neeetka 26.06.07, 13:03 czlowieku, przeciez ty sie zaraz wykonczysz ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad-walenrod Affengeil! Hammeraffengeil! 26.06.07, 13:08 neeetka napisała: > czlowieku, przeciez ty sie zaraz wykonczysz ! ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ On jest zajebisty! Odpowiedz Link
neeetka °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°° 26.06.07, 13:11 Connie, przepiekne te Twoje szlaczki, wiesz? Odpowiedz Link
konrad-walenrod Überal wo ich bin, ist Chaos. 26.06.07, 13:18 neeetka napisała: > Connie, przepiekne te Twoje szlaczki, wiesz? %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% Ich mache, was ich kann. Überal wo ich bin, ist Chaos. Aber ich kann ja nicht überall sein. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Nie dostan tylko orgazmu. Wieso nicht? 26.06.07, 14:52 mucha_na_dziko1 napisała: Nie dostan tylko orgazmu Panie Oberkogut. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wieso nicht? Wenn es im Bett nicht klappt! Im Internet klappt es immer! Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Re: Nie dostan tylko orgazmu. Wieso nicht? 26.06.07, 15:06 Das bildest dir nur du an. Bildest an. Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Nic. 26.06.07, 13:10 Tutaj glownie bije sie piane. Mnie interesuje mnie, ze sie jakiejs panience urodzilo baby i popierdoolki mlodych mamus na tym forum. Nie interesuje mnie szukanie "fajnych" nowych znajomych przez to forum. Interesuje mnie to w jakim kraju zyje i co sie z niego powoli robi. Odpowiedz Link
konrad-walenrod mucha_na_dziko1 ist ein wahrer Powstaniec Sljonski 26.06.07, 13:15 mucha_na_dziko1 napisała: Interesuje mnie to w jakim kraju zyje i co sie z niego powoli robi. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Powstanie Slonskie geht weiter. mucha_na_dziko1 ist ein wahrer Powstaniec Sljonski Sljonsk albo smierdz°!° Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Re: mucha_na_dziko1 ist ein wahrer Powstaniec Slj 26.06.07, 13:22 Zajmij sie lepiej sledzeniem wiadomosci z krajowej prasy, bo to chyba ci bardziej blizsze. No i temacik o kropeczkach, widze, ze tez jest dla ciebie bardziej interesujacy, robisz sie prawie Tussie. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Das ist doch Schnee von gestern! 26.06.07, 13:32 mucha_na_dziko1 napisała: Zajmij sie lepiej sledzeniem wiadomosci z krajowej prasy, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mein lieber Mucha, was Du hier bringst, wurde doch schon vor Wochen durch die Medien ausgiebig behandelt. Das ist doch Schnee von gestern! Schreib doch was Neues und bitte mit eigenen Worten! Der Server der GW wir immer langsamer, wegen Deines Spams! Und hast Du schon mal gehört, dass es auch Links gibt? Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Re: Das ist doch Schnee von gestern! 26.06.07, 13:36 LMAA mein lieber konrad. Belehren kennst dich selber, junge. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Kreuzweise oder nur in einer Richtung? 26.06.07, 13:40 mucha_na_dziko1 napisała: > LMAA mein lieber konrad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kreuzweise oder nur in einer Richtung? Ich bitte höflichst um die Zusendung einer Spezifikation Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Re: Kreuzweise oder nur in einer Richtung? 26.06.07, 13:47 W jakim urzedzie pracujesz, bo nie wierze ze w Gesundheitsamcie. Nie wymodrzalbys sie tak na tym forum. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Sagte ich doch schon. 26.06.07, 13:53 mucha_na_dziko1 napisała: > W jakim urzedzie pracujesz, bo nie wierze ze w Gesundheitsamcie. Nie > wymodrzalbys sie tak na tym forum. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Verfassungsschutz. Sagte ich doch schon. Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Re: Sagte ich doch schon. 26.06.07, 14:04 Mein lieber Konrad, pod koniec miesiaca idz do pani ze socjalu i wez krankenschein do psychiatry. Odpowiedz Link
konrad-walenrod krankenschein do psychiatry. 26.06.07, 14:19 mucha_na_dziko1 napisała: > Mein lieber Konrad, > pod koniec miesiaca idz do pani ze socjalu i wez krankenschein do psychiatry. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Aber ich bin ja schon in Behandlung! Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Jaaa Behandlung. 26.06.07, 14:54 Du war's in der Behandlung. Die Gehirnwäsche ist offensichtig. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Konjugation der Verben 26.06.07, 14:59 mucha_na_dziko1 napisała: > Du war's in der Behandlung. Die Gehirnwäsche ist offensichtig. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bitte die Konjugation der Verben wiederholen! Kannst Du das nicht kapieren? Oder willst Du das nicht kapieren? Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Du kapierst auch nicht. 26.06.07, 15:04 Es geht dich ein nichts an, mein lieber, was ich kapieren will, muss oder möchte. Odpowiedz Link
neeetka no to ja 26.06.07, 15:07 pedze do pracy. Im Musikwesen. Connie, mach keine Dummheiten hier. Vor allem Hände bei sich, und nix`s mit LMAA mit mucha, verstanden? Odpowiedz Link
neeetka Re: Musikwesen? 26.06.07, 15:16 a wszystko, co podlezie, spiewac dzis kazdy MOZE, tylko niektorzy MUSZA. Kiedys sprawdze moja teorie, ze nawet maupe nauczyc mozna walic w klawisze raz mocniej, raz slabiej. Ja wielu ludzi i wiele zwierzat kocham a nawet szanuje. Odpowiedz Link
konrad-walenrod kocham a nawet szanuje. 26.06.07, 15:19 neeetka napisała: Ja wielu ludzi i wiele zwierzat kocham a nawet szanuje. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Auch Muchys? Odpowiedz Link
konrad-walenrod Und musikalisch bist Du auch noch? 26.06.07, 15:14 neeetka napisała: und nix`s mit LMAA mit mucha, verstanden? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Aber es macht mir doch solchen Spaß! Und musikalisch bist Du auch noch? Odpowiedz Link
neeetka Re: mucha, co z Toba? 26.06.07, 15:22 no ba...muchysie MUSZOM spiewac, tych lubie szczegolnie, bo ich nikt nie lubi Odpowiedz Link
konrad-walenrod einige Wochen nicht geduscht habe! 26.06.07, 15:27 neeetka napisała: > no ba...muchysie MUSZOM spiewac, tych lubie szczegolnie, bo ich nikt nie lubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Doch! Mich ja! Besonders wenn ich mich einige Wochen nicht geduscht habe! So wie heute! Odpowiedz Link
caysee Re: mucha, co z Toba? 26.06.07, 17:32 Wez przestan spamowac, bo zasmiecasz forum. Co chwila nowy watek z 3 ekranami cytatow - a nie dalo by sie zalozyc jednego watka i wklejac tam wszystko razem? Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Re: mucha, co z Toba? 26.06.07, 17:48 W przeciwienstwie do ciebie nie spamuje tylko informuje. Odpowiedz Link