abcd228 09.09.14, 19:22 www.polnisches-institut.de/programm/papusza,1686/ Otwórzcie też załącznik na dole! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: raz inaczej:) Agent abcd228 nie ma uprzedzeń.. 10.09.14, 05:35 Ja nie mam żadnych uprzedzeń do innych etni. I wielki szacunek do ich folkloru. To, że pierwsza fala z Rumunii opróżniała kontenery z ciuchami i po segregacji przydatnych i nieprzydatnych okolica była zasiana ciuchami, przyjąłem pokornie jako ich 600 letnią próbę integracji do Europy. Także wyrzucanie śmieci przez okno jest częścią ich folkloru. Nu, przecie nie wszyscy ludzie mogą mieć jednakowy folklor... Nasz Agent228 ma inny folklor i Ggggiguśka ma inny folklor... Co w tym dziwnego? Orientuje się może kto, co się stało z małą Albinos-Romką z Grecji? Której mama-Romka z Bułgarii ją sprzedała do Grecji? Cały świat się zachwycał tą piękną Romeczką po wymyciu i w czystych klamotach... Odpowiedz Link
the-great-inuk Agent abcd228 nie ma uprzedzeń. 10.09.14, 06:15 Pochwalam niniejszym wzorową inicjatywę Agenta228 i miss-Ggggiguśki-chief z Forum Niemieckiego za nagłośnienie kwestii Romskiej w pozytywnym świetle! Potępiam natomiast pozostałych Patriotów Polskich na Wygnaniu u Niemców za nie oburzanie się ciężkim losem Romów. Szczególnie oburza mnie obłudne postępowanie Pana Dobrego Katolika. Nie-jadanie mięsa w Piątek i smal talk z Panem Proboszczem z Indii po Mszy świętej nie wystarcza aby zbawić swą duszę nieśmiertelną! Trza nieco więcej! >>Kochaj bliźniego swego jak siebie samego<< Stoi napisano w Piśmie Świętym jak wół! Wesołym Gagatkiem między Polskimi Patriotami na Wygnaniu u Niemców jest niejaki Pan Zbyfauch! Osobnik ten oburza się tylko wtedy, gdy wyrażają się mało pochlebnie o jego własnej etni... A Romowie i Nasi Bracia i Siostry (także w ciąży) z Afryki mu zwisają... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: zmarł jeden z autorów tego filmu, Krzysztof K 25.12.14, 10:13 Zgodnie z wiarą katolicką jest obecnie w Niebie. W czym więc problem? Ot, co... Odpowiedz Link
annajustyna Re: zmarł jeden z autorów tego filmu, Krzysztof K 25.12.14, 14:29 On akurat chyba starozakonny byl? Bardzo madry, glebokiej mysli czlowiek, juz tyle lat temu zachorowal, bylam pewna, ze wygral z choroba... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: zmarł jeden z autorów tego filmu, Krzysztof K 25.12.14, 15:17 annajustyna napisała: > On akurat chyba starozakonny byl? ====================== To tym bardziej ma miejsce w Niebie zapewnione! Postscriptum Nie złożyłaś jeszcze życzeń świątecznych u Marychy... Ja wszystko śledzę, co, gdzie, kiedy! Odpowiedz Link
vermieter Re: zmarł jeden z autorów tego filmu, Krzysztof K 25.12.14, 21:44 pietrasik.blog.polityka.pl/2014/12/24/krzysztof-krauze-cichy-geniusz/?nocheck=1 Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: zmarł jeden z autorów tego filmu, Krzysztof K 26.12.14, 06:19 www.siepomaga.pl/f/zdazyczpomoca/c/1473 Wszyscy jesteśmy śmiertelni. Ludzie, którzy już osiągnęli wiek emerytalny. Ludzie, którzy zbliżają się do wieku emerytalnego. O tragedii można mówić, kiedy choroba atakuje w wieku dziecięcym. I na leczenie nie ma pieniędzy. I system państwowej służby zdrowia zawodzi.... w wolnej gospodarce socjalnej!!! Nie wierzę, aby w Greifswaldzie, byłym NRD, byli zdolni czynić cuda... Gwiazdkę 1971 spędzałem w Rzymie. Tak się złożyło, że przysiadłem się do stołu w hotelu, do gościa rozmawiającego po niemiecku. Opowiadał mi o włoskich lekarzach czyniących cuda w dziedzinie leczenia raka... Dlatego właśnie przywiózł swą chorą na raka żonę do Rzymu... W okresie Świąt Bożego Narodzenia... Apeluję do czytelników GW aby rzucili trochę grosza na tacę, może cud w Greifswaldzie (Byłej NRD) się spełni? Odpowiedz Link
the-great-inuk Raissa Maximowna Gorbatschowa 26.12.14, 07:00 de.wikipedia.org/wiki/Raissa_Maximowna_Gorbatschowa Raissa Maximowna Gorbatschowa zmarła 20. September 1999 in Münster, Deutschland. Jej mąż zjednoczył Niemcy i miał prawo się łudzić, że Niemce dołożą wszelkich, możliwych starań w uzdrowienie jego małżonki. Niestety, ani radziecka medycyna, ani niemiecka nie pomogły... Odpowiedz Link
the-great-inuk Miała 25 lat 26.12.14, 19:58 wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,17182649,Stracil_zone_na__drodze_smierci___Nie_odpuscil__poruszyl.html#MT "TIR za TIREM" Globalizm nas wszystkich zabije! Towary na szynę! Odpowiedz Link