ggigus 19.11.07, 01:31 www.taz.de/1/leben/koepfe/artikel/1/anne-liebt-miriam/?src=TE&cHash=99dc9dafa1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynybaerenfang na und? wahre Liebe! ;-) 19.11.07, 06:33 vielleicht suche ich auch einen Freund? Nur die Männerfreundschaft ist echte Freundschaft.;-) Odpowiedz Link
ewa553 gigus-sensatka? 19.11.07, 10:06 no, tego sie po Tobie nie spodziewalam. A co to kogo obchodzi kto z kim i jak sypia? Chyba nie zaczniesz ludzi oceniac pod tym katem? Nawet jej szef powiedzial, ze go to nie interesuje, dopoki swoja prace wykonuje hervorragend. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Und als Jungfrau wird die nicht über Mutterschaft 19.11.07, 10:30 ewa553 napisała: dopoki swoja prace wykonuje hervorragend. ============================================ Und als Jungfrau wird die nicht über Mutterschaft Quasseln und so ist ihr Job beim Deutschen TV sicher! Wörter, die im Deutschen auf dem Index stehen und zum Verlust des Arbeitplatzes führen können. Mutterschaft Autobahn Entartet Ostküste Odpowiedz Link
nana_c gdzie problem? 19.11.07, 13:19 Sama nie interesuje sie natarczywie i agresywnie, kto z kim do lózka chodzi, i czy po "bozemu", tak wiec ten nachricht liess mich voll kalt :-P Odpowiedz Link
ggigus Re: gdzie problem? 19.11.07, 14:52 skoro Cie wiadomosc nie obchodzi, to po kiego piszesz?? :)) Odpowiedz Link
nana_c Re: gdzie problem? 19.11.07, 15:17 Re: gdzie problem? ggigus 19.11.07, 14:52 Odpowiedz skoro Cie wiadomosc nie obchodzi, to po kiego piszesz?? :)) Gigus, skoro tak cie to interesuje, czemu juz wczesniej tego nie "wymacales"??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nana_c gdzie problem? 19.11.07, 13:19 Sama nie interesuje sie natarczywie i agresywnie, kto z kim do lózka chodzi, i czy po "bozemu", tak wiec ta Nachricht liess mich voll kalt :-P Odpowiedz Link
ggigus oj ewo, jakze mi przykro, ze cie rozczarowalam 19.11.07, 15:00 nie pierwszy raz zreszta nie, nie jestem sensatka to Anne Will sie wyoutowala i pisza o tym dzisiaj tak powazne gazety jak taz i SZ !! Odpowiedz Link
ggigant Re: oj ewo, jakze mi przykro, ze cie rozczarowala 19.11.07, 19:44 oraz BILD ;)))))))))))) Odpowiedz Link
annajustyna Re: oj ewo, jakze mi przykro, ze cie rozczarowala 19.11.07, 22:17 Wyznam niesmialo, ze ja tez podkochuje sie w Babie (bez wzajemnosci) i jakos nikt z tego sensacyi nie robi... Odpowiedz Link
ggigus Re: oj ewo, jakze mi przykro, ze cie rozczarowala 19.11.07, 22:21 1) musi być wzajemność, w końcu Anne Will ogłosiła że tworzy parę z panią profesor 2) musisz dokonać outingu Odpowiedz Link
annajustyna Re: oj ewo, jakze mi przykro, ze cie rozczarowala 19.11.07, 22:24 Czyli drugi warunek wlasnie wypelniam, a wzajemnosc - mam nadzieje - kiedys nadejdzie:))) Odpowiedz Link
ggigus Re: oj ewo, jakze mi przykro, ze cie rozczarowala 19.11.07, 22:58 czyli rzucasz męża?? Odpowiedz Link
annajustyna Re: oj ewo, jakze mi przykro, ze cie rozczarowala 19.11.07, 23:01 Bedziemy zyc w trojkacie. Maz bedzie od sprzatania i gotowania;) Odpowiedz Link
wsiowa.baba Czy to jest milosc, czy to jest kochanie? :)))) 20.11.07, 16:56 Ok, Krycha, zgadzam sie! A co bedzie T. gotowal? :))) Odpowiedz Link
ewa553 Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 15:34 rozumiem ze skoro powazne gazety o tym pisza, to i forum musi sie przylaczyc. jesli nawet nie jestes sensatka, to tym razem sie tak zachowalas. Odpowiedz Link
