lawendowy_sloggi 15.07.03, 10:40 Chyba długo nic nie pobije Statoilu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus Re: Dziękujemy Ci Lauro 20.08.03, 19:52 eeeeeee..... lepsza jest speców od efektów specjalnych. Odpowiedz Link
rzulw Re: Najlepsze reklamy w TV 19.07.03, 00:02 Babcia ze Statoilu teraz w Plusmisji "działa" Odpowiedz Link
rzulw Re: Najlepsze reklamy w TV 20.08.03, 08:47 Otake - na początku lat dziewięćdziesiątych... kojarzona z z powiedzeniem L.W. "O take Polskę walczylyśmy" Odpowiedz Link
geograf To ma być kryształ?! 25.08.03, 10:54 Pamiętacie reklamówkę samochodu (jakiej marki-nie pamiętam, nie mam do tego daru z wybitnie wybrzydzająca teściową jednak...przestająca wybrzydzać w chwili wejścia do samochodu? niezła reklama Odpowiedz Link
egon.olsen Re: To ma być kryształ?! 25.08.03, 11:35 Taaaa... Toyota Avensis. Mój kolega ma bardzo podobną teściową... i jedną z niewielu rzeczy, na jakie nie narzeka jest Renault Laguna kolegi ))) Odpowiedz Link
pauli7 Re: To ma być kryształ?! 14.10.03, 22:58 A mi sie strasznie spodobal zubr, ktory "wystepuje w puszczy". I jeszcze reklama w ktorej koles samochodzik sloniem modelowal na podobienstwo peugota 206)). I dziewczynak w pociagu (ta od chipsow lays) tez jest niezla Odpowiedz Link
rubeus Re: To ma być kryształ?! 15.10.03, 16:09 pauli7 napisała: > A mi sie strasznie spodobal zubr, ktory "wystepuje w puszczy". Reklama jest świetna. oparta na dwuznacznym [w tej chwili] słówku 'występuje' - wyraźnie skierowana do inteligentniejszej czesci naszego społeczństwa. Odpowiedz Link
chiara76 Re: To ma być kryształ?! 19.10.03, 14:10 Żuberek jest super, mnie też się bardzo podoba! Odpowiedz Link
yoneq Re: Reklama Comercial Union 18.10.03, 23:12 Fantastyczna reklama osadzona w polskich realiach - jej sila nie bierze sie z banalnego humoru, ale z kompozycji obrazow, i MUZYKI - perelka Odpowiedz Link
rewen4 Nike - Little less hurt 20.07.07, 06:44 Niesamowita reklama... od tamtego czasu gram tylko w butach Nike... za to, ze pokazali tego, czego kibice nie wiedza... ile to bolu kosztuje. Odpowiedz Link
melitele Re: Najlepsze reklamy w TV 23.11.03, 23:00 Ostatni Lukas Bank, z dwoma facetami i muzyka Griega! Mój numer 1 ostatnio. Odpowiedz Link
slotna Re: Najlepsze reklamy w TV 26.12.03, 21:53 Kolejność przypadkowa: Żubry. Dziękujemy ci, Lauro. Zazdrość - straszna rzecz. Fundusz czy lokata. Kurczę, było tego znacznie więcej, ale nie mogę sobie przypomnieć, jak na złość. A w wielu podoba mi się muzyka - była taka reklama samochodu - oczywiście nie zapamiętałam marki - z piosenką Portishead 'Numb'. Kończyła się akurat jak powinno być 'a lady of war'. Nie mogłam wytrzymać, żeby po obejrzeniu reklamy sobie tego nie dośpiewać) Portishead jest też w króciutkiej reklamie dezodorantu Nivea. A kiedyś tak strasznie spodobała mi się muzyka ze spotu UPS, że pytałam tutaj na forum, czy ktoś jej nie zna. Okazalo się, że to piosenka 'Santa Maria' grupy Gotan Project - wtedy jeszcze nikt o nich nie słyszał) W ogóle bardzo lubię oglądać reklamy. Ciekawi mnie to, dlaczego w większości są tak źle zrobione i przeraźliwie głupie. Dlaczego tyle w nich błędów językowych, tyle niedoróbek... A kiedy trafi się już jakaś ok - chcę się nią nazachwycać, zanim zejdzie z ekranu. W sumie nie miałabym nic przeciwko temu, by pracować kiedyś w tym biznesie) Odpowiedz Link
