ariadna6 19.04.05, 15:21 Znacie kogos kto tanio i solidnie pomoze mi wyremontowac i mieszkanie w Mannheim? pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Remont w Mannheim 19.04.05, 16:16 idz do salki przy polskim kosciele, tam zawsze tacy z Polski szukaja pracy. tylko ze to niestety bez gwarancji.... Odpowiedz Link
ariadna6 Re: Remont w Mannheim 19.04.05, 16:57 Wielkie dzieki, ale gdzie jest polski kosciol? Odpowiedz Link
basia553 Re: Remont w Mannheim 19.04.05, 19:51 Nie wiem jak sie ten kwadrat nazywa, ale jak idziesz Fressgasse dalej az do Ratusza, to jest to ten kosciöl zaraz za Ratuszem. Salka jest na sasiedniej ulicy, tego Ci juz wytlumaczyc nie potrafie, ale na pewno ktos Ci powie pod kosciolem. Nie wiem kiedy sa msze w niedziele, bo ja chodze do Jezuitenkirche. Ale na pewno jest tez msza w sobote wieczorem. Nawiasem möwiac w sobote pöznym popoludniem stoja wlasnie pod tym kosciolem mikrobusiki zabierajace paczki do Polski. Röznych firm. Jestes nowa w Mannheim? Odpowiedz Link