobiczowania nie znajdziesz nic lepszego, aniżeli życie między
                        > narodem mentalności tendencji eichmannowskiej...
                        >
                        > Życie na obczyźnie to ciągle trwający orgazm!
                        >
                        > Ot, co...
    • chief-denunciator Dotarla do Was moda na Chodorkowskiego... ? 19.11.13, 11:05
      pl.wikipedia.org/wiki/Michai%C5%82_Chodorkowski

Ja ciągle myślałem, że chodzi o małżonkę Chodorkowskiego...

I że to tylko literówka...

Literówki zdarzają się w najlepszych rodzinach....

Nawet w arystokratycznych...

Ot, co...
      • fan.club Im lepsza rodzina... 19.11.13, 12:29
        tym częściej!
    • aaaanula88 Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 25.11.13, 16:47
      Dotarla juz dawno ;) Ciekawe treningi i piekna kobieta;)
      • alpepe Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 01.12.13, 17:04
        może i piękna, tyle, że nie z twarzy.
    • mei3 Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 23.01.14, 23:46
      jjjdddkkk666 napisał:

> Przepraszam z której strony ona jest umięśniona ? Chuda jest zgodzę się ale do
      > umięśnionej to jej jeszcze dużo brakuje.
      ona jest chuda i zylasta, a z wiekiem stanie sie bardziej zylasta. Jak bedzie z czasem katowala sie tak jak madonna, to bedzie wygladac jak sarah jessica parker.
      Chyba, ze nalezy do tych kobiet, ktore sa chude tylko za mlodu;)...
      • mei3 Re: Dotarla do Was moda na Chodakowska? 23.01.14, 23:47
        dla p. Chodakowskiej wszystkiego najlepszego w nowym roku, ale niech juz nie chudnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka