sloggi 14.10.05, 18:55 Jakby coś to ja chętnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Zabulgoczemy? 15.10.05, 00:26 Srodki transportu organizujcie sami a reszta to juz moja sprawa. === znaczy - podasz adresy hoteli, w których można zamieszkać (i ceny ze śniadaniem, reszta wyżywienia "we własnym zakresie") tak wyglądał sylwester lat temu ... kilka Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Zabulgoczemy? 18.10.05, 15:12 dawno tu nie bylem a widac ciotka w potrzebie i zaprasza. dajcie znac jesli pojawi sie szansa na jakies bagienne bubul. z organizacyjnym pozdrowieniem, gul gul;) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Zabulgoczemy? 27.10.05, 14:56 chyba nie mozemy sie dogadac. czy ktos w ogole jeszcze tu zaglada? kasiulek napisała: > Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Zabulgoczemy? 09.11.05, 17:17 to moze jednak zrobimy jakies piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Zabulgoczemy? 10.11.05, 10:48 Piwko mozemy:-), ale w lokalizacji stolecznej proponowalabym... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Zabulgoczemy? 10.11.05, 11:22 to jak bedzie? sa jacys chetni w ten weekend w waw? g Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Zabulgoczemy? 10.11.05, 15:16 ok. niech sie zglaszaja chetni najlepiej na maila a ja cos sprobuje zorganizowac w grudniu po poludniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Zabulgoczemy? 05.10.06, 17:37 bul bul. poszedlem na przeczekanie az ktos sie wpisze i sie udalo choc nie bylo latwo powstrzymac sie od komentarzy na temat bagna w jakim zyjemy jak jakies za przeproszeniem kaczki. ma.lady napisała: > bul, bul, znowu bagno... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zabulgoczemy? 22.10.06, 21:26 No z bagna to wyszła nam po prostu galantyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zabulgoczemy? 27.10.06, 20:28 tylko bez marchewkowych rozyczek i cale szczescie buozesz ty moj.....chyba wszyscy czaju sie opili... :P Odpowiedz Link Zgłoś