ggigus nie, forum nie musi, nikt nie musi 19.11.07, 15:55 nie dyskutuj, jelsi nie chcesz to naprawde proste! wg mnie to wiadomosc dnia, no moze wieczora Odpowiedz Link
maria421 Re: nie, forum nie musi, nikt nie musi 19.11.07, 16:33 ggigus napisała: > nie dyskutuj, jelsi nie chcesz > to naprawde proste! Ale o czym tu dyskutowac? > wg mnie to wiadomosc dnia, no moze wieczora > Jak dla kogo :-) Odpowiedz Link
ggigus no właśnie mario 19.11.07, 23:02 jakaś wiadomość jest dla kogoś newsem, a dla kogoś innego nie ludzie są różni i cieszę się, że i Ty teraz to wiesz!! Odpowiedz Link
maria421 Re: no właśnie mario 20.11.07, 10:10 ggigus napisała: > jakaś wiadomość jest dla kogoś newsem, a dla kogoś innego nie > ludzie są różni i cieszę się, że i Ty teraz to wiesz!! Skarbie, ja to wiedzialam, jak Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo. Odpowiedz Link
salzgurke Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 18:05 Lucy Diakovska, Vera Int-Veen, Maren Kroymann, Hella von Sinnen, Ulrike Folkerts, Bettina Böttinger, Karin Wolff, Biolek, Volker Beck, Dirk Bach, Guido Westerwelle, Klaus Wowereit, Freddie Mercury, George Michael, Hape Kerkelling, graf Gottfried von Bismarck, Karl Lagerfeld, Marc Medlock, Siegfried &Roy, Thomas Mann, Anne Heche, Martina Navratilowa, Christa, Mira, Heinz, Thorsten, Dieter, Sascha (ci ostatni to moi przyjaciele) ... buaaaaaaaaahhhhhhhh !!!!!!! Odpowiedz Link
maria421 Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 19:07 salzgurke napisał: > Lucy Diakovska, Vera Int-Veen, Maren Kroymann, Hella von Sinnen, > Ulrike Folkerts, Bettina Böttinger, Karin Wolff, Biolek, Volker > Beck, Dirk Bach, Guido Westerwelle, Klaus Wowereit, Freddie Mercury, > George Michael, Hape Kerkelling, graf Gottfried von Bismarck, Karl > Lagerfeld, Marc Medlock, Siegfried &Roy, Thomas Mann, Anne Heche, > Martina Navratilowa, Christa, Mira, Heinz, Thorsten, Dieter, Sascha > (ci ostatni to moi przyjaciele) ... buaaaaaaaaahhhhhhhh !!!!!!! Jerzy Waldorf, Boguslaw Kaczynski, Pier Paolo Passolini, Rudof Nureyev, Giorgio Armani, Gianni Versace, Rock Hudson, Elton John, Rudolph Moshammer .... Odpowiedz Link
salzgurke Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 19:21 maria421 napisała: > salzgurke napisał: > > > Lucy Diakovska, Vera Int-Veen, Maren Kroymann, Hella von Sinnen, > > Ulrike Folkerts, Bettina Böttinger, Karin Wolff, Biolek, Volker > > Beck, Dirk Bach, Guido Westerwelle, Klaus Wowereit, Freddie Mercury, > > George Michael, Hape Kerkelling, graf Gottfried von Bismarck, Karl > > Lagerfeld, Marc Medlock, Siegfried &Roy, Thomas Mann, Anne Heche, > > Martina Navratilowa, Christa, Mira, Heinz, Thorsten, Dieter, Sascha > > (ci ostatni to moi przyjaciele) ... buaaaaaaaaahhhhhhhh !!!!!!! > > Jerzy Waldorf, Boguslaw Kaczynski, Pier Paolo Passolini, Rudof Nureyev, Giorgio > Armani, Gianni Versace, Rock Hudson, Elton John, Rudolph Moshammer .... > Noch mehr buuuaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)))) Odpowiedz Link
ggigant Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 19:47 maria421 napisała: > salzgurke napisał: > > > Lucy Diakovska, Vera Int-Veen, Maren Kroymann, Hella von Sinnen, > > Ulrike Folkerts, Bettina Böttinger, Karin Wolff, Biolek, Volker > > Beck, Dirk Bach, Guido Westerwelle, Klaus Wowereit, Freddie Mercury, > > George Michael, Hape Kerkelling, graf Gottfried von Bismarck, Karl > > Lagerfeld, Marc Medlock, Siegfried &Roy, Thomas Mann, Anne Heche, > > Martina Navratilowa, Christa, Mira, Heinz, Thorsten, Dieter, Sascha > > (ci ostatni to moi przyjaciele) ... buaaaaaaaaahhhhhhhh !!!!!!! > > Jerzy Waldorf, Boguslaw Kaczynski, Pier Paolo Passolini, Rudof Nureyev, Giorgio > Armani, Gianni Versace, Rock Hudson, Elton John, Rudolph Moshammer .... > Echt?!? buuuaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!! Odpowiedz Link