trotula Re: Najlepsze reklamy w TV 30.01.04, 11:33 Żubry [mój kolega kiedyś w knajpie nucił "myhyhy,myhyhy" a zapytany co tak nuci, odpowiedział "No, z tej reklamy, żubr mieszka w puszczy" - jak widać nie do wszystkich trafia ] i Husqvarna - z tą zdmuchniętą dziewczynką, trochę makabryczna, ale zawsze chichoczę jak ją widzę Odpowiedz Link
uriel1 Re: Najlepsze reklamy w TV 08.03.04, 01:37 Mnie ostatnio "zatrzymał" jedynie fragment reklamy. Chodzi o "słonia z odrobiną balonika". Pies z kukulką juz nie. Reszta - tez nic. Tylko ten słoń. Pięknyyyyyyy..... Odpowiedz Link
hippo12_i_pol Re: Najlepsze reklamy w TV 22.04.04, 18:14 ghhh... to był Stihl Adaptacja australijskiej reklamy... ale był niezły... Odpowiedz Link
l_nino Re: Najlepsze reklamy w TV 08.03.04, 18:18 Mnie podoba się reklama chyba toyoty. " W życiu nie widzialem popsutej toyoty" czy jakoś tak ? Odpowiedz Link
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Redds rzecz jasna :) 28.04.04, 00:02 Suszi! Ja mam oto takie! Taaaakie kuszi No i Tyskie "historyczne". Ma klase. Odpowiedz Link
stary.prochazka chyba Castorama:) 28.04.04, 06:55 Żona z megafonem przy kasie z rozpaczą w głosie: "Stefan zmiłuj się, po co nam glebogryzarka" a wczesniej jeszcze z piłkarzem ("To se pokopiemy")i rycerzem("Jaccuzi, jaccuzi, tu chyba taki rycerz japoński") Odpowiedz Link
wo_rk Era. Możesz więcej (zaliczyć panienek). 09.05.04, 10:52 Wylicznaka dobrych rad, która kończy się stwierdzeniem "zadzwoń do mamy". Odpowiedz Link
chiara76 piwo Heineken 09.05.04, 10:59 Te z różnymi godzinami w różnych miastach na świecie. Za pomysł i niebanalność. Odpowiedz Link
dzownica Re: piwo Heineken 09.05.04, 12:39 nnno najlepsza jest reklam renulat 206 i wszystkich smaochodów reklamy sa w większości dobre.. albo tez Orlenu jest niezła.... Odpowiedz Link
111beata11 Re: piwo Heineken 21.05.04, 23:18 Reklama Reeboka jest swietna i plusa-szczegolnie muzyczka )) Odpowiedz Link
slotna Re: Najlepsze reklamy w TV 24.05.04, 15:18 A pierwszą reklamą, która mi się spodobała, była reklama Samsunga, ze złotym korowodem biegnącym po łące. Cudo... Odpowiedz Link
pshamack Re: Najlepsze reklamy w TV 26.05.04, 16:20 Bardzo podoba mi się reklama tak-taka w którym jakiś Janek przedstawia swoich znajomych. W tle leci fajna muzyczka, a aktorzy grają dużo bardziej naturalnie niż np. w reklamie simplusa nagranej w galerii mokotów. Odpowiedz Link
neurosis Re: Najlepsze reklamy w TV 27.07.04, 21:35 biuro podrozy triada i 'szla dziewecka do lasecka' nic tego nie przebije) Odpowiedz Link
111beata11 Re: Najlepsze reklamy w TV 30.07.04, 09:47 jeszcze reklama turcji jest swietna Odpowiedz Link
natalia_wawa1 Re: Najlepsze reklamy w TV 28.05.07, 12:04 a ja uwielbiam reklame "tylko dla orłow" Odpowiedz Link
matiooo Re: Najlepsze reklamy w TV 27.10.11, 09:08 Mi sie podoba reklama z ks. Szatankiem niestety zakazana przez cenzure i leci tylko w internecie www.youtube.com/watch?v=98eJdItvaqM Odpowiedz Link
razzmatazz A kurczaki? 07.08.04, 06:43 Te popieprzone czarnym pieprzem oczywiście. Szybko tą reklamę zdjęli, ale ja do tej pory na samą myśl o niej chichoczę. Odpowiedz Link
zresetowany_berbec Re: A kurczaki? 16.08.04, 11:05 ZZZZZZZUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBRRRRRRRR I NIE MA LEPSZYCH- ciesze sie, ze prowadzipolska (?) reklama Polskiego (!) produktu Odpowiedz Link
elmek Ściągawka 25.08.04, 22:04 Większość wspominanych przez Was reklam zdobywała kiedyś nagrody. Niektóre z nich można sobie przypomnieć na stronie: www.kreatura.com.pl/index_ie.html Gorąco polecam Odpowiedz Link
adrian4u A świstak siedzi:):):) 07.09.04, 14:03 stare ale jare - miałem wtedy 23 lata i łeb pełen reklamowych ideałów... jedna z moich pierwszych telewizji Odpowiedz Link
arriflex Re: Najlepsze reklamy w TV 11.10.04, 20:33 EJ BIG PROŚBA!!! Kto zna tytuł piosenki z reklamy OKOCIMIA???? bardzo prosze jest zajebista!!! danke...arriflex@gazeta.pl Odpowiedz Link
xxx131 Blur - "Song 2" 12.10.04, 13:19 nie jestem pewny ale tam tak pisalo bzium.pl/reklamy/znane.php Odpowiedz Link
amy4 Re: Blur - "Song 2" 13.10.04, 16:46 ostatnio moja ulubiona to ta z samochodzikami - zabawkami. Peugeot 607, o ile dobrze pamietam. najlepszy jest ten fioletowy z wielkim kluczem do nakrecania na dachu. szczerze mowiac wolalabym taka zabaweczke niz tego peugeota he, he Odpowiedz Link
rzulw "... no ten co wodę pił na pokaz..." 11.12.05, 17:10 wszystkie reklamy z ich udziałem są super Odpowiedz Link
brytyjka Re: Najlepsze reklamy w TV 04.01.06, 10:41 ostatnio zdecydowanie Sony Bravia - ta z kuleczkami i żabką wyskakującą z rynny perfakcyjna w każdym calu - muzyczka, obraz, kolory, dźwięk, światło. emanuje z niej błogi spokój... perełka Odpowiedz Link
mmiga Re: Najlepsze reklamy w TV 10.01.06, 14:50 A mnie się teraz bardzo podobają reklamy Lotto! pozdrawiaMM Odpowiedz Link
anieczkapoleczka Re: Najlepsze reklamy w TV 03.03.06, 14:14 lotto i guma orbit (zęby się przydają) Odpowiedz Link
estera.new jednym słowem... 04.04.06, 15:29 najbardziej się Wam podobają reklamy Zaniewskiego i PZL i ja was w 100% poperam redds po japoństu był SUPER - moja ulubiona. I jeszcze Newsweek z piłeczkami. P.S. Piosenka z tej reklamy z kolorowymi piłeczkami i żabą to Jose Gonzalez Odpowiedz Link
tyska_edziecko Re: jednym słowem... 05.04.06, 21:04 Baaardzo podoba mi się reklama w której motywem przewodnim jest "dommambo" . Wiecie, te mieszkaniowe akrobacje. Z pomysłem, wpada w oko i ucho Odpowiedz Link
kill_yourself Re: Najlepsze reklamy w TV 12.04.06, 23:21 Bardzo dobra reklama telefonu z kamerą o kolesiu, który kręci swoich współpracowników i dostaje awans - ale marki telefonu nie pamiętam (Sony Ericsson?) zatem reklama dobrze zrobiona, ale nieskuteczna. I niektóre reklamy Maestro - jak np. ta o błysku żalu w oczach byłego. A na koniec - uwaga, uwaga - reklama Apapu z dwojegiem staruszków, którzy się umawiają na wyjazd za miasto. Urocza, zwłaszcza w porównaniu z wszystkimi innymi (dość podobnymi do siebie) reklamami painkillerów. Odpowiedz Link
korbak11 Krowa 17.04.06, 22:02 A pamiętacie p. Jape i krowe z Terravity. Też była niezła.. Odpowiedz Link
ninola Re: Najlepsze reklamy w TV 19.04.06, 16:24 Mnie się ostatnio podoba reklama Prince Polo. No i oczywiście świąteczna reklama Coca Coli, ale ta starsza wersja... Odpowiedz Link