Dodaj do ulubionych

skandal!!! ryanair

03.05.07, 21:41
..rezygnuje m.in z polaczenia do Krakowa:((((((((((((((((

www.ryanair.com/site/DE/news.php?yr=07&month=apr&story=rte-de-120407
Obserwuj wątek
    • ewa553 Re: skandal!!! ryanair 03.05.07, 21:58
      jakos niewiele osob na tej linii latalo. Trzeba bylo robic wiecej reklamy i
      samej troche polatac, a nie teraz biadolic Sabciu!
      • sabba Re: skandal!!! ryanair 04.05.07, 08:20
        niewiele??? za kazdym razem jak ja lecialam byl pelny samolot!
        • ewa553 Re: skandal!!! ryanair 04.05.07, 10:34
          no popatrz, a ja myslalam ze im sie ta linia nie oplacala.... niezbadane sa
          wyroki...ryanaira:))))
          • mucha_na_dziko1 Re: skandal!!! ryanair 04.05.07, 12:17
            Oj babo, a od kiedy sie sie liniom lotniczym oplacaja Billigflüge?
    • mlodytatus Re: skandal!!! ryanair 09.05.07, 00:08
      wiesz, juz nic mnie nie dziwi. kiedys bylo polaczenie norymbergia krakow, nie ma.
      norymbergia warszawa, nie ma.
      wogole nic juz nie ma. czy ludzie nie leca?????
      • ewa553 Re: skandal!!! ryanair 09.05.07, 08:02
        mnie sie tez przytrafilo:((((( Lece z siostrzencami w ktoras niedziele lipca do
        Barcelony. Z Ryanairem. Odlot o 21-szej, wiec chlopcy mieli przyleciec w ten
        sam dzien o 8.50 z Warszawy, tym razem Wizzairem, bo R.A. nie lata na tej
        linii. Wszystkie bilety mamy zabuchowane, a tu wczoraj niespodzianka: RA
        zawiadomil, ze przeniosl lot z wieczora na ranek..... Chlopcy mieliby 10 minut
        na przesiadke, utopia. Niestety, nie mozna przelozych ich przylotu ani na
        sobote, ani na piatek, nie ma lotow w te dni. Przyleca w czwartek, co nikomu z
        nas nie pasuje. Na dodatek Wizzair nie chce bezplatnie zmienic biletow, bo to
        nie ich sprawa, powiedzieli. Musze wiec dokupic dla nich bilety na ten lot
        czwartkowy, tylko w jedna strone, powrotny moga wykorzystac. Zaplace pro Kopf
        166 zlotych. Niewiele, ale jednak denerwujace. Tak niestety jest z tanimi
        liniami.... Gdyby RA latal rowniez z Warszawy do nas, nie byloby problemu z
        przebuchowaniem, a tak... To pisze na pocieszenie tych, co tez maja "przygody".
        Nie zniecheci mnie to do korzystania z obu tych linii, bo do tej pory mam same
        dobte doswiadczenia.
        • ortomio_29 Re: skandal!!! ryanair 11.05.07, 20:51
          Z Wizzair mam niestety, oprocz przemilych stewardess, niemile doswiadczenia.
          Dwa razy likwidowali i przenosili mi lot....ale ze byla ich wina to na ich
          koszt. W Twoim przypadku rzeczywiscie nie ich sprawa :)
          Jakby tak mieli ludziom wymieniac loty bo temu to a tamtemu tamto, bilety
          kosztowalyby 200 eu ;))
      • katastrofa4rp Witaj Tatus, dawno Ciebie nie bylo widac 10.05.07, 00:39
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka