ruprecht 14.06.03, 14:07 Czy jest tu ktos z Monachium ? Oprocz tego, od jakiegos czasu mam chec pograc gdzies w noge, ot tak - dla zdrowia. Sa moze jacys chetni w Monachium ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancyboy Re: Monachium 15.06.03, 12:49 Ja jestem z Monachium i czasami grywam "na krzywy ryj" w Englischer Garten. Dobrze byloby zrobic jakis staly sklad. Odpowiedz Link
ruprecht Re: Monachium 15.06.03, 14:18 nancyboy napisał: > Ja jestem z Monachium i czasami grywam "na krzywy ryj" w > Englischer Garten. > Dobrze byloby zrobic jakis staly sklad. no to juz jest nas dwoch :-) moze jeszcze ktos sie znajdzie ? Odezwe sie do Ciebie na priv. Odpowiedz Link
ha-jo Re: Monachium 25.06.03, 12:52 ja tez jestem z monachium, i tez z checia grywam w noge.zwykle grywalem z kumplami na super boisku,z super trawka niedaleko klinikum grosshadern, ale dobre sie skonczylo.paka sie rozeszla. to jak, jest juz nas 3? gdzie sie spotykamy? pozdrawiam Odpowiedz Link
trixi Re: Monachium 25.06.03, 19:43 TO ja wam pokibicuje :) no.... chyba ze chcecie miec dziewczyne w druzynie - ale to by była lipa .... Pozdrówka serdeczne Odpowiedz Link
ha-jo Re: Monachium 26.06.03, 13:34 czesc tixi, ja tam chce miec dziewczyne w druzynie...i nie tylko w druzynie. przyjdz, od razu po grze zabiore cie na lody.pogadamy o futbolu. tomek Odpowiedz Link
trixi Re: Monachium 26.06.03, 20:55 ok:) - poprosze koszulke z numerem 23 :) hihi a za zaproszenie na lody dziekuje :) Odpowiedz Link
nancyboy Re: Monachium 29.06.03, 06:22 Chetnych zapraszam do kontaktu mailowego na adres gregor_sw@web.de Pierwszy mecz juz sie odbyl, pokonalismy "reszte swiata" 7:2 Odpowiedz Link
ruprecht Re: Monachium 01.07.03, 13:30 Jest nas coraz wiecej, jeszcze ktos chetny ? Rup Odpowiedz Link