info-tw 08.07.07, 14:59 lub chce zostac wyzwany? Niech wejdzie na forum Polonia w Niemczech. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p blond logiczny, towarzyszko 08.07.07, 15:30 tajna wspolpracowniczko ! czeba to na innych forumach oglaszac. j. Odpowiedz Link
marchewa4 Re: blond logiczny, towarzyszko 08.07.07, 21:49 Moge Ci polecic tylko jedno: "Moje forum" zakladka "Przyjaciele" (tak sie nazywa, choc mozna tam wpisywac rowniez "nieprzyjaciol"). Dodajesz do listy nieprzyjaciol nazwy uzytkownikow osob, ktorych wpisow nie chcesz ogladac, zaznaczasz pole "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" i juz czyta sie to forum duzo, duzo lepiej (od nastepnego zalogowania) Pozdrowienia M. Odpowiedz Link
info-tw Re: blond logiczny, towarzyszko 08.07.07, 21:57 Czyli jak tzw. nieprzyjaciel napisze cos na moj temat to nawet nie mam szans tego przeczytac? Odpowiedz Link
jessi_a Re: blond logiczny, towarzyszko 08.07.07, 22:03 info-tw napisała: > Czyli jak tzw. nieprzyjaciel napisze cos na moj temat to nawet nie mam szans > tego przeczytac? no wlasnie, ale czy to jest rozwiazanie? Odpowiedz Link
marchewa4 Re: blond logiczny, towarzyszko 08.07.07, 23:05 A chcesz to czytac? Mnie szkoda czasu... Poza tym nie musisz zaznaczac tego pola, wtedy teksty "nieprzyjaciol" sa szare. M. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Kamerade Mgr. Mazur! Gut gemacht? 09.07.07, 10:45 jecki.p napisał: > tajna wspolpracowniczko ! czeba to na innych forumach oglaszac. ==================================================================== Der Mgr. Mazur hat mich gebeten auch polnische Fehler zu korrigieren. Also in meiner szkoła hat man - Odpowiedz Link
jecki.p zasiem blond siem blond pisalo - 09.07.07, 16:06 - w tych twoich szkolach... j. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: zasiem blond siem blond pisalo - 13.07.07, 09:47 Ja! Herr Graf von Jecki, die Ansicht vertrete ich auch! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Do £odzi, Zagłębia, Warszawy powrócę zawzięty, uparty... ja muszę... do kraju, do sprawy, do mas, do roboty, do partii... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
jessi_a Re: Czy ktos lubi sie klocic 08.07.07, 22:05 ale nie zapomnij ze masz przyjaciol Odpowiedz Link
info-tw Re: Czy ktos lubi sie klocic 08.07.07, 22:08 Nie zapominam a klocic sie nie cierpie. Przewaznie w zyciu realnym omijam takich ludzi. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Czy ktos lubi sie klocic 13.07.07, 09:45 Eine Affengeile Angelegenheit! Ich war dort drin! Kann nur jedem weiterempfehlen! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Do £odzi, Zagłębia, Warszawy powrócę zawzięty, uparty... ja muszę... do kraju, do sprawy, do mas, do roboty, do partii... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link