podeszwa41 Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 19:54 ggigant napisał: Lucy Diakovska, Vera Int-Veen, Maren Kroymann, Hella von Sinnen, Ulrike Folkerts, Bettina Böttinger, Karin Wolff, Biolek, Volker Beck, Dirk Bach, Guido Westerwelle, Klaus Wowereit, Freddie Mercury, > > > George Michael, Hape Kerkelling, graf Gottfried von Bismarck, > Karl > > > Lagerfeld, Marc Medlock, Siegfried &Roy, Thomas Mann, Anne > Heche, > > > Martina Navratilowa, Christa, Mira, Heinz, Thorsten, Dieter, > Sascha > > > (ci ostatni to moi przyjaciele) ... buaaaaaaaaahhhhhhhh !!!!!!! > > > > Jerzy Waldorf, Boguslaw Kaczynski, Pier Paolo Passolini, Rudof > Nureyev, Giorgio > > Armani, Gianni Versace, Rock Hudson, Elton John, Rudolph > Moshammer .... > > > > Echt?!? buuuaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!! > > Das kann nicht wahr sein ?!? Zglinizna spoleczna !!!! buuuaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh!!!!! Odpowiedz Link
salzgurke Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 19:59 A wyobraz sobie, ze istnieje jeszcze cala masa homo, o ktorych BILD nie donosi i drugie tyle, ktorzy sie jeszcze nie outowali!!! To jest dopiero buuuuuuuuuuuuaaaaaaaahhhhhhhhhhh !!!!! Odpowiedz Link
podeszwa41 Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 20:02 No i Tomasz Raczek sie tez outowal, ale nie w Bildzie tylko w fakcie Buuuuuhaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!! Odpowiedz Link
salzgurke Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 20:10 TEN Tomasz Raczek????? BUUUUUUUUUAAAAAAAAHHHHHHHH !!!!!! Odpowiedz Link
ggigus Lucy Diakovska też??? 19.11.07, 22:23 czytam jednak nie tę prasę a z Armanim to wiedziałam chociaż miał taką piękną narzeczoną jak Lauren Hutton, no no Odpowiedz Link
ggigant Re: Lucy Diakovska też??? 19.11.07, 22:31 Ggigi, Twoje zdumienie jest co najmniej idiotyczne, w ktorym Ty wieku zyjesz...? :/ Odpowiedz Link
ggigus możesz sobie darować chamskie uwagi? 19.11.07, 23:00 nie czytam prasy, która zajmuje się osobą Lucy ale jak widać, są na forum znawcy tematu Odpowiedz Link
salzgurke Czytasz, czytasz ... tylko nie dokladnie 20.11.07, 16:50 O Lucy pisal Bild i to zaraz obok artykulu o Annie Will (znalazlem te strone w internecie, bo pieniedzy mi szkoda na taka "prase"). Odpowiedz Link
salzgurke Re: nie!!!!!!!!!!!czytam !!!!!!!!!!!!!!!!Bilda!!! 20.11.07, 19:49 Hmmmmm.... dziwne, bo zachowujesz sie jak wierna czytelniczka tego rodzaju prasy. Wybacz, ze nie wydzieram sie tak jak ty, ale to nie w moim stylu. Odpowiedz Link
ggigus moja sprawa - moj krzyk 20.11.07, 19:54 ale jesli komus enta ilosc raz musze pisac to samo a zreszta te wiadmosc podawal NIE TYLKO Bild, wiec pomysl, nim napiszesz Odpowiedz Link
salzgurke Re: moja sprawa - moj krzyk 20.11.07, 20:18 Pomyslalem ... zdania o twoim zachowaniu nie zmienie. Dotarlo? Odpowiedz Link
ggigus twoje zdanie o mojej osobie 20.11.07, 20:23 malo mnie interesuje mam nadzieje, ze tez dotarlo to wyraz ubostwa duchowego, wyrabiac sobie zdanie na podstawie tego, jak ja odbieram czyjes posty na forum ba, sadzac w ten sposb, masz jeszcze jakies szanse u mnie, zeby sie wykazac intelektem bo jestem mila i sympatyczna Odpowiedz Link
salzgurke Re: twoje zdanie o mojej osobie 20.11.07, 20:30 "Jak cie czytaja tak cie widza" ... to taka wolna przerobka znanego ci na pewno powiedzenia. Z "szansy" nie skorzystam, bo nie chce zejsc do twojego poziomu. Jesli jestes mila i sympatyczna, to dlaczego starasz sie stale udowodnic przeciwienstwo tego? Badz po prostu mila i sympatyczna i nie probuj dla potrzeb tego forum sie zmieniac. Temat uwazam za wyczerpany ... no, chyba ze starym zwyczajem zechcesz miec ostatnie slowo. Odpowiedz Link
ggigus nie, nie mam ostatniego slowa 20.11.07, 20:37 mozesz miec je i ty i nie zawsze je mam tyle ze problem w widzeniu, ze kazdy widzi cos innego Ty np. uparcie twierdzisz, ze mam zwasze ostatnie slowo nieprawda jestem mila i sympatyczna na MOICH nie na TWOICH warunkach, wiec wymysl sobie jakis inny argument sadze, ze cie na to stac aha, dalsza dyskusje na moj temat musze przelozyc na twojego priva, bo to nie jest forum o ggigus jesli cie jakies posty irytuja, NIE reaguj na nie, zamiast pisac dlugo i wyczerpujaco na temat ich autorki to NAPRAWDE proste Odpowiedz Link
lunatix A tak sie dobrze zapowiadala. 19.11.07, 23:01 Mialem nadzieje, ze to normalna kobieta. A tu kilka dni temu wiesc. Zastanawiajace jest, czy ta jej konchanka, czy kochanek, pomogla jej w karierze. Odpowiedz Link
aga_ta_70 Re: A tak sie dobrze zapowiadala. 20.11.07, 00:21 lunatix napisał: > Mialem nadzieje, ze to normalna kobieta. A tu kilka dni temu wiesc. > Zastanawiajace jest, czy ta jej konchanka, czy kochanek, pomogla jej > w karierze. Ciekawe, czy mowisz powaznie, czy tylko prowokujesz ggig. Z mojej strony uwazam,ze szkoda, ze takie outingi wciaz sa potrzebne, lub po prostu,ze te osoby uwazaja, ze on jest konieczny, ze inni musza o tym wiedziec, a nie uwaza sie tego za calkowicie normalne. Nie wiedze zwiazku miedzy np. zawodem Wowereita jako burmistrza, albo Anne Will, jako dziennikarki czy moderatorki, a ich zyciem emocjonalnym, uczuciowym czy seksualnym. Doprawdy dziwne. To nie powinno naprawde nikogo obchodzic. Odpowiedz Link
ggigus słaba prowokacja u lunatixa 20.11.07, 19:35 bo o ile to było dla mnie rzeczywiście newsem dnia, o tyle dziwię się outingom (chociaż są potrzebne, wiem) gdybym miała pozycję jak Anne Will, na pytanie o to, czy tworzę parę z tą panią, to bym opdowiedziała, że z kim sypiam, to moja sprawa w końcu Angeli Merkel nikt nie pyta, czy prof. Sauer jest może dla picu może w Pl jest outing konieczny, ale w Niemczech już można by chyba przestać wymagać deklaracji Odpowiedz Link
pianazludzen Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 23:08 ggigus napisała: > www.taz.de/1/leben/koepfe/artikel/1/anne-liebt-miriam/?src=TE&cHash=99dc9dafa1 nie interesuje mnie to za bardzo. Odpowiedz Link
ggigus Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 23:17 a interesuje i dlatego post. w końcu to Anne Will się wyoutowała! Odpowiedz Link
pianazludzen Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 23:38 niech sie i wyoutuje i sam papier, jego i wylacznie jego sprawa ;) Odpowiedz Link
ggigus Re: buah! Anne Will! 19.11.07, 23:50 a to by było, jakby i sam papież... od raz u pomyślałam o jakichś wyższych rangą katolickich dostojnikch na fali mójmąż, znany protestanożerca, od razu pomyślał o bpie Huberze, że on się też wyotuje, skoro Anne też dała radę bez przesady, protestujący forumowicze, to Anne Will zaczęła! Odpowiedz Link