ggigus Re: Bauer sucht Frau 05.11.07, 22:39 juz za pozno, no i mam inne, obiektywne przeszkody A Ty ogladasz?? Odpowiedz Link
yasmin_ch Re: Bauer sucht Frau 06.11.07, 01:42 ja ogladam, a przynajmniej staram sie nie zapomniec obejrzec:-) niezle jest, niezle Odpowiedz Link
maria421 Re: Bauer sucht Frau 06.11.07, 09:25 ggigus napisała: > juz za pozno, no i mam inne, obiektywne przeszkody > A Ty ogladasz?? Nie ogladam. Ale wiem, ze cos takiego jest. Odpowiedz Link
paulinka.paulikowska Re: Bauer sucht Frau 09.12.07, 10:53 zawsze przelanczam jak to na rtl widze. buuu Odpowiedz Link
szpulkaa Re: Bauer sucht Frau 06.11.07, 12:18 Uświadomcie mnie, o co chodzi... nie oglądam i w ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje... Mam żałować?;) Odpowiedz Link
ggigus no czy aż żałować, to nie wiem 06.11.07, 16:06 Bauer sucht Frau leci na pewno w pon. po Jauchu w RTL być może leci też kiedy indziej jak sam tytuł wskazuje, rolnicy szukają żony, na tydzień do wybranych przedstawicieli zawodu przyjechały różne panie, pewnie dla kontrastu wybrane przez RTL no i jest różnie:)) spróbuj razem, ale wytrzymaj mni. dwie przerwy na reklamy daj sobie i programowi czas i daj się rozwinąć różnym charakterom i osobom bo to jest czad! Odpowiedz Link
annajustyna Re: no czy aż żałować, to nie wiem 06.11.07, 16:23 Przegapilam wczoraj:(((. A mialabym superkandydatke do tego programu, kobiete idealna dla Bauera: Babe:DDDDDD Odpowiedz Link
westina Re: no czy aż żałować, to nie wiem 08.11.07, 23:19 i to ciebie podnieca?? moje wspolczucia..... Odpowiedz Link
szpulkaa Re: no czy aż żałować, to nie wiem 09.11.07, 14:01 Zwykle oglądam takie rzeczy, bo nie chce mi sie wierzyć, że to dzieje sie naprawdę hehe Przede wszystkim nie rozumiem, dlaczego są tacy, którzy chcą brać udział w takich programach a do tego biorą to na serio... Jakiś czas temu zaczęłam oglądać różne randkowe programy na MTv... to dopiero szok! Sposób myślenia młodzieży i promowanie łatwego seksu mnie zaskoczyły... No, ale cóż... i do tego siem przyzwyczajem;) No i teraz, po doświadczeniu z MTv, żadni rolnicy szukający żony nie są wyzwaniem;) Zobacze.. jak nie zapomnę, to obejrzę w poniedziałek:) Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: no czy aż żałować, to nie wiem 07.12.07, 11:00 POzwol, ze podziele sie z Toba moja spozniona refleksja. Jesli chodzi o Bauer sucht Frau, to mysle, ze: sa na pewno w tym programie (jesli chodzi o Bauerow) osoby, ktore robia to, zeby tylko zaistniec w tv, ale sa tez takie, ktore traktuja to serio. Gdy patrze na 22-letniego chlopaka, to faktycznie pytam sie, po co mu to. Ale gdy widze goscia po 40tce, ktory od 10 lat zyje sam, to juz co innego. Kazdy wie, ze praca rolnika do latwych nie nalezy. Urlop, perfumy, makijaz tez sie z tym pogodzic nie dadza. Dlatego takim facetom ciezko jest znalezc partnerke. A wiadomo, w tym przypadku, zona to nie towarzysz do pogawedki, ale tez dodatkowa para rak do pracy. Wiele kobiet omija rolnikow glebokim lukiem. Nie dlatego, ze sa glupi (przynajmniej ja wychodze z zalozenia, ze glupich ludzi nie ma. sa tylko ludzie z innymi doswiadczeniami zyciowymi) czy ze smierdza, ale bo boja sie ciezkiej pracy. I wcale mnie nie dziwi, ze taki facet ucieka sie do kazdego sposobu, aby kogos spotkac. Wkoncu nikt z nas nie chce byc samotny. Dziwi mnie najczesciej postawa naiwnych kobiet, ktore zglaszaja sie do tego programu w przekonaniu, ze na wsi to tylko romantycznie jest. A potem stekaja, ze to im smierdzi, tamtego sie boja... Odpowiedz Link
aga_ta_70 hm... 06.11.07, 16:48 ggigus napisała: > das ist Kult, Leute! ...naprawde?Dziwi mnie to odrobine, widzialam dzisiaj w nocy powtorke, po co pircinguja te male cielaczki? Kult nie kult, dla mnie ten program jest typowym programen telewizji prywatnych, niewiele rozni sie od Frauentausch na rtl2 itp. Dlaczego Ci sie podoba? Ja wylaczylam w ktoryms momencie. Uspilo mnie prawde mowiac.Klischees. Ciekawe jakie filmy i programy oglada polonia. Czy byl juz taki watek?? Odpowiedz Link
ggigus przy piercingu wyłączyłam tivi 06.11.07, 16:55 przyznaję jest typowy dla prywantach, to fakt ale to było takie piękne, jak się rolnik zapatrzył na kobietę, która nie dokonała żadnego cudu, tylko posprzątała mu dom Odpowiedz Link
ggigus dodam jeszcze, że 06.11.07, 17:02 sobie zdaję sprawę, że oni dobierają ludzi na zasadzie kontrastu ale mnie jakoś to wzruszyło, no ujęło za me cyniczne serce (a jednak, leoni_66), że wystarczy komuś posprzątać dom, żeby uczynić go szczęśliwym to inni ludzie wyrabiają jakież dziwaczne rzeczy, żeby ten stan osiągnąć, a tu proszę - czyste okna i szafka kuchenna co za prostota!! poza tym spodobała mi się dynamika w rozwoju, ten rolnik spod Muenster, jak na początku przypuszczałam, zagada tę sympatyczną Bawarkę na śmierć przewidziałam i czuję się potwierdzona Odpowiedz Link
ggigus wetina - nastepna, ktora zajmuje sie 08.11.07, 23:28 moja osoba? masz cos do pisania na temat tego watka? ja tym tematem NIE jestem Odpowiedz Link
ha-jo Re: przy piercingu wyłączyłam tivi 07.12.07, 09:54 to fakt ale to było takie piękne, jak się rolnik zapatrzył na kobietę, która nie dokonała żadnego cudu, tylko posprzątała mu dom. jakbys kiedys byla hh, i chciala przezyc cos pieknego, zawsze mozesz wpasc do mojego mieszkanka, i je posprzatac. zapatrzenie masz murowane. notabene: 1) jak sa kamerki, i kazdy zna swoja role, chce zaimponowac, to rozne "Piekne" rzeczy sie dzieja. 2) jakby ja rolnik wybral, i sie z nia ozenil, po 10 sprzataniu "piekno" by zniknelo, przynajmniej z perspektywy kobiety. gwarantowane! 3) zdaje sie, szlag trafil moj romantyzm:-) Odpowiedz Link
ggigus Re: przy piercingu wyłączyłam tivi 07.12.07, 15:25 ej, nie jestem lasa na zapatrzenie a poza tym jak sie ktos z kims zeni, to ma regularnie sprzatane, wiec kobieta nie ma az tak duzo roboty, roznicy nie ma przedi po i zapatrzenie znika proza zycia Odpowiedz Link
aga_ta_70 A jakby ktos chcial sie pokatowac, to... 06.12.07, 21:41 ...znalazlam ta stronke: rtl-now.rtl.de/bauersuchtfrau.php Cala noc mozna sobie ogladac, nie tylko bauer sucht frau, ale tez obledne porody na Mein Baby ze szczegolnym komentarzem off-Stimme. Tragedia. Albo Super Nanny. Alptraum. I inne fascynujace rzeczy sa tez. Typisch rtl. Tylko czy ogladanie tego ma sens? Poszukuje stronki, gdzie mozna by bylo sobie obejrzec Tatort, bo nigdy nie moge trafic o odpowiedniej godzinie...jakby ktos znal... Odpowiedz Link
gruene_fee Re: A jakby ktos chcial sie pokatowac, to... 06.12.07, 22:03 jak znajdziesz daj cynk ;) Odpowiedz Link
gruene_fee Re: ostatni tatort, ostatnie tatorty 06.12.07, 22:14 i co z tego wynika? Myslisz ze i tak nie obejrze powtorek? :) Odpowiedz Link
ggigus nic nie wynika 06.12.07, 22:21 moje opinie nie sa wiazace dla Ciebie po prostu stwierdzam, ze trudno o dobry Tatort, ten z Muenster na poczatku byl dobry, a sie popsul straszliwie Odpowiedz Link
jecki.p nie czytalem WONTKA, 06.12.07, 22:36 ale chodzi prawdopodobnie o to, czy mialabys szanse u bauera. sadze, ze tak, ale tylko, jesli wystapisz w dirndlu i nie bedziesz probowala mowic po niemiecku. j. Odpowiedz Link
aptus Re: nie czytalem WONTKA, 07.12.07, 08:51 Nie kumam za bardzo o co chodzi.Dlaczego kultowy? Czy to nie jeszcze jeden reality show?Jedyny mini plus,to fakt,ze moze zaczna preparowac mniej programow kucharskich.Moim zdaniem zaden z tych programow nie szans z Bundesliga. Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: A jakby ktos chcial sie pokatowac, to... 07.12.07, 10:42 Faktycznie oferta RTL skierowana jest do specyficznej grupy widzow. Szok, sensacja, kicz, gotowa opinia podana na talerzu, swiat skonstruowany bardzo prosto- dziwki wygladaja jak dziwki, emigranci ze wschodu musza koniecznie mowic ekstremalnym akcentem, zeby bylo wyraziscie i zeby czlowiek zbytnio nie meczyl sie mysleniem. I musze przyznac, ze chociaz generalnie malo ogladam RTL, to czasem wlacze sobie jakies Gerichtssendung dla relaksu. Bauer sucht Frau tez czesto ogladam. Dobry material do analizy. Pozatym, sama pochodze ze wsi, wiec tez z tesknoty poniekad. Odpowiedz Link