chaladia 12.02.03, 14:19 Czy ktoś z Forumowiczów pływał kiedyś na takim pływadełku jak Ancora 13. Zamierzam nabyć coś takiego do nauki żeglarstwa dla mojej córci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fima Radzę zacząć myśleć o Ancorze 26... 15.04.04, 12:01 Ze dwa lata, miły Chaladio, pytasz o Ancorę (a ze trzy o przyczepkę). W tym tempie podejmowania decyzji kolejne marzenia się dezaktualizują, bo i Córcia i Ty rośniecie i o łódce 13-stopowej nie warto już śnić. A więc Ancora 26 i przyczepka czterokołowa z Niewiadowa - to byłoby to! Odpowiedz Link
ziolek73 Nie kupuj jednokadlubowca... 20.04.04, 11:03 Szkoda czasu... odrazu jakis zgrabny katamaranik corce spraw... Nie wywala sie na boki, jest szybszy i fun wiekszy... Pozdro. Odpowiedz Link
fima Kup trimaran - trzeci kadłub dla żony i będzie OK 20.04.04, 11:44 Trzyosobowa rodzina stanowczo powinna kupić trimaran ziolek73 napisał: > Szkoda czasu... odrazu jakis zgrabny katamaranik corce spraw... > Nie wywala sie na boki, jest szybszy i fun wiekszy... > Pozdro. Odpowiedz Link
chaladia Jutro jadę to-to oglądać i ewentualnie kupić... 09.09.05, 23:57 ... do Łodzi. www.allegro.pl/show_item.php?item=62593301 A że gość nie ma ani jednej oferty kupna, to spodziewam się kupić za jeszcze mniej niż 3500 zeta, czyli za 60% ceny w szkutni, która co gorsza jest za Kaliszem, czyli dużo dalej niż Łódź. Córcia ma już lat blisko 7 i potrafi pływać (co najważniejsze). Trzymajcie kciuki, bo mi się nie chce przyczepy brać i zamierzam spróbować to przywieźć na dachu Excorta kombi. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie... Odpowiedz Link
chaladia Re: Jutro jadę to-to oglądać i ewentualnie kupić. 10.09.05, 18:13 Kupiłem i przywiozłem. Fajna łódeczka. Odpowiedz Link