reptar Re: SOLISTKA - Kora w Iraku!!! 05.11.03, 08:19 Jeśli ktoś się jeszcze nie zetknął z tym newsem, to wyjaśniam: Kora ma pojechać do Iraku, żeby polskim żołnierzom śpiewać kolędy na święta. Informację tę podaję za "Przekrojem" z 2 listopada br. Odpowiedz Link
luxer Jej brak, gdy wojsko śpiewa tak: cd.... 14.11.03, 11:28 "Panie sierżancie mokro w lesie. Panie sierżancie, gdzie nas niesie...." Odpowiedz Link
reptar AMNEZJA - choroba zawodowa mięsa armatniego 12.11.03, 08:51 taddy01 napisał: > Proponuję dopisywać jeszcze alternatywne objaśnienia do haseł, które się > ukazały przez cały czas tworzenia tego internetowego dzieła. Wszak nowe > spojrzenie na stare hasło może zaowocować [ciach] No to ja w ramch owocowania poprawiam "bojowe" na "armatnie". Od początku miałem na myśli "armatnie"   ;-) Odpowiedz Link
taddy01 Podsumowanie 12.11.03, 00:25 Cieszy mnie zaangażowanie naszych forumowiczów przy tworzeniu objaśnień naszj krzyżówki wojskowej. Zainteresowałem nią redakcję Rozrywki. Obiecano mi, że zapoznają się z naszymi pomysłami. Proponuję dopisywać jeszcze alternatywne objaśnienia do haseł, które się ukazały przez cały czas tworzenia tego internetowego dzieła. Wszak nowe spojrzenie na stare hasło może zaowocować niekonwencjonalnym objaśnieniem. Poczekamy jeszcze z tydzień na nowe pomysły, a potem przeniesiemy ją na stronę Neptuna by zaciekawić innych miłośników krzyżówek Odpowiedz Link
reptar Re: Podsumowanie 25.11.03, 09:05 taddy01 napisał: > Poczekamy jeszcze z tydzień na nowe pomysły, a potem przeniesiemy ją na stronę > Neptuna by zaciekawić innych miłośników krzyżówek Ja tylko przypominam...   ;-) Odpowiedz Link
megalomaniac Re: Podsumowanie 26.11.03, 20:35 reptar napisał: > Ja tylko przypominam... ;-) a ja juz jestem ciekaw jak daleko sa posunięte prace...:-)))) Odpowiedz Link
uhuhu Re: Podsumowanie 27.11.03, 07:55 Ja też już jestem bardzo ciekaw, jak daleko są posunięte prace. Kto jeszcze jest bardzo ciekaw, jak daleko są posunięte prace, niech się wpisuje!!! :))):( Odpowiedz Link
taddy01 Re: Podsumowanie 27.11.03, 11:15 Ja też dołączyłem do zniecierpliwionych. A nadmorskie ptactwo ćwierka że finał naszej zabawy może nastąpić już w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link
djjack Re: Podsumowanie 12.12.03, 13:38 Czas na internetową odsłonę całej krzyżówki: neptun-gdansk.w.interia.pl/k_wojsk.html Teraz pora na wszelkie komentarze. Odpowiedz Link
megalomaniac zliczyłem 19.12.03, 20:40 oto ilosci okreslen poszczegolnych forumowiczow: ahaba-7 luxer-6 uhuhu-4 reptar-3 jw1969-3 megalomaniac-1 całkiem fajna zabawa byla z ta tematyczna krzyzowka...no a teraz mamy plon tego na stronie Neptuna... Odpowiedz Link