malvvvinka 01.12.08, 14:11 Czy wy też czekacie 1,5-2 miesiące na termin u lekarza? Przecież w tym czasie można umrzeć... albo dostać cholery. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nana_c Re: Termin u lekarza 01.12.08, 15:27 Ja bez terminów chodze, jak mi cos dolega, i uwazam, ze konieczna pomoc lekarska ;-) Do tej pory bezproblemowo wchodzilam. A ubezpieczona jestem panstwowo... Ostatnim razem, tak do jakiegos dentysty w Hesji trafilam. Nie dosc, ze przyjal mnie z mety, jako cierpiaca, to i na koncert filharmonii mnie zaprosil, i z solistka- uczennica Sir Yehudi Menuhina zapoznal :-) Zmien lekarza/ lekarzy! Odpowiedz Link
magnusg Re: Termin u lekarza 01.12.08, 16:54 Normalnie nie.Ale czasami do niektorych specjalistow trzeba tyle czekac. Odpowiedz Link
info-tw Re: Termin u lekarza 01.12.08, 17:30 Tez, do specjalistow. A do psychologow czeka sie nawet rok lub od razu mowia ze nie przyjma. Odpowiedz Link
caysee Re: Termin u lekarza 02.12.08, 17:20 Malvvvinka, to zalezy jaki lekarz, do specjalistow sa czasami kolejki, 1.5 miesiaca jest calkiem prawdopodobne jak sie ma jakies wymagania co do terminu. Natomiast do zwyklego lekarza domowego w razie choroby nie czekam w ogole, tylko jak mam jakies dodatkowe badania to termin mam zwykle za 1-3 tygodnie. Odpowiedz Link
realdirect2 wracaj do Polski! tam jest bezterminowo;D 02.12.08, 19:08 malvvvinka napisała: > Czy wy też czekacie 1,5-2 miesiące na termin u lekarza? Przecież w > tym czasie można umrzeć... albo dostać cholery. Odpowiedz Link
mamahanki Re: Termin u lekarza 03.01.09, 15:38 jak powiesz ze wyjesz z bolu to nie bedziesz musiala tak dlugo czekac, a lekarz cie i tak przyjmie on nawet nie wie ile kto czekal. Odpowiedz